X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Rozmowy w toku - Zobacz mężu jak to jest być w ciąży ;)

Fajnie,że napisałaś,przynajmniej obejrzę :) szkoda,że męża nie ma w domu

Ten koleś który sie teraz wypowiada.. wytargałabym go za kłaki! Żona sie źle czuje w 7 miesiącu a On się dziwi dlaczego,przecież szwagierka na działeczce pracowała na tym etapie ciązy jeszcze! No i czy musi spędzać w łóżku tyle czasu? GRRRRR!!!

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie ciesze sie ze pomimo tej nocki udalo mi sie wywolac usmiech na Twojej twarzy :D
    Koniecznie sprawdz czy w kroplowce nie bedzie kiwi :D Ja mam uczulenie na kiwi moze dlatego tak sie pomiieszal ten sen :) !

Ale mam lenia tez , Mika mnie troche zmotywowala zeby posprzatac lazienke i wstawic pranie , tylko ze ja mam neta wiec u mmie tak latwo nie pojdzie :D

Lexie, aanaa lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa ciacho super, zajebiaszcze ! Nic dodac nic ujac :) juz po obiadku , chyba urodzeee ! Ale nie dziecko jeszcze :)

szczesliwa_mamusia21, agaton, maluda lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png

Wysłany: 25 września 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angeela ciesze sie , to teraz siesta :D

Lexie dlatego ja tego nie ogladam , placa im za gadanie glupot ... wiecie ze do tego sa castingi ? Kiedys zadzwonili do znajomej mojej kolezanki ze dostala sie do odcinka " Nie bede prac mezowi skarpetek" oczywiscie maz w programie nie byl jej mezem a Panem ktory rowniez wygral role :) Takze ... :)

annggela, nat_alia lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jak bylam na studiach to chodziłam na widownie rozmów w toku,placili chyba 40 zl to student nie pogardzi;) a mówić nie trzeba bylo nic;)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Rozmowy w toku - Zobacz mężu jak to jest być w ciąży ;)
    Wlasnie mi się przypomniało o tym, czekam aż reklama minie i oglądam :D szkoda że mąż w pracy, ale może mu nagram :D

atdc6iyehd9qphks.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa no co Ty? Nie wiedziałam.. to ładnie robią ludziom wodę z mózgu..

szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna, nat_alia, maluda lubią tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa Twoje pranie można wrzucić hahahahaa mi trochę zeszło :D
    Mój akurat wrócił z pracy, a ja byłam w trakcie ścielenia łóżka (w tle rozmowy w toku) - "kochanie zostaw to, nie męcz się ja to zrobię" :D hahahahahahhaa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 16:23

szczesliwa_mamusia21, Lexie lubią tę wiadomość

• Bąbelek Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra w tych Rozmowach. Mój jest aniołem :O
    Mikejla hahaahhh mistrz!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 16:24

atdc6iyehd9qphks.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj, ale skoro teraz siedzi i ogląda i jakiś efekt jest, to czemu nie! niech leci :D

Little Frog, Bąbelek lubią tę wiadomość

• Lexie Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie dzwoniła do mnie przyjaciółka,ktora urodziła póltora miesiąca temu.. Czeka na kasę z macierzyńskiego już tyle czasu a dziś dostała info,że zus wstrzymuje wypłatę bo ma 2 dni nie pokryte zwolnieniem..lekarz Jej źle wypisał..
    Teraz musi czekać znów około miesiąca na decyzję a u Niej kiepsko z kasą..
    Jakby człowiek był winny zusowi pieniądze to trzeba płacić od razu bez zwłoki a jak oni cos maja dać to czekaj sobie.. do śmierci!

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja obrałam ziemniaki, gotuję wodę na kotlety sojowe, pokroiłam rabarbar na ciasto (może mnie to zmotywuje zanim zgnije), z reszty rabarbaru i kilku jabłek robię kompot. Muszę jeszcze grzyby umyć, pokroić i poporcjować....zrobię dziś więcej niż przez cały tydzień :D
    A pranko już kończy się suszyć.

Co do rozmów w toku, to nie oglądam, bo działają mi na nerwy. Chociaż 1-2 razy w miesiącu chyba zdarza się, że jest jakieś konkretny temat i w miarę mądra rozmowa....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 16:30

nat_alia lubi tę wiadomość

Wysłany: 25 września 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe Mika dobre .. :D

No Lexie niestety , chociaz nie mowie ze wszystkobo te "powazne "odcinki co jeszcze kiedys byly , to wystapila w nich moja kolezanka ze szkoly chora na anoreksje , dali jej peruke i zmienili imie , ale faktycznie mowila prawde i opowiadala wszystko jak to sie zaczelo
    No ale juz te " niby smieszne" odcinki nie sa tak prawdziwe ... a kiedys to je uwielbialam ale odkad sie dowiedzialam to urok jakos minal :P

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png

Wysłany: 25 września 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frogi o prosze , oddaj troche sil , mi ktos zrobil ochote na kawe i musialam sobie zrobic zagryzajac czekoladka , Maluda to chyba przez Ciebie :P

PS. wlasnie kurier przywiozl paczke , myslalam ze do mnie ale niestety , odebralam za sasiadka , zreszta co do mnie jak ja nic nie zamawialam :D
    Troche sie wystraszylam bo myslalam ze to jakis imigrant , ale pogadalismy okazalo sie ze jest z Bułgari i tak sobie rozwozi paczki :D uffff

maluda lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa, ja nie mam zbyt wiele tej siły....bardziej to ze współczucia :D Żal mi tego mojego męża, bo mógłby zapomnieć jak ziemniak smakuje :D Ostatnio zupa, naleśniki... ;)

• lojkalojka Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mi sie wydaje po waszych wpisach , ze dzisiaj dzien lenia ;)
    Wstyd sie przyznac , ale ja niedano wstalam i o 16 jadlam obiad (nic wielkiego salata z mozzarella,avocadoi pomidory ) .
    Czeka mnie krojenie salatki , ale nie dam rady chyba. Posprzatac tez trzeba , bo jutro goscie , ale chyba oleje to . W koncu w ciazy jestem to chyba kazdy zrozumie , ze ledwo chodze ;)
    Pije kawke i czekam na "Moje 600g szczescia"

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png

Wysłany: 25 września 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frogi o kuuurcze a myslalam ze to u mnie tylko tak , D tez juz zapomnial jak wygladaja ziemniaki , musze to jutro nadrobic masz racje :D

Lojka o tak dzis chyba wszystkie (prawie) sie lenimy :) Ja tez pije kawke i oczywiscie mysle jak sie tu zmobilizowac ale na mysleniu sie konczy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 16:46

lojkalojka, Little Frog lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lojka jaką kawkę pijesz? i ile razy dziennie?

atdc6iyehd9qphks.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś kupiłam takie cudo :D
    de6d870835949635med.jpg

szczesliwa_mamusia21, annggela, lojkalojka, miska2503, estrella, agaton, Lexie, Little Frog, ZakręconaOna, nat_alia, ewwiel, polkosia, maluda, IviQ, jaroszka, Nynusia, agania lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to jestem "kawiarenka" ;) Trzy lub cztery kawy dziennie .Rozpuszczalna poltora lyzeczki lub z expresu - pol na pol z mlekiem :)
    Jedynie pierwszy trymestr zmusil mnie do odstawienia tego trunku .

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
‹‹ 2414 2415 2416 2417 2418 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ