X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka wooow GRATULACJE !!!

atdc6iyehd9qphks.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka, gratulacje. A już się martwiłyśmy, że po nocy nie było żadnego dzieciaczka ;) Dużo zdrówka dla Was! :)

Ciekawe ile będzie do końca września... Z tego co widzę, to wrześniówek przed 1 września było 17....idziemy jak burza :D Ja tylko liczę na to, że się wyrobię przed listopadem ;)

• Bąbelek Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko boska ja się boje tej pełni :D

soraya lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny znalazłam kartę :D

Nie wpadłabym na to gdzie ona jest :D

Otóż... w kieszeni szlafroka :D hahaha

Little Frog, agaton, Bąbelek, nat_alia, Katarzyna87, annggela, EwelKa wielka, lojkalojka, soraya, Lexie, maluda, aanaa, jaroszka, Nynusia, agania lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Aanaa, a jak po tym nacięciu teraz?
    Eghhh. Zszywała mnie jakaś mloda laska, i kiepsko zszyła. Polozna przy zdjęciu szwów powiedziała ze kiedys czeka mnie tam operacja plastyczna...ale nic nie boli. I jak zaglądałam, to aż tak zle nie jest :)

iv09hdge6yql001e.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek wrote:
    Matko boska ja się boje tej pełni :D
    Spoko Bąbelek,czytałam,ze wcale więcej porodów nie ma wtedy:) ja to tylko spac w pelnie nie mogę,ale tez nie zawsze;)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeeeeej ale się narobilam . !
    Poszlam na zakupy , do banku ... Wrocilam wysprzatalam caaaaaaalusienki dom ... Obiad zrobilam ( schabik , ziemniaczki i suroweczka z pora) , poskladalam ciuchy , pogadalam z D na skype i teraz oglądaj" moje 600 gram szczęścia:) "
    Czekam na Mamę bo wraca z pracy i musimy przelewy porobic , rany jak Ja tego nie lubię ...
    Umeczona jestem strasznie i klucie tak mocne w podbrzuszu mnie złapalo , ze szok :-/ plus czuje mega napięcie w brzuchu plus leciutenki bol okresowy jakby się zbierało w podbrzuszu ale brzuch ogólnie ok i nie jakiś twardy ...
    Babelek gdzie kupilas tego smoka ? My tak szukalismy cos w podobie i nigdzie nie znaleźliśmy nic tajnego ... :-/

Natka gratulacje , dziś o Tobie myslalam co z Toba:)

annggela, jaroszka lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nat_alia Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka ale niespodzianka :)
    super, gratuluje :) no i zazdroszczę szybkiego porodu :)

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przy pełni śpię jak suseł. Dziś np. o 10 wstałam..wstyd :D

Kurcze oglądam "600g i zastanawiam się jak ja przeżyję szczepienia :P A Wy jakie planujecie? NFZ czy skojarzone?

atdc6iyehd9qphks.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Dziewczyny znalazłam kartę :D

Nie wpadłabym na to gdzie ona jest :D

Otóż... w kieszeni szlafroka :D hahaha
    Kochana , Moja znajoma tez Polka z Anglii:) jak była w 9 miesiącu ciąży gubila kartę co chwile do bankomatu:) raz zostawiła w Aldim ( dobrze ze znajoma pracowała to wzięła schowała i czekała a wróci albo jej zaniesie ) innym razem zostawiła w bankomacie nie wyjela ... pani jakas ja gonila i oddala .
    Ale najlepszy hit to był jak schowała podpierając tylek nawilzonymi chusteczkami , tam ja schowała ... Nowa juz szła wyrabiać jak poszedl do WC jej facet i znalazł ja hahaha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kiedy ta pelnia ? Ja moge rodzic ale znajac moje szczescie to jeszcze poczekam :( Widocznie Dudus chce byc bardzo blisko mnie wciaz :)

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parę lat temu jak się wprowadzaliśmy na nowe mieszkanie dostaliśmy od rodziców młynki do soli i pieprzu.

Pewnego dnia ten do soli wsysło. Szukałam po szafkach, no nie ma.
    Dobre 3 tygodnie później są u Nas znajomi, wyciągam piwko z lodówki, kładę na stół i nagle moja przyjaciółka się pyta "Kasia czemu trzymacie sól w lodówce?" (mieliśmy kuchnię z salonem połączoną).

Okazało się, że odruchowo włożyłam ja na drzwi lodówki ;D

Tak w ogóle witam się w 38 tygodniu ciąży! Aaaa teraz już możesz Majka wychodzić! No dalej, dalej ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 17:54

WiedźmaMaKota, ZakręconaOna, nat_alia, soraya, Lexie, polkosia, agaton, annggela, aanaa, agania, Nynusia, paula1 lubią tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już 16 z nas urodziło, gratulacje :) Jeszcze do października ktoś na pewno przyjdzie na świat ;)

Nynusia lubi tę wiadomość

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• zakocona Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fresh, a ty byłaś nacięta?

jezu, jak mi się nic nie chce. Leżę w łóżku przysypiając co jakiś czas, L zaraz z pracy wróci, a mi się nie chce wychodzić z domu :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 18:01

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja pilot od telewizora kiedyś do lodówki włożyłam... ale żeby kartę do szlafroka? przecież w nie wychodzę w nim na zakupy jak te szkotki tutaj :D

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona witaj w klubie !

Moj D dzis konczy wczesniej ... pojedzie do sklepu i pyta co chce a ja jak na zlosc nic nie chce ;/ piszcie cos moze mnie najdzie ochota :)

WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona kupiłam go w sklepie stacjonarnym Smykdladzieci. Smoczek z LOVI Retro. Myślę że w każdym większym sklepie z artykułami dla dzieci powinien być.

atdc6iyehd9qphks.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma te Szkotki i Angielki jebane maja" stylowe" co: D

WiedźmaMaKota, soraya lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa, mnie zawsze smaki nachodzą jak Wy o czymś piszecie :D
    Ale mnie zazwyczaj to ciągnie do czekolady lub owoców :)

szczesliwa_mamusia21, maluda lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek wrote:
    Zakręcona kupiłam go w sklepie stacjonarnym Smykdladzieci. Smoczek z LOVI Retro. Myślę że w każdym większym sklepie z artykułami dla dzieci powinien być.
    Będę w Łodzi w środę to polaze i poszukam :) może cos fajnego znajdę hehe .
    Wgle mam pytanie do Was , jeżeli dajmy na to przykład laktacje musimy pobudzać wiadomo , nawet ze 3/4 dni nie ma mleka za bardzo a dziecko trzeba czymś karmić , będziecie kupować mm jakieś ? Czy jak ? Bo rozkminiam nad tym

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 2416 2417 2418 2419 2420 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ