Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przez pomyli polknelam witaminy, pomyliłam z magnezem. To druga dawka dzisiaj. Pierwsza brałam o 7:30, chyba nic sie nie stanie, co?

km5st5odymuuq2ts.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a gdzie tam banalne :D
    Zakretka mniaaaam , mam nadzieje ze znajdzie dla mnie cos dobrego bo nie chce mi sie dzis plakac ze nie ma loda haha :D

Zakocona , na pewno zje cos dobrego w restauracji i odzyje , bedzie dobrze, milej kolacji :*

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    Przepływy widać na usg, serce dziecka również na usg widać.

My zaraz wychodzimy do restauracji. Atmosfera jest chujowa, bo L wrócił zmęczony i właściwie nie chce mu się ze mną gadać. Super wieczór urodzinowy.
    Prysznic, pełny żołądek i powinien się naprawić :) Udanego wieczoru! :)

• agaton Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmęczenie to zadne wytłumaczenie,oby mu zaraz przeszlo.
    Agatka,mysle,ze luz,tylko jutro rano juz nie bierz;)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Szczęśliwa chodź do mnie na lody , mam mega pyszne wisniowo waniliowe z kawałkami wiśni <3 cudo !
    Ewelka no właśnie Ja chyba tez kupie ze dwie , trzy saszetki i sobie będą jak cos , tak jak mówisz mniej szkoda będzie niż cala pucha

też się zastanawiałam dziś w sklepie nad tym, bo widziałam te wielkie pudła

szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

• EwelKa wielka Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:
    Dziewczyny przez pomyli polknelam witaminy, pomyliłam z magnezem. To druga dawka dzisiaj. Pierwsza brałam o 7:30, chyba nic sie nie stanie, co?
    Nic sie nie stanie. Rzadko kiedy w magnezie jest 100% zapotrzebowania. Plus tylko cześć sie wchłonie. Poza tym nie przedawkujesz po jednym razie, przynajmniej nie magnez :)

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka, chyba nie mówisz poważnie? :P Trochę więcej witamin co najwyżej podtuczy maleństwo :P

stokrotka25 lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona, palnij mu przez łeb i przypomnij, jak Ty skakałaś, żeby jemu urodziny ogarnąć... Ale może mu przejdzie, jak się naje ;) A gdzie idziecie?

stokrotka25 lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka, a co najbardziej bolało Ciebie? Brzuch, kręgosłup, pochwa? Wybacz pytania, ale jakoś ostatnio mnie właśnie ten ból przeraża. Nie wiem na co się przygotować :P

nat_alia lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • EwelKa wielka Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba zle zrozumiałam. Wzięłaś 2 razy witaminy? To tez nic sie nie stanie. Nie przy jednorazowym incydencie :)

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka spokojnie , wszystko oki:)
    Mika Ja w Biedronce kupowalam je , mniamniusie:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nadrobie Was :) ni chu chu :P

Mnie wszystko ustalo. Wszystkie dzisiejsze skurczowe sprawy. Brzuszek mieciutki, nic nie boli. Nawet krzyz :p mala sie przeciaga, kopie, dostala na kolacje goraca szarlotke :p i zimne mleko ;P

Zaraz biegne sie kapac i bede sobie robic to co przez ostatnie tygodnie - lezec ;P

Agatka - czy magnez, czy witaminy - jak Ci sie raz zdarzylo, to nic :) mi tez sie zdarzylo kilka razy wziac witaminy dwie tabletki na dzien :) ale to z dwa czy trzy razy :)

jaroszka lubi tę wiadomość

• zakocona Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poryczalam konkretnie się i już jest ok. Ech mam dosyć tej ciąży serio. Do katmandu idziemy :)

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona będzie dobrze:* :)
    Dziewczyny robicie znowu smaki, ale ja wrąbałam prawie całą Milkę i będę pewnie płakać w wc... :/ Już żałuję. :)
    A w ogóle o co chodzi z tymi piżamami kombinezonami?:) Chyba żyję w innym świecie, ale nie kumam o co biega:) O jakąś modę 'angielek'? Wstawcie jakąś fotę, bo mi spokoju to nie da!

szczesliwa_mamusia21, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia ja ci powiem najbardziej boli brzuch i krzyż (ja miałam bole z krzyża)...bol jest naprawdę mega ale się okazuję że do przeżycia:/
    Damy rade...ja to się doczekać nie mogę:)

Dziewczyny ale mam dzis dola :(( Kuźwa
    Mąż siedzi sobie od 16(jak tylko wrócił z pracy) i polazl do garażu do kolegi(bo kolega naprawia auta u nas na podwórku) i sobie z nim tam siedzi.
    Nie wspomnę o tym ze codziennie tam zalatuje ale na godzinę lub dwie ale dzis juz przegiął! :((
    Miał wypic jedno piwo ale chyba sie zrobili więcej:( dół dół i jeszcze raz dół.
    Duże dziecko...on chyba ucieka ode mnie!

Juz sobie poryczałam przez tego chama ale corka wróciła z dworu i muszę udawać ze jest ok!
    Brakuje mi go....ale wychodzi na to ze tylko ja jego potrzebuje:((

To się wyżaliłam.

3i49tgf6plfmlliy.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje Natka! Nie powiem,ze nie zazdroszcze! ;)

I Asieńka ciesze sie,ze wyszliscie do domku! Z brzuszkiem mama pomasuje i sie poprawi pewnie;* zdawajcie relacje jak tam uplywaja dni z Malenstwami jak bd mialy chwilke:)

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • Natka88 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Natka, a co najbardziej bolało Ciebie? Brzuch, kręgosłup, pochwa? Wybacz pytania, ale jakoś ostatnio mnie właśnie ten ból przeraża. Nie wiem na co się przygotować :P

Kregoslup nie bolal mnie wcale, pochwa tez nie. Przy skurczach mialam bole jak na @, ale milion razy gorsze. Do przezycia bez większych problemów. Najgorsze jednak byly te bole parte, ale nie przy parciu bezposrednio zaraz przed urodzeniu dziecka, a przy schodzeniu glowki w kanal rodny. Czujesz, ze cos Cie rozsadza i jest to bol nad którym nie masz jakiejkolwiek kontroli. I mimo, ze bolalo to po urodzeniu czujesz taka ulge, ze ten bol sprzed chwili wydaje sie odlegly, bo liczy sie tylko ta mala istotka obok:)

szczesliwa_mamusia21, ewwiel, nat_alia, stokrotka25, zakocona, ZakręconaOna, Lexie, lojkalojka, polkosia, WiedźmaMaKota, maluda, Nynusia, agaton, miska2503, paula1 lubią tę wiadomość

Aniołek <3 29.10.2014 <3 10tc
    Marysia <3 25.09.2015, 3440g i 55cm szczęścia <3
    74didf9h1v4xctmm.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka dobrze wyzalaj sie ile chcesz !
    A moze on nie wie , ze sprawia Ci tym przykrosc ze wychodzi na tak dlugo ? Wiesz faceci , oni maja swoj swiat , moze potrzebowal wyjsc do kolegi wygadac sie , no nie wiem oczywiscie nie chce go bronic ale moze pogadajcie jakos , powiedz mu o wszystkim , nieraz z facetem tak trzeba bo sam sie nie domysli niekiedy , najwazniejsze to nie placz i sie nie smuc :* Bo malutka wszystko czuje , usmiechnij sie na pewno bedzie lepiej , zobaczysz :*

BATTINKA lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Natka88 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:

Kregoslup nie bolal mnie wcale, pochwa tez nie. Przy skurczach mialam bole jak na @, ale milion razy gorsze. Do przezycia bez większych problemów. Najgorsze jednak byly te bole parte, ale nie przy parciu bezposrednio zaraz przed urodzeniu dziecka, a przy schodzeniu glowki w kanal rodny. Czujesz, ze cos Cie rozsadza i jest to bol nad którym nie masz jakiejkolwiek kontroli. I mimo, ze bolalo to po urodzeniu czujesz taka ulge, ze ten bol sprzed chwili wydaje sie odlegly, bo liczy sie tylko ta mala istotka obok:)

szczesliwa_mamusia21, nat_alia lubią tę wiadomość

Aniołek <3 29.10.2014 <3 10tc
    Marysia <3 25.09.2015, 3440g i 55cm szczęścia <3
    74didf9h1v4xctmm.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka wyżalaj się a co. Tak jak Szczęśliwa uważam, że tylko rozmową skłonisz go do zmiany, facet się sam niczego nie domyśli niestety :/ Mój mi to już kilka razy uświadomił, ze nie jest jasnowidzem i mam mu mówić po prostu jak coś mi 'dolega' :)
    Na pewno nie ucieka od Ciebie Kochana! To na pewno nie :)

Natka dzięki za opis, wiemy mniej więcej jak to może (choć nie musi) wyglądać :)
    Ach... damy radę no nie? :)

Zakocona dodajesz też obok nicka kto miał zzo? Bo się nie mogę dopatrzeć, widzę tylko w statystykach na dole ogólnie. A statystyka słabo wypada. Na 9 sn - 1 zzo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 20:51

szczesliwa_mamusia21, BATTINKA lubią tę wiadomość

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
‹‹ 2419 2420 2421 2422 2423 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ