Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie rozmawiałam z B. i mówił, że spakował zdjęcia jak był młody
a ja zaczęłam wspominać jak 7 lat temu wparował do baru, w którym się poznaliśmy w rozwianych włosach, taki nieokrzesany... mrrrr do dziś go widzę
a jak sobie przypomnę to mam dosłownie mokro
jaroszka, ZakręconaOna, agaton, IviQ, agania lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
ZakręconaOna wrote:W Polsce w życiu czegoś takiego człowiek nie doświadczy , zjada Cie od gory do dołu za nie takie buty i taka prawda a tu tak jak mówisz , wyjdziesz jak fleja i jeszcze się usmiechna a nie skomentuja , maja w dupie:)Robimy drugiego Dziedzica
-
WiedźmaMaKota wrote:No ja pilot od telewizora kiedyś do lodówki włożyłam... ale żeby kartę do szlafroka? przecież w nie wychodzę w nim na zakupy jak te szkotki tutaj
Pilot to ja kiedyś do torebki i siup z nim do pracyHaha mąż do teraz się ze mnie nabija!
WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
Wiedźma a Ja w samej tunice:)
Ja zawsze miałam kompleksy i w życiu nie nosilam spódniczek , spodenek czy nie wiem sukienek samych , zawsze miałam spodnie lub spódnice do ziemi lub sukienkę do ziemi a w Anglii pamietam raz zalozylam tunike na miasto i raz teraz na święta Bożego Narodzenia co były wlozylam sukienkęi na poczatku się wstydzilam co powiedzą itp ale zauwazylam właśnie ze nawet na mnie nie zwracaja uwagi jakoś za mocno wiec wyluzowalo mnie to .
w dresie i Ja wyjde czasem:)
-
Katarzyna87 wrote:Pilot to ja kiedyś do torebki i siup z nim do pracy
Haha mąż do teraz się ze mnie nabija!
Hehe, to ja jak jechalam do pracy to wzielam klucze od auta Ł. i zamknelam drzwi na dolny zamek, bo moj jeszcze spal a ze on ma wszystkie razem to biedak był uwieziony w domu do mojego powrotu, i to z 3 razy tak sie zdarzyło.w pracy sie smiali ze na bank to specjalnie robie,zeby nigdzie nie lazil, areszt domowy ;P taka zła kobieta jestem
agaton, Katarzyna87, IviQ, soraya, estrella, maluda lubią tę wiadomość
-
stokrotka25 wrote:Hehe, to ja jak jechalam do pracy to wzielam klucze od auta Ł. i zamknelam drzwi na dolny zamek, bo moj jeszcze spal a ze on ma wszystkie razem to biedak był uwieziony w domu do mojego powrotu, i to z 3 razy tak sie zdarzyło.
w pracy sie smiali ze na bank to specjalnie robie,zeby nigdzie nie lazil, areszt domowy ;P taka zła kobieta jestem
stokrotka25 lubi tę wiadomość
-
A co tam
ile razy mowilam zeby do auta mial na osobnym breloczku bo ja czasem biore i nie lubie jak wozny z pekiem kluczy w stacyjce jezdzic to ma:)
Nie no to nie bylo celowe tylko z pospiechu wiadomo ale korzysci byly bo z nudow caly dom posprzatany zawszeZakręconaOna, agaton, aanaa, Katarzyna87, Little Frog, estrella, maluda lubią tę wiadomość
-
stokrotka25 wrote:A co tam
ile razy mowilam zeby do auta mial na osobnym breloczku bo ja czasem biore i nie lubie jak wozny z pekiem kluczy w stacyjce jezdzic to ma:)
Nie no to nie bylo celowe tylko z pospiechu wiadomo ale korzysci byly bo z nudow caly dom posprzatany zawszedobry patent jak facet sprzątac nie chce haha: D
Dobra teraz na prawdę uciekam spać , mega dziś padnieta jestem . Pastokrotka25, EwelKa wielka, IviQ lubią tę wiadomość
-
A Zakrecona wczesniej nie pisałam ale mnie tez jajnik pobolewa, tak kluje wlasciwie i pachwina do tego. Ale wlasciwie co mi teraz nie dolega;) to chyba faktycznie ucisk,bo tam teraz wszystko poprzesuwane i posciskane przeciez. Wiec nie panikuje i byle do porodu
-
Dziewczyny maz wyhodował farmę kurzajek na stopie....no i zaraził mnie....ja mam jednego przyblede i teraz pytanie ( bo moze wiecie) czy w ciazy mozna używać tych preparatów do wymrazania? Niestety wizyta u dermatologa dopiero za miesiąc....nie chce tyle czekać...poza tym dzidzia juz wtedy bedzie...
-
Boże dziewczyny co robic od 4 dni mam biegunke ale nie cały dzien tylko epizody w ciagu dnia a potem spokój później znowu w nocy i rano, nie wiem czym to moze byc spowodowane jem to samo co zawsze, całe życie i ciąże bardziej cierpiałam na zaparcia straszne, duzo pije bo wiem ze to wazne ale nie wiem czy to powód zeby dzwonic na pogotowie lub do lekarza;-/
Co mi radzicie?4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
Izik, najlepiej skonsultować z lekarzem... Jeszcze za wcześnie u Ciebie na poród.
A ja założyłam dziś kolczyki z niby antyalergicznego sztyftu i ch... Paprze mi się dziurka tak, że spać nie mogę. Tak swędzi. Co za dziadostwo...
Skurczy brak, ze dwa razy brzuch mi napięło, ale gorzej ze spojeniem/szyjką. Płakałam, żeby wstać na siku. MASAKRA...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dzień dobry:) Witamy się z Oskarkiem w 37 tyg !
Cieeeeeeeemno na dworzu , jeeeeej to juz nie wakacje ,ze o 4:30 widno się robiło , tego mi brakuje bo Ja ranny ptaszek .. A teraz to o tej h jak w nocy typowo
Mama do pracy szła wiec posiedzialam z nią chwile , wypilam herbatke i teraz wrocilam do łóżka:)
Jakie plany na weekend moje drogie ?
Jaroszka wiesz co , Ja osobiście poszlabym go ginekologa i on wiadomo , ze nie jest dermatologiem ale powie co mniej więcej robić czy wymrazac możesz .Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 05:39
Nynusia, IviQ, lojkalojka, agaton, annggela, Katarzyna87, jaroszka, estrella lubią tę wiadomość