X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Rozmowy w toku - Zobacz mężu jak to jest być w ciąży ;)

Fajnie,że napisałaś,przynajmniej obejrzę :) szkoda,że męża nie ma w domu

Ten koleś który sie teraz wypowiada.. wytargałabym go za kłaki! Żona sie źle czuje w 7 miesiącu a On się dziwi dlaczego,przecież szwagierka na działeczce pracowała na tym etapie ciązy jeszcze! No i czy musi spędzać w łóżku tyle czasu? GRRRRR!!!

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie ciesze sie ze pomimo tej nocki udalo mi sie wywolac usmiech na Twojej twarzy :D
    Koniecznie sprawdz czy w kroplowce nie bedzie kiwi :D Ja mam uczulenie na kiwi moze dlatego tak sie pomiieszal ten sen :) !

Ale mam lenia tez , Mika mnie troche zmotywowala zeby posprzatac lazienke i wstawic pranie , tylko ze ja mam neta wiec u mmie tak latwo nie pojdzie :D

Lexie, aanaa lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa ciacho super, zajebiaszcze ! Nic dodac nic ujac :) juz po obiadku , chyba urodzeee ! Ale nie dziecko jeszcze :)

szczesliwa_mamusia21, agaton, maluda lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png

Wysłany: 25 września 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angeela ciesze sie , to teraz siesta :D

Lexie dlatego ja tego nie ogladam , placa im za gadanie glupot ... wiecie ze do tego sa castingi ? Kiedys zadzwonili do znajomej mojej kolezanki ze dostala sie do odcinka " Nie bede prac mezowi skarpetek" oczywiscie maz w programie nie byl jej mezem a Panem ktory rowniez wygral role :) Takze ... :)

annggela, nat_alia lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jak bylam na studiach to chodziłam na widownie rozmów w toku,placili chyba 40 zl to student nie pogardzi;) a mówić nie trzeba bylo nic;)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Rozmowy w toku - Zobacz mężu jak to jest być w ciąży ;)
    Wlasnie mi się przypomniało o tym, czekam aż reklama minie i oglądam :D szkoda że mąż w pracy, ale może mu nagram :D

atdc6iyehd9qphks.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa no co Ty? Nie wiedziałam.. to ładnie robią ludziom wodę z mózgu..

szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna, nat_alia, maluda lubią tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa Twoje pranie można wrzucić hahahahaa mi trochę zeszło :D
    Mój akurat wrócił z pracy, a ja byłam w trakcie ścielenia łóżka (w tle rozmowy w toku) - "kochanie zostaw to, nie męcz się ja to zrobię" :D hahahahahahhaa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 16:23

szczesliwa_mamusia21, Lexie lubią tę wiadomość

• Bąbelek Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra w tych Rozmowach. Mój jest aniołem :O
    Mikejla hahaahhh mistrz!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 16:24

atdc6iyehd9qphks.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj, ale skoro teraz siedzi i ogląda i jakiś efekt jest, to czemu nie! niech leci :D

Little Frog, Bąbelek lubią tę wiadomość

• Lexie Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie dzwoniła do mnie przyjaciółka,ktora urodziła póltora miesiąca temu.. Czeka na kasę z macierzyńskiego już tyle czasu a dziś dostała info,że zus wstrzymuje wypłatę bo ma 2 dni nie pokryte zwolnieniem..lekarz Jej źle wypisał..
    Teraz musi czekać znów około miesiąca na decyzję a u Niej kiepsko z kasą..
    Jakby człowiek był winny zusowi pieniądze to trzeba płacić od razu bez zwłoki a jak oni cos maja dać to czekaj sobie.. do śmierci!

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja obrałam ziemniaki, gotuję wodę na kotlety sojowe, pokroiłam rabarbar na ciasto (może mnie to zmotywuje zanim zgnije), z reszty rabarbaru i kilku jabłek robię kompot. Muszę jeszcze grzyby umyć, pokroić i poporcjować....zrobię dziś więcej niż przez cały tydzień :D
    A pranko już kończy się suszyć.

Co do rozmów w toku, to nie oglądam, bo działają mi na nerwy. Chociaż 1-2 razy w miesiącu chyba zdarza się, że jest jakieś konkretny temat i w miarę mądra rozmowa....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 16:30

nat_alia lubi tę wiadomość

Wysłany: 25 września 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe Mika dobre .. :D

No Lexie niestety , chociaz nie mowie ze wszystkobo te "powazne "odcinki co jeszcze kiedys byly , to wystapila w nich moja kolezanka ze szkoly chora na anoreksje , dali jej peruke i zmienili imie , ale faktycznie mowila prawde i opowiadala wszystko jak to sie zaczelo
    No ale juz te " niby smieszne" odcinki nie sa tak prawdziwe ... a kiedys to je uwielbialam ale odkad sie dowiedzialam to urok jakos minal :P

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png

Wysłany: 25 września 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frogi o prosze , oddaj troche sil , mi ktos zrobil ochote na kawe i musialam sobie zrobic zagryzajac czekoladka , Maluda to chyba przez Ciebie :P

PS. wlasnie kurier przywiozl paczke , myslalam ze do mnie ale niestety , odebralam za sasiadka , zreszta co do mnie jak ja nic nie zamawialam :D
    Troche sie wystraszylam bo myslalam ze to jakis imigrant , ale pogadalismy okazalo sie ze jest z Bułgari i tak sobie rozwozi paczki :D uffff

maluda lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa, ja nie mam zbyt wiele tej siły....bardziej to ze współczucia :D Żal mi tego mojego męża, bo mógłby zapomnieć jak ziemniak smakuje :D Ostatnio zupa, naleśniki... ;)

• lojkalojka Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mi sie wydaje po waszych wpisach , ze dzisiaj dzien lenia ;)
    Wstyd sie przyznac , ale ja niedano wstalam i o 16 jadlam obiad (nic wielkiego salata z mozzarella,avocadoi pomidory ) .
    Czeka mnie krojenie salatki , ale nie dam rady chyba. Posprzatac tez trzeba , bo jutro goscie , ale chyba oleje to . W koncu w ciazy jestem to chyba kazdy zrozumie , ze ledwo chodze ;)
    Pije kawke i czekam na "Moje 600g szczescia"

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png

Wysłany: 25 września 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frogi o kuuurcze a myslalam ze to u mnie tylko tak , D tez juz zapomnial jak wygladaja ziemniaki , musze to jutro nadrobic masz racje :D

Lojka o tak dzis chyba wszystkie (prawie) sie lenimy :) Ja tez pije kawke i oczywiscie mysle jak sie tu zmobilizowac ale na mysleniu sie konczy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 16:46

lojkalojka, Little Frog lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lojka jaką kawkę pijesz? i ile razy dziennie?

atdc6iyehd9qphks.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś kupiłam takie cudo :D
    de6d870835949635med.jpg

szczesliwa_mamusia21, annggela, lojkalojka, miska2503, estrella, agaton, Lexie, Little Frog, ZakręconaOna, nat_alia, ewwiel, polkosia, maluda, IviQ, jaroszka, Nynusia, agania lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to jestem "kawiarenka" ;) Trzy lub cztery kawy dziennie .Rozpuszczalna poltora lyzeczki lub z expresu - pol na pol z mlekiem :)
    Jedynie pierwszy trymestr zmusil mnie do odstawienia tego trunku .

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
‹‹ 2414 2415 2416 2417 2418 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ