Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
O jaaaa no chyba Was nie nadrobię !!!! Z 15 stron naprodukowalyscie!
To moze na początek gratulacje dla kolejnej mamusi, bo najpierw weszłam na 1 stronę patrzę, a tam dzidzia
Magdalllene i maluda dzieki za sugestie dotycząca tych plastrów, poczytałam w necie i to chyba rzeczywiście to :*
Hmmm wracam do czytania Waszych wypocin, ale nie wiem czy skończę, bo maz mi nie pozwala
magdallenee, maluda lubią tę wiadomość
-
Mika myslalam , ze o lodach:) nie doczytalam najwidoczniej .
Stokrotka nie tyle co o mode angielek bo to są zwykle Pidżamy wiec mowilysmy o zwykłych fajnych ciuszkach do spania w których angielki potrafią iść do sklepu: D
A tu masz fotke tego cuda http://naforum.zapodaj.net/thumbs/df028e2a4857.jpg jak klikniesz w to to powinno wyskoczyć zdjęcie:)
Ja mam taka pizdzame krowę z uszami itp
A angielki chodzą w takich strojach nocnych po mieście normalnie plus buty emu ( to wiesz na pewno jakie) plus loki np. HahaWiedźmaMaKota, Nynusia, IviQ lubią tę wiadomość
-
WiedźmaMaKota wrote:Padam na ryjek, poprasowałam większość ciuszków a teraz muszę to pochować do komody... nie wiem jak to rozplanować, żeby było ok...
Wiedźma po pierwsze strasznie mi przykro z powodu Twojej straty....to juz była zaawansowana ciazanie dziwie sie, wiec Twojemu urazowi do Pl służby zdrowia. Za to teraz nadchodzi Twój cud!!!! :*
A w kwestii układania to przerazalo mnie to jak cholera, nie miałam żadnego planu! na szczęście wykorzystałam do tego moja doświadczona siostrę uffffnie masz tam kogo wykorzystać ?
WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
Zakręcona dzięki za wyjaśnienie heh:) Ale chodzić w czymś takim po mieści?? O kurde!
(Emu to wiem) Ciekawe zwyczaje
Mi to się bardziej kojarzy z tymi pajacykami polarkowymi, które kupujemy dla naszych maleństw, a to taka wersja maxiMikejla, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
stokrotka25 wrote:Zakręcona dzięki za wyjaśnienie heh:) Ale chodzić w czymś takim po mieści?? O kurde!
Mi to się bardziej kojarzy z tymi pajacykami polarkowymi, które kupujemy dla naszych maleństw, a to taka wersja maxi
W tym się kochana śpi ale one maja" swoje stylowe" i nie dość ze śpią to popierdzielaja w tym hahahastokrotka25 lubi tę wiadomość
-
agaton wrote:A te przeplywy to tez na ktg?czy na USG?
A ja zaraz ide na imprezęale się cieszę,nie wiadomo kiedy będzie następna okazja:)czekam na męża,ma byc za pól godziny i idziemy,odpicowałam sie,ze aż milo:D
Agaton czy ja juz Ci kiedyś pisałam, ze Ty jesteś kosmitka ?
Powinnismy brać z Ciebie przykładstokrotka25, agaton, Paulina_2603 lubią tę wiadomość
-
agaton wrote:A te przeplywy to tez na ktg?czy na USG?
A ja zaraz ide na imprezęale się cieszę,nie wiadomo kiedy będzie następna okazja:)czekam na męża,ma byc za pól godziny i idziemy,odpicowałam sie,ze aż milo:D
agaton lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Battinka moj to samo robi. Co prawda dzisiaj np kładzie płytki w garażu ale bywają momenty ze ewidentne czuje ze ucieka ode mnie. Bo np koledzy przyszli, tylko ze kiedyś siedzieli ze mną razem i było spoko a teraz to już sami w garażu. Przykro strasznie. Ale wytrzymamy
-
a ja melduje ze Pani wielce pbrazona byla w lepszym humorze, a że badała przepływy tylko to ja podpytałam co nie co i nie jest tak źle. Są złe ale nie bardzo złe i będe miała je codziennie robione.
ale ślepa jak była tak jest bo okeżance z pokoju nowej robiła usg i wyszło ze dziecko od wczoraj przytyło 700g....
natka gratkiMagnosia, WiedźmaMaKota, Little Frog, agaton lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
a ja dzis czytalam w mire na biezaco ale nigdy nie zdazylam dojechac do konca wiec nic nie pisałam żeby nie zgubić gdzie skończyłam czytać No skrobiecie tyle że nie nadązam między badaniami hehehhehehe
[/link]
-
jaroszka wrote:Wiedźma po pierwsze strasznie mi przykro z powodu Twojej straty....to juz była zaawansowana ciaza
nie dziwie sie, wiec Twojemu urazowi do Pl służby zdrowia. Za to teraz nadchodzi Twój cud!!!! :*
A w kwestii układania to przerazalo mnie to jak cholera, nie miałam żadnego planu! na szczęście wykorzystałam do tego moja doświadczona siostrę uffffnie masz tam kogo wykorzystać ?
Co do układania to mam mamę ale ja to i tak po swojemu muszę miećpewnie po porodzie nie raz będę przekładać te małe ciuszki
Robimy drugiego Dziedzica
-
stokrotka25 wrote:Zakręcona dzięki za wyjaśnienie heh:) Ale chodzić w czymś takim po mieści?? O kurde!
Mi to się bardziej kojarzy z tymi pajacykami polarkowymi, które kupujemy dla naszych maleństw, a to taka wersja maxiogólnie dla mnie to za ciepłe na piżamę ale wzorów tego jest cała masa (czasem całe stado) możesz znaleźć mysz, krowę, kota, konia, małpę, dynię, wszystko
no a angielki/szkotki/irlandki chodzą w tym po ulicach. W ogóle to jest wg mnie straszny naród jeśli chodzi o wygląd, już nie czepiając się urody bo na to raczej się nie ma wpływu, ale ubrac to by się mogły bo je na to stać ale po co?
stokrotka25 lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
WiedźmaMaKota wrote:No bo właśnie to jest takie grube i z takiego materiału jak pajace dla naszych dzieci
ogólnie dla mnie to za ciepłe na piżamę ale wzorów tego jest cała masa (czasem całe stado) możesz znaleźć mysz, krowę, kota, konia, małpę, dynię, wszystko
no a angielki/szkotki/irlandki chodzą w tym po ulicach. W ogóle to jest wg mnie straszny naród jeśli chodzi o wygląd, już nie czepiając się urody bo na to raczej się nie ma wpływu, ale ubrac to by się mogły bo je na to stać ale po co?
No właśnie kochana , no właśnie . Je stać na to a ubierają się okropnie , uroda hm ... Tez nią niegrzesza ale to kwestia gustu akurat:) co jak co niektóre umieją się ubrać aż czasami zazdroszcze jak wyglądają ale większość z nich to pajace nomrlanie:)
Ale wiecie co ?? Bardzo podoba mi się to , ze one / oni się nie przejmują opinia czyjąś , zauwazylam , ze w Anglii ludzie nie śmieją się z Ciebie , nie komentuja jakoś , nie zaczepiaja za to jak wygladasz . My Polacy miedzy sobą pogadamy wiadomo , posmiejemy sie ale ogólnie juz przywyklam do tego ze tolerują się bardzo wszyscy -
W Polsce w życiu czegoś takiego człowiek nie doświadczy , zjada Cie od gory do dołu za nie takie buty i taka prawda a tu tak jak mówisz , wyjdziesz jak fleja i jeszcze się usmiechna a nie skomentuja , maja w dupie:)
WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość