Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka ogromne gratuluje szybkiego porodu. Chyba kazdej z nas marzy się taki szybki
U mnie ciag dalszy skurczy przedporodowych. Sa bardzo nieregularne. Czasem co 6min, czasem co 40. I to juz prawie od 2 tyg. Ale chyba zaczynają być coraz dłuższe i troche przybierają na sile. Ciekawe ile jeszcze będą trwaly... Pierwszy poród miałam z oxy i zastanawiam się ciągle jak bola skurcze porodowe bez oxy.
Mąż wczytaj wrócił, ale jutro jeszcze musi na caly dzień wybyć z domu. Mam nadzieje, ze kolejny tydzień juz będzie siedział spokojnie w domu i nas pilnował -
No Zakrętka mają nie ma co, najlepiej jak idzie taka w tej polarowej piżamie w jakieś kropki albo ciapki i jeszcze z plamą na nodze czy dupie... i do tego emu obowiązkowo
no tylko brać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 18:17
soraya lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
ZakręconaOna wrote:Będę w Łodzi w środę to polaze i poszukam
może cos fajnego znajdę hehe .
Wgle mam pytanie do Was , jeżeli dajmy na to przykład laktacje musimy pobudzać wiadomo , nawet ze 3/4 dni nie ma mleka za bardzo a dziecko trzeba czymś karmić , będziecie kupować mm jakieś ? Czy jak ? Bo rozkminiam nad tymWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 18:19
-
Zakręcona, ja żadnego mm nie zamierzam kupować. Wierzę w moc moich cycków
Na początku dziecko najada się i tak bardzo maleńką ilością, więc liczę na swoje piersi i na to, że mu wystarczy.
EwelKa wielka, nat_alia, ZakręconaOna, soraya, polkosia, agaton, maluda, agania, Nynusia, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
szcześliwa ja właśnie zrobiłam sobie budyń
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Dzięki laski za odpowiedz , właśnie zastanawiam się co robić.
Wiedźma właśnie miałam mówić o tym , ze EMU obowiazkowe do pizdzamy hahahaha: D
Ile razy widziałam laski które miały papiloty na głowie te największe walki , pełen makijaż , pizdzama i szpilki i na zakupy lecą hahahaWiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
hej!
Wyobraźcie sobie, że zadzwoniła do mnie teściowa, bo nie działają jej kanały tv. Zero zapytania jak się czuje, co słychać nic kompletnie.
Jestem po wizycie ktg. Nie mam skurczy macicy i bicie niuni idealne. Konkretna babka objaśniła co i jak z tym porodem. Mam się nie nastawiać na przekręcenie niuni główkowo. Bardzo małe szanse, że niunia się "odkręci". Strasznie się wierciła na badaniu i pomiar był ciężki, ale pewnie charakter po mamie.
Jeszcze lekarka zdziwiła się dlaczego dopiero teraz robię ktg, skoro 2 tygodnie przed terminem robi się je maksymalnie 2x w tygodniu. Podejście jej się też nie podobało mojej gin, szczególnie że tak lekceważy pacjentki. Ta chętnie by jeszcze poobserwowała pacjentkę przed porodem cc i monitorowała łożysko, wymiary dziecka i szyjkę.
Idę na ktg we wtorek i planuje jeszcze iść za 2 tygodnie jak dotrwam. Dziewczyny ta dzisiejsza lekarka jest bardzo sympatyczna, konkretna i umie wytłumaczyć co i jak. Na każde pytanie umiała odpowiedzieć w sposób zrozumiały.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 18:45
Lexie, agaton, soraya, maluda, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
Angela no fakt mamy weekend,chociaż dla mnie teraz wszystkie dni tak samo wyglądają..
Wiedźma super,że znalazłas kartę! Też mam tak czasem,ze coś gdzieś włoże i za cholerę nie pamiętam tego momentu ! A ostatnio brudną bieliznę zamiast do kosza to wrzuciłam do kibla.. heheh
Natalia jesteś wielka! Budyń sobie zrobię!!
WiedźmaMaKota, EwelKa wielka, Little Frog, nat_alia, annggela, agaton, aanaa lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa, a miałaś na myśli te od piżamy? hahah
Zakrętka a w sklepach tuszyły te kombinezony piżamowe/polarowe teraz, przed halołinemPrimark to jest tym zapchany
Idę na leniwe do mamusi
I chcę już poniedziałek!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 18:41
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica