X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie rozmawiałam z B. i mówił, że spakował zdjęcia jak był młody :D a ja zaczęłam wspominać jak 7 lat temu wparował do baru, w którym się poznaliśmy w rozwianych włosach, taki nieokrzesany... mrrrr do dziś go widzę <3 a jak sobie przypomnę to mam dosłownie mokro :P

jaroszka, ZakręconaOna, agaton, IviQ, agania lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png

Wysłany: 25 września 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    W Polsce w życiu czegoś takiego człowiek nie doświadczy , zjada Cie od gory do dołu za nie takie buty i taka prawda a tu tak jak mówisz , wyjdziesz jak fleja i jeszcze się usmiechna a nie skomentuja , maja w dupie:)
    Tutaj po raz pierwszy w życiu wyszłam na ulicę w dresie... :P

3i496iye8v37prd8.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Tutaj po raz pierwszy w życiu wyszłam na ulicę w dresie... :P

ja często chodziłam w dresie do czasu studiów, gdzie na zajęciach trzeba było "wyglądać" :/

Wysłany: 25 września 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie nie, a stwierdzam teraz, że czasem w dresie nawet można się fajnie prezentować ;)

A co tu wszystkie śpią czy zbiorowa porodówka?

3i496iye8v37prd8.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    No ja pilot od telewizora kiedyś do lodówki włożyłam... ale żeby kartę do szlafroka? przecież w nie wychodzę w nim na zakupy jak te szkotki tutaj :D

Pilot to ja kiedyś do torebki i siup z nim do pracy :) Haha mąż do teraz się ze mnie nabija!

WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze u mnie nawrót bólu kręgosłupa i niżej.kilka dni było świetnie :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma a Ja w samej tunice:)
    Ja zawsze miałam kompleksy i w życiu nie nosilam spódniczek , spodenek czy nie wiem sukienek samych , zawsze miałam spodnie lub spódnice do ziemi lub sukienkę do ziemi a w Anglii pamietam raz zalozylam tunike na miasto i raz teraz na święta Bożego Narodzenia co były wlozylam sukienkę:) i na poczatku się wstydzilam co powiedzą itp ale zauwazylam właśnie ze nawet na mnie nie zwracaja uwagi jakoś za mocno wiec wyluzowalo mnie to . :) w dresie i Ja wyjde czasem:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie cos jajnik prawy znów zaczyna cmic ale sama nie wiem juz czy mały jakoś nie uciska w niego , ze tak partiami boli

Eh widzę , ze nikogo nie ma . W takim razie spijcie dobrze:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    Pilot to ja kiedyś do torebki i siup z nim do pracy :) Haha mąż do teraz się ze mnie nabija!

Hehe, to ja jak jechalam do pracy to wzielam klucze od auta Ł. i zamknelam drzwi na dolny zamek, bo moj jeszcze spal a ze on ma wszystkie razem to biedak był uwieziony w domu do mojego powrotu, i to z 3 razy tak sie zdarzyło.:) w pracy sie smiali ze na bank to specjalnie robie,zeby nigdzie nie lazil, areszt domowy ;P taka zła kobieta jestem :)

agaton, Katarzyna87, IviQ, soraya, estrella, maluda lubią tę wiadomość

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka25 wrote:
    Hehe, to ja jak jechalam do pracy to wzielam klucze od auta Ł. i zamknelam drzwi na dolny zamek, bo moj jeszcze spal a ze on ma wszystkie razem to biedak był uwieziony w domu do mojego powrotu, i to z 3 razy tak sie zdarzyło.:) w pracy sie smiali ze na bank to specjalnie robie,zeby nigdzie nie lazil, areszt domowy ;P taka zła kobieta jestem :)
    To faktycznie zła baba z Ciebie ! :D

stokrotka25 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co tam :) ile razy mowilam zeby do auta mial na osobnym breloczku bo ja czasem biore i nie lubie jak wozny z pekiem kluczy w stacyjce jezdzic to ma:)
    Nie no to nie bylo celowe tylko z pospiechu wiadomo ale korzysci byly bo z nudow caly dom posprzatany zawsze :)

ZakręconaOna, agaton, aanaa, Katarzyna87, Little Frog, estrella, maluda lubią tę wiadomość

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka25 wrote:
    A co tam :) ile razy mowilam zeby do auta mial na osobnym breloczku bo ja czasem biore i nie lubie jak wozny z pekiem kluczy w stacyjce jezdzic to ma:)
    Nie no to nie bylo celowe tylko z pospiechu wiadomo ale korzysci byly bo z nudow caly dom posprzatany zawsze :)
    To juz wiadomo czemu Ci się to zdarzyło kilka razy , CHATA BLYSZCZALA haha ! :D dobry patent jak facet sprzątac nie chce haha: D

Dobra teraz na prawdę uciekam spać , mega dziś padnieta jestem . Pa

stokrotka25, EwelKa wielka, IviQ lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Zakrecona wczesniej nie pisałam ale mnie tez jajnik pobolewa, tak kluje wlasciwie i pachwina do tego. Ale wlasciwie co mi teraz nie dolega;) to chyba faktycznie ucisk,bo tam teraz wszystko poprzesuwane i posciskane przeciez. Wiec nie panikuje i byle do porodu ;)

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc!;)
    Ciekawe jak agaton po imprezie, moze impra rozkreci tez Balbinke:)

agaton lubi tę wiadomość

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysmy własnie do domu wrócili, bo byliśmy jeszcze w imaxie na Everescie (polecamy). Skurcze mnie w kinie łapały kilka razy, w drodze do domu też. Miałam ataki gorąca i ciarek i mnie mdli. Idę spać.

IviQ lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 00:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny maz wyhodował farmę kurzajek na stopie....no i zaraził mnie....ja mam jednego przyblede i teraz pytanie ( bo moze wiecie) czy w ciazy mozna używać tych preparatów do wymrazania? Niestety wizyta u dermatologa dopiero za miesiąc....nie chce tyle czekać...poza tym dzidzia juz wtedy bedzie...

relgh371crdcdbv2.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 00:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka, o co chodzi ze złymi statystykami zzo?
    Zzo miała Muffinka na pewno, części w ogóle nie wiem czy miały cokolwiek (np oxy czy ciach ciach).

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Izik Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 00:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże dziewczyny co robic od 4 dni mam biegunke ale nie cały dzien tylko epizody w ciagu dnia a potem spokój później znowu w nocy i rano, nie wiem czym to moze byc spowodowane jem to samo co zawsze, całe życie i ciąże bardziej cierpiałam na zaparcia straszne, duzo pije bo wiem ze to wazne ale nie wiem czy to powód zeby dzwonic na pogotowie lub do lekarza;-/
    Co mi radzicie?

4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍;-)

01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
    3tygodniowe indukowanie poronienia
    zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
    niedoczynność tarczycy
    tyłozgięta, zrotowana macica
    05.2021 poronienie 6tc
    STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
    17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
    córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 04:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izik, najlepiej skonsultować z lekarzem... Jeszcze za wcześnie u Ciebie na poród.

A ja założyłam dziś kolczyki z niby antyalergicznego sztyftu i ch... Paprze mi się dziurka tak, że spać nie mogę. Tak swędzi. Co za dziadostwo...

Skurczy brak, ze dwa razy brzuch mi napięło, ale gorzej ze spojeniem/szyjką. Płakałam, żeby wstać na siku. MASAKRA...

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 05:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:) Witamy się z Oskarkiem w 37 tyg ! <3
    Cieeeeeeeemno na dworzu , jeeeeej to juz nie wakacje ,ze o 4:30 widno się robiło , tego mi brakuje bo Ja ranny ptaszek .. A teraz to o tej h jak w nocy typowo

Mama do pracy szła wiec posiedzialam z nią chwile , wypilam herbatke i teraz wrocilam do łóżka:)

Jakie plany na weekend moje drogie ?

Jaroszka wiesz co , Ja osobiście poszlabym go ginekologa i on wiadomo , ze nie jest dermatologiem ale powie co mniej więcej robić czy wymrazac możesz .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 05:39

Nynusia, IviQ, lojkalojka, agaton, annggela, Katarzyna87, jaroszka, estrella lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 2421 2422 2423 2424 2425 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ