Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka, gratulacje. A już się martwiłyśmy, że po nocy nie było żadnego dzieciaczka
Dużo zdrówka dla Was!
Ciekawe ile będzie do końca września... Z tego co widzę, to wrześniówek przed 1 września było 17....idziemy jak burzaJa tylko liczę na to, że się wyrobię przed listopadem
-
Dziewczyny znalazłam kartę
Nie wpadłabym na to gdzie ona jest
Otóż... w kieszeni szlafrokahahaha
Little Frog, agaton, Bąbelek, nat_alia, Katarzyna87, annggela, EwelKa wielka, lojkalojka, soraya, Lexie, maluda, aanaa, jaroszka, Nynusia, agania lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
polkosia wrote:Aanaa, a jak po tym nacięciu teraz?
-
Jeeeeej ale się narobilam . !
Poszlam na zakupy , do banku ... Wrocilam wysprzatalam caaaaaaalusienki dom ... Obiad zrobilam ( schabik , ziemniaczki i suroweczka z pora) , poskladalam ciuchy , pogadalam z D na skype i teraz oglądaj" moje 600 gram szczęścia:) "
Czekam na Mamę bo wraca z pracy i musimy przelewy porobic , rany jak Ja tego nie lubię ...
Umeczona jestem strasznie i klucie tak mocne w podbrzuszu mnie złapalo , ze szokplus czuje mega napięcie w brzuchu plus leciutenki bol okresowy jakby się zbierało w podbrzuszu ale brzuch ogólnie ok i nie jakiś twardy ...
Babelek gdzie kupilas tego smoka ? My tak szukalismy cos w podobie i nigdzie nie znaleźliśmy nic tajnego ...
Natka gratulacje , dziś o Tobie myslalam co z Toba:)annggela, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Natka ale niespodzianka
super, gratulujeno i zazdroszczę szybkiego porodu
-
WiedźmaMaKota wrote:Dziewczyny znalazłam kartę
Nie wpadłabym na to gdzie ona jest
Otóż... w kieszeni szlafrokahahaha
Ale najlepszy hit to był jak schowała podpierając tylek nawilzonymi chusteczkami , tam ja schowała ... Nowa juz szła wyrabiać jak poszedl do WC jej facet i znalazł ja hahaha -
Parę lat temu jak się wprowadzaliśmy na nowe mieszkanie dostaliśmy od rodziców młynki do soli i pieprzu.
Pewnego dnia ten do soli wsysło. Szukałam po szafkach, no nie ma.
Dobre 3 tygodnie później są u Nas znajomi, wyciągam piwko z lodówki, kładę na stół i nagle moja przyjaciółka się pyta "Kasia czemu trzymacie sól w lodówce?" (mieliśmy kuchnię z salonem połączoną).
Okazało się, że odruchowo włożyłam ja na drzwi lodówki
Tak w ogóle witam się w 38 tygodniu ciąży! Aaaa teraz już możesz Majka wychodzić! No dalej, dalejWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 17:54
WiedźmaMaKota, ZakręconaOna, nat_alia, soraya, Lexie, polkosia, agaton, annggela, aanaa, agania, Nynusia, paula1 lubią tę wiadomość
-
Bąbelek wrote:Zakręcona kupiłam go w sklepie stacjonarnym Smykdladzieci. Smoczek z LOVI Retro. Myślę że w każdym większym sklepie z artykułami dla dzieci powinien być.
może cos fajnego znajdę hehe .
Wgle mam pytanie do Was , jeżeli dajmy na to przykład laktacje musimy pobudzać wiadomo , nawet ze 3/4 dni nie ma mleka za bardzo a dziecko trzeba czymś karmić , będziecie kupować mm jakieś ? Czy jak ? Bo rozkminiam nad tym