X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie rozmawiałam z B. i mówił, że spakował zdjęcia jak był młody :D a ja zaczęłam wspominać jak 7 lat temu wparował do baru, w którym się poznaliśmy w rozwianych włosach, taki nieokrzesany... mrrrr do dziś go widzę <3 a jak sobie przypomnę to mam dosłownie mokro :P

jaroszka, ZakręconaOna, agaton, IviQ, agania lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png

Wysłany: 25 września 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    W Polsce w życiu czegoś takiego człowiek nie doświadczy , zjada Cie od gory do dołu za nie takie buty i taka prawda a tu tak jak mówisz , wyjdziesz jak fleja i jeszcze się usmiechna a nie skomentuja , maja w dupie:)
    Tutaj po raz pierwszy w życiu wyszłam na ulicę w dresie... :P

3i496iye8v37prd8.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Tutaj po raz pierwszy w życiu wyszłam na ulicę w dresie... :P

ja często chodziłam w dresie do czasu studiów, gdzie na zajęciach trzeba było "wyglądać" :/

Wysłany: 25 września 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie nie, a stwierdzam teraz, że czasem w dresie nawet można się fajnie prezentować ;)

A co tu wszystkie śpią czy zbiorowa porodówka?

3i496iye8v37prd8.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    No ja pilot od telewizora kiedyś do lodówki włożyłam... ale żeby kartę do szlafroka? przecież w nie wychodzę w nim na zakupy jak te szkotki tutaj :D

Pilot to ja kiedyś do torebki i siup z nim do pracy :) Haha mąż do teraz się ze mnie nabija!

WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze u mnie nawrót bólu kręgosłupa i niżej.kilka dni było świetnie :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma a Ja w samej tunice:)
    Ja zawsze miałam kompleksy i w życiu nie nosilam spódniczek , spodenek czy nie wiem sukienek samych , zawsze miałam spodnie lub spódnice do ziemi lub sukienkę do ziemi a w Anglii pamietam raz zalozylam tunike na miasto i raz teraz na święta Bożego Narodzenia co były wlozylam sukienkę:) i na poczatku się wstydzilam co powiedzą itp ale zauwazylam właśnie ze nawet na mnie nie zwracaja uwagi jakoś za mocno wiec wyluzowalo mnie to . :) w dresie i Ja wyjde czasem:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie cos jajnik prawy znów zaczyna cmic ale sama nie wiem juz czy mały jakoś nie uciska w niego , ze tak partiami boli

Eh widzę , ze nikogo nie ma . W takim razie spijcie dobrze:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    Pilot to ja kiedyś do torebki i siup z nim do pracy :) Haha mąż do teraz się ze mnie nabija!

Hehe, to ja jak jechalam do pracy to wzielam klucze od auta Ł. i zamknelam drzwi na dolny zamek, bo moj jeszcze spal a ze on ma wszystkie razem to biedak był uwieziony w domu do mojego powrotu, i to z 3 razy tak sie zdarzyło.:) w pracy sie smiali ze na bank to specjalnie robie,zeby nigdzie nie lazil, areszt domowy ;P taka zła kobieta jestem :)

agaton, Katarzyna87, IviQ, soraya, estrella, maluda lubią tę wiadomość

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka25 wrote:
    Hehe, to ja jak jechalam do pracy to wzielam klucze od auta Ł. i zamknelam drzwi na dolny zamek, bo moj jeszcze spal a ze on ma wszystkie razem to biedak był uwieziony w domu do mojego powrotu, i to z 3 razy tak sie zdarzyło.:) w pracy sie smiali ze na bank to specjalnie robie,zeby nigdzie nie lazil, areszt domowy ;P taka zła kobieta jestem :)
    To faktycznie zła baba z Ciebie ! :D

stokrotka25 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co tam :) ile razy mowilam zeby do auta mial na osobnym breloczku bo ja czasem biore i nie lubie jak wozny z pekiem kluczy w stacyjce jezdzic to ma:)
    Nie no to nie bylo celowe tylko z pospiechu wiadomo ale korzysci byly bo z nudow caly dom posprzatany zawsze :)

ZakręconaOna, agaton, aanaa, Katarzyna87, Little Frog, estrella, maluda lubią tę wiadomość

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka25 wrote:
    A co tam :) ile razy mowilam zeby do auta mial na osobnym breloczku bo ja czasem biore i nie lubie jak wozny z pekiem kluczy w stacyjce jezdzic to ma:)
    Nie no to nie bylo celowe tylko z pospiechu wiadomo ale korzysci byly bo z nudow caly dom posprzatany zawsze :)
    To juz wiadomo czemu Ci się to zdarzyło kilka razy , CHATA BLYSZCZALA haha ! :D dobry patent jak facet sprzątac nie chce haha: D

Dobra teraz na prawdę uciekam spać , mega dziś padnieta jestem . Pa

stokrotka25, EwelKa wielka, IviQ lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Zakrecona wczesniej nie pisałam ale mnie tez jajnik pobolewa, tak kluje wlasciwie i pachwina do tego. Ale wlasciwie co mi teraz nie dolega;) to chyba faktycznie ucisk,bo tam teraz wszystko poprzesuwane i posciskane przeciez. Wiec nie panikuje i byle do porodu ;)

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc!;)
    Ciekawe jak agaton po imprezie, moze impra rozkreci tez Balbinke:)

agaton lubi tę wiadomość

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysmy własnie do domu wrócili, bo byliśmy jeszcze w imaxie na Everescie (polecamy). Skurcze mnie w kinie łapały kilka razy, w drodze do domu też. Miałam ataki gorąca i ciarek i mnie mdli. Idę spać.

IviQ lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 00:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny maz wyhodował farmę kurzajek na stopie....no i zaraził mnie....ja mam jednego przyblede i teraz pytanie ( bo moze wiecie) czy w ciazy mozna używać tych preparatów do wymrazania? Niestety wizyta u dermatologa dopiero za miesiąc....nie chce tyle czekać...poza tym dzidzia juz wtedy bedzie...

relgh371crdcdbv2.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 00:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka, o co chodzi ze złymi statystykami zzo?
    Zzo miała Muffinka na pewno, części w ogóle nie wiem czy miały cokolwiek (np oxy czy ciach ciach).

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Izik Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 00:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże dziewczyny co robic od 4 dni mam biegunke ale nie cały dzien tylko epizody w ciagu dnia a potem spokój później znowu w nocy i rano, nie wiem czym to moze byc spowodowane jem to samo co zawsze, całe życie i ciąże bardziej cierpiałam na zaparcia straszne, duzo pije bo wiem ze to wazne ale nie wiem czy to powód zeby dzwonic na pogotowie lub do lekarza;-/
    Co mi radzicie?

4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍;-)

01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
    3tygodniowe indukowanie poronienia
    zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
    niedoczynność tarczycy
    tyłozgięta, zrotowana macica
    05.2021 poronienie 6tc
    STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
    17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
    córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 04:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izik, najlepiej skonsultować z lekarzem... Jeszcze za wcześnie u Ciebie na poród.

A ja założyłam dziś kolczyki z niby antyalergicznego sztyftu i ch... Paprze mi się dziurka tak, że spać nie mogę. Tak swędzi. Co za dziadostwo...

Skurczy brak, ze dwa razy brzuch mi napięło, ale gorzej ze spojeniem/szyjką. Płakałam, żeby wstać na siku. MASAKRA...

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 05:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:) Witamy się z Oskarkiem w 37 tyg ! <3
    Cieeeeeeeemno na dworzu , jeeeeej to juz nie wakacje ,ze o 4:30 widno się robiło , tego mi brakuje bo Ja ranny ptaszek .. A teraz to o tej h jak w nocy typowo

Mama do pracy szła wiec posiedzialam z nią chwile , wypilam herbatke i teraz wrocilam do łóżka:)

Jakie plany na weekend moje drogie ?

Jaroszka wiesz co , Ja osobiście poszlabym go ginekologa i on wiadomo , ze nie jest dermatologiem ale powie co mniej więcej robić czy wymrazac możesz .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 05:39

Nynusia, IviQ, lojkalojka, agaton, annggela, Katarzyna87, jaroszka, estrella lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 2421 2422 2423 2424 2425 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ