X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jaaaa no chyba Was nie nadrobię !!!! Z 15 stron naprodukowalyscie!

To moze na początek gratulacje dla kolejnej mamusi, bo najpierw weszłam na 1 stronę patrzę, a tam dzidzia :)

Magdalllene i maluda dzieki za sugestie dotycząca tych plastrów, poczytałam w necie i to chyba rzeczywiście to :*

Hmmm wracam do czytania Waszych wypocin, ale nie wiem czy skończę, bo maz mi nie pozwala :P

magdallenee, maluda lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie ze dacie rade ! :*

D wraca kazal grzac piekarnik , wyczuwam frytki :D
    Znikam sie cieszyc nim bo caly tydzien sie "mijalismy"

pozniej jeszcze zajrze obowiazkowo , a rusz ktos urodzi :D

stokrotka25, Lexie, IviQ lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Mikejla Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrętka ja mówiłam o mleku :) nie przepadam za lodami :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika myslalam , ze o lodach:) nie doczytalam najwidoczniej .
    Stokrotka nie tyle co o mode angielek bo to są zwykle Pidżamy wiec mowilysmy o zwykłych fajnych ciuszkach do spania w których angielki potrafią iść do sklepu: D
    A tu masz fotke tego cuda http://naforum.zapodaj.net/thumbs/df028e2a4857.jpg jak klikniesz w to to powinno wyskoczyć zdjęcie:)
    Ja mam taka pizdzame krowę z uszami itp
    A angielki chodzą w takich strojach nocnych po mieście normalnie plus buty emu ( to wiesz na pewno jakie) plus loki np. Haha

WiedźmaMaKota, Nynusia, IviQ lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Padam na ryjek, poprasowałam większość ciuszków a teraz muszę to pochować do komody... nie wiem jak to rozplanować, żeby było ok...

Wiedźma po pierwsze strasznie mi przykro z powodu Twojej straty....to juz była zaawansowana ciaza :( nie dziwie sie, wiec Twojemu urazowi do Pl służby zdrowia. Za to teraz nadchodzi Twój cud!!!! :*

A w kwestii układania to przerazalo mnie to jak cholera, nie miałam żadnego planu! na szczęście wykorzystałam do tego moja doświadczona siostrę uffff :P nie masz tam kogo wykorzystać ? ;)

WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona dzięki za wyjaśnienie heh:) Ale chodzić w czymś takim po mieści?? O kurde!
    (Emu to wiem :P ) Ciekawe zwyczaje :)
    Mi to się bardziej kojarzy z tymi pajacykami polarkowymi, które kupujemy dla naszych maleństw, a to taka wersja maxi :D :D

Mikejla, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka25 wrote:
    Zakręcona dzięki za wyjaśnienie heh:) Ale chodzić w czymś takim po mieści?? O kurde!
    Mi to się bardziej kojarzy z tymi pajacykami polarkowymi, które kupujemy dla naszych maleństw, a to taka wersja maxi :D :D
    To wersja maxi dokładnie haha: D
    W tym się kochana śpi ale one maja" swoje stylowe" i nie dość ze śpią to popierdzielaja w tym hahaha

stokrotka25 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaton wrote:
    A te przeplywy to tez na ktg?czy na USG?
    A ja zaraz ide na imprezę:) ale się cieszę,nie wiadomo kiedy będzie następna okazja:)czekam na męża,ma byc za pól godziny i idziemy,odpicowałam sie,ze aż milo:D

Agaton czy ja juz Ci kiedyś pisałam, ze Ty jesteś kosmitka ? :)
    Powinnismy brać z Ciebie przykład :)

stokrotka25, agaton, Paulina_2603 lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaton wrote:
    A te przeplywy to tez na ktg?czy na USG?
    A ja zaraz ide na imprezę:) ale się cieszę,nie wiadomo kiedy będzie następna okazja:)czekam na męża,ma byc za pól godziny i idziemy,odpicowałam sie,ze aż milo:D
    przepływy na USG. NA ktg tylko skurcze, ruchy i tętno dzieciaczka czy właściwie opada po ruchach i właściwie skacze w trakciie ruchów

agaton lubi tę wiadomość

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • EwelKa wielka Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka moj to samo robi. Co prawda dzisiaj np kładzie płytki w garażu ale bywają momenty ze ewidentne czuje ze ucieka ode mnie. Bo np koledzy przyszli, tylko ze kiedyś siedzieli ze mną razem i było spoko a teraz to już sami w garażu. Przykro strasznie. Ale wytrzymamy :)

f2w3skjoiqbhdjm7.png

Wysłany: 25 września 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton mi na imprezę narobiła ochoty :) muszę gdzieś cos ogarnąć jutro :)

agaton lubi tę wiadomość

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja melduje ze Pani wielce pbrazona byla w lepszym humorze, a że badała przepływy tylko to ja podpytałam co nie co i nie jest tak źle. Są złe ale nie bardzo złe i będe miała je codziennie robione.
    ale ślepa jak była tak jest bo okeżance z pokoju nowej robiła usg i wyszło ze dziecko od wczoraj przytyło 700g....

natka gratki <3

Magnosia, WiedźmaMaKota, Little Frog, agaton lubią tę wiadomość

NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dzis czytalam w mire na biezaco ale nigdy nie zdazylam dojechac do konca wiec nic nie pisałam żeby nie zgubić gdzie skończyłam czytać No skrobiecie tyle że nie nadązam między badaniami hehehhehehe

Wysłany: 25 września 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahah, właśnie przeczytałam na pierwszej stronie "ciach" jako nacięcie krocza :) zakocona ma fantazje :D ciach ciach :)

ZakręconaOna, lojkalojka, polkosia, aanaa, maluda, Nynusia, Lexie, zakocona, annggela, agaton, paula1 lubią tę wiadomość

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IviQ no to tempo ma dzieciak hahaha , faktycznie ślepa !

EwelKa wielka, IviQ lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Wiedźma po pierwsze strasznie mi przykro z powodu Twojej straty....to juz była zaawansowana ciaza :( nie dziwie sie, wiec Twojemu urazowi do Pl służby zdrowia. Za to teraz nadchodzi Twój cud!!!! :*

A w kwestii układania to przerazalo mnie to jak cholera, nie miałam żadnego planu! na szczęście wykorzystałam do tego moja doświadczona siostrę uffff :P nie masz tam kogo wykorzystać ? ;)
    Jaroszka dziękuję za miłe słowa.

Co do układania to mam mamę ale ja to i tak po swojemu muszę mieć :D pewnie po porodzie nie raz będę przekładać te małe ciuszki :)

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png

Wysłany: 25 września 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka25 wrote:
    No bo właśnie to jest takie grube i z takiego materiału jak pajace dla naszych dzieci :D ogólnie dla mnie to za ciepłe na piżamę ale wzorów tego jest cała masa (czasem całe stado) możesz znaleźć mysz, krowę, kota, konia, małpę, dynię, wszystko :D no a angielki/szkotki/irlandki chodzą w tym po ulicach. W ogóle to jest wg mnie straszny naród jeśli chodzi o wygląd, już nie czepiając się urody bo na to raczej się nie ma wpływu, ale ubrac to by się mogły bo je na to stać ale po co?

stokrotka25 lubi tę wiadomość

3i496iye8v37prd8.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    No bo właśnie to jest takie grube i z takiego materiału jak pajace dla naszych dzieci :D ogólnie dla mnie to za ciepłe na piżamę ale wzorów tego jest cała masa (czasem całe stado) możesz znaleźć mysz, krowę, kota, konia, małpę, dynię, wszystko :D no a angielki/szkotki/irlandki chodzą w tym po ulicach. W ogóle to jest wg mnie straszny naród jeśli chodzi o wygląd, już nie czepiając się urody bo na to raczej się nie ma wpływu, ale ubrac to by się mogły bo je na to stać ale po co?
    Ja w tym tylko i wyłącznie w zimę usne w bardzo zimne dni:) bo jest cieple dokładnie i oczywiscie wtedy o koldrze nie ma mowy:)
    No właśnie kochana , no właśnie . Je stać na to a ubierają się okropnie , uroda hm ... Tez nią niegrzesza ale to kwestia gustu akurat:) co jak co niektóre umieją się ubrać aż czasami zazdroszcze jak wyglądają ale większość z nich to pajace nomrlanie:)
    Ale wiecie co ?? Bardzo podoba mi się to , ze one / oni się nie przejmują opinia czyjąś , zauwazylam , ze w Anglii ludzie nie śmieją się z Ciebie , nie komentuja jakoś , nie zaczepiaja za to jak wygladasz . My Polacy miedzy sobą pogadamy wiadomo , posmiejemy sie ale ogólnie juz przywyklam do tego ze tolerują się bardzo wszyscy

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 25 września 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak! Zakrętka mnie się też to podoba, ze nawet jak wyglądasz jak ostatni flejtuch to inni mają to gdzieś i nie zwracają na to uwagi, twoje życie, twoja sprawa.

ZakręconaOna, IviQ lubią tę wiadomość

3i496iye8v37prd8.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Polsce w życiu czegoś takiego człowiek nie doświadczy , zjada Cie od gory do dołu za nie takie buty i taka prawda a tu tak jak mówisz , wyjdziesz jak fleja i jeszcze się usmiechna a nie skomentuja , maja w dupie:)

WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 2420 2421 2422 2423 2424 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ