Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie rozmawiałam z B. i mówił, że spakował zdjęcia jak był młody
a ja zaczęłam wspominać jak 7 lat temu wparował do baru, w którym się poznaliśmy w rozwianych włosach, taki nieokrzesany... mrrrr do dziś go widzę
a jak sobie przypomnę to mam dosłownie mokro
jaroszka, ZakręconaOna, agaton, IviQ, agania lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica

-
Tutaj po raz pierwszy w życiu wyszłam na ulicę w dresie...ZakręconaOna wrote:W Polsce w życiu czegoś takiego człowiek nie doświadczy , zjada Cie od gory do dołu za nie takie buty i taka prawda a tu tak jak mówisz , wyjdziesz jak fleja i jeszcze się usmiechna a nie skomentuja , maja w dupie:)
Robimy drugiego Dziedzica

-
WiedźmaMaKota wrote:No ja pilot od telewizora kiedyś do lodówki włożyłam... ale żeby kartę do szlafroka? przecież w nie wychodzę w nim na zakupy jak te szkotki tutaj

Pilot to ja kiedyś do torebki i siup z nim do pracy
Haha mąż do teraz się ze mnie nabija!
WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
Wiedźma a Ja w samej tunice:)
Ja zawsze miałam kompleksy i w życiu nie nosilam spódniczek , spodenek czy nie wiem sukienek samych , zawsze miałam spodnie lub spódnice do ziemi lub sukienkę do ziemi a w Anglii pamietam raz zalozylam tunike na miasto i raz teraz na święta Bożego Narodzenia co były wlozylam sukienkę
i na poczatku się wstydzilam co powiedzą itp ale zauwazylam właśnie ze nawet na mnie nie zwracaja uwagi jakoś za mocno wiec wyluzowalo mnie to .
w dresie i Ja wyjde czasem:)
-
Katarzyna87 wrote:Pilot to ja kiedyś do torebki i siup z nim do pracy
Haha mąż do teraz się ze mnie nabija!
Hehe, to ja jak jechalam do pracy to wzielam klucze od auta Ł. i zamknelam drzwi na dolny zamek, bo moj jeszcze spal a ze on ma wszystkie razem to biedak był uwieziony w domu do mojego powrotu, i to z 3 razy tak sie zdarzyło.
w pracy sie smiali ze na bank to specjalnie robie,zeby nigdzie nie lazil, areszt domowy ;P taka zła kobieta jestem
agaton, Katarzyna87, IviQ, soraya, estrella, maluda lubią tę wiadomość
-
To faktycznie zła baba z Ciebie !stokrotka25 wrote:Hehe, to ja jak jechalam do pracy to wzielam klucze od auta Ł. i zamknelam drzwi na dolny zamek, bo moj jeszcze spal a ze on ma wszystkie razem to biedak był uwieziony w domu do mojego powrotu, i to z 3 razy tak sie zdarzyło.
w pracy sie smiali ze na bank to specjalnie robie,zeby nigdzie nie lazil, areszt domowy ;P taka zła kobieta jestem 
stokrotka25 lubi tę wiadomość
-
A co tam
ile razy mowilam zeby do auta mial na osobnym breloczku bo ja czasem biore i nie lubie jak wozny z pekiem kluczy w stacyjce jezdzic to ma:)
Nie no to nie bylo celowe tylko z pospiechu wiadomo ale korzysci byly bo z nudow caly dom posprzatany zawsze
ZakręconaOna, agaton, aanaa, Katarzyna87, Little Frog, estrella, maluda lubią tę wiadomość
-
To juz wiadomo czemu Ci się to zdarzyło kilka razy , CHATA BLYSZCZALA haha !stokrotka25 wrote:A co tam
ile razy mowilam zeby do auta mial na osobnym breloczku bo ja czasem biore i nie lubie jak wozny z pekiem kluczy w stacyjce jezdzic to ma:)
Nie no to nie bylo celowe tylko z pospiechu wiadomo ale korzysci byly bo z nudow caly dom posprzatany zawsze
dobry patent jak facet sprzątac nie chce haha: D
Dobra teraz na prawdę uciekam spać , mega dziś padnieta jestem . Pa
stokrotka25, EwelKa wielka, IviQ lubią tę wiadomość
-
A Zakrecona wczesniej nie pisałam ale mnie tez jajnik pobolewa, tak kluje wlasciwie i pachwina do tego. Ale wlasciwie co mi teraz nie dolega;) to chyba faktycznie ucisk,bo tam teraz wszystko poprzesuwane i posciskane przeciez. Wiec nie panikuje i byle do porodu
-
Dziewczyny maz wyhodował farmę kurzajek na stopie....no i zaraził mnie....ja mam jednego przyblede i teraz pytanie ( bo moze wiecie) czy w ciazy mozna używać tych preparatów do wymrazania? Niestety wizyta u dermatologa dopiero za miesiąc....nie chce tyle czekać...poza tym dzidzia juz wtedy bedzie...

-
Boże dziewczyny co robic od 4 dni mam biegunke ale nie cały dzien tylko epizody w ciagu dnia a potem spokój później znowu w nocy i rano, nie wiem czym to moze byc spowodowane jem to samo co zawsze, całe życie i ciąże bardziej cierpiałam na zaparcia straszne, duzo pije bo wiem ze to wazne ale nie wiem czy to powód zeby dzwonic na pogotowie lub do lekarza;-/
Co mi radzicie?4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
Izik, najlepiej skonsultować z lekarzem... Jeszcze za wcześnie u Ciebie na poród.
A ja założyłam dziś kolczyki z niby antyalergicznego sztyftu i ch... Paprze mi się dziurka tak, że spać nie mogę. Tak swędzi. Co za dziadostwo...
Skurczy brak, ze dwa razy brzuch mi napięło, ale gorzej ze spojeniem/szyjką. Płakałam, żeby wstać na siku. MASAKRA...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dzień dobry:) Witamy się z Oskarkiem w 37 tyg !

Cieeeeeeeemno na dworzu , jeeeeej to juz nie wakacje ,ze o 4:30 widno się robiło , tego mi brakuje bo Ja ranny ptaszek .. A teraz to o tej h jak w nocy typowo
Mama do pracy szła wiec posiedzialam z nią chwile , wypilam herbatke i teraz wrocilam do łóżka:)
Jakie plany na weekend moje drogie ?
Jaroszka wiesz co , Ja osobiście poszlabym go ginekologa i on wiadomo , ze nie jest dermatologiem ale powie co mniej więcej robić czy wymrazac możesz .Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 05:39
Nynusia, IviQ, lojkalojka, agaton, annggela, Katarzyna87, jaroszka, estrella lubią tę wiadomość