Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikejla wrote:Rozmowy w toku - Zobacz mężu jak to jest być w ciąży
Fajnie,że napisałaś,przynajmniej obejrzęszkoda,że męża nie ma w domu
Ten koleś który sie teraz wypowiada.. wytargałabym go za kłaki! Żona sie źle czuje w 7 miesiącu a On się dziwi dlaczego,przecież szwagierka na działeczce pracowała na tym etapie ciązy jeszcze! No i czy musi spędzać w łóżku tyle czasu? GRRRRR!!! -
Lexie ciesze sie ze pomimo tej nocki udalo mi sie wywolac usmiech na Twojej twarzy
Koniecznie sprawdz czy w kroplowce nie bedzie kiwiJa mam uczulenie na kiwi moze dlatego tak sie pomiieszal ten sen
!
Ale mam lenia tez , Mika mnie troche zmotywowala zeby posprzatac lazienke i wstawic pranie , tylko ze ja mam neta wiec u mmie tak latwo nie pojdzieLexie, aanaa lubią tę wiadomość
-
angeela ciesze sie , to teraz siesta
Lexie dlatego ja tego nie ogladam , placa im za gadanie glupot ... wiecie ze do tego sa castingi ? Kiedys zadzwonili do znajomej mojej kolezanki ze dostala sie do odcinka " Nie bede prac mezowi skarpetek" oczywiscie maz w programie nie byl jej mezem a Panem ktory rowniez wygral roleTakze ...
annggela, nat_alia lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa Twoje pranie można wrzucić hahahahaa mi trochę zeszło
Mój akurat wrócił z pracy, a ja byłam w trakcie ścielenia łóżka (w tle rozmowy w toku) - "kochanie zostaw to, nie męcz się ja to zrobię"hahahahahahhaa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 16:23
szczesliwa_mamusia21, Lexie lubią tę wiadomość
-
Własnie dzwoniła do mnie przyjaciółka,ktora urodziła póltora miesiąca temu.. Czeka na kasę z macierzyńskiego już tyle czasu a dziś dostała info,że zus wstrzymuje wypłatę bo ma 2 dni nie pokryte zwolnieniem..lekarz Jej źle wypisał..
Teraz musi czekać znów około miesiąca na decyzję a u Niej kiepsko z kasą..
Jakby człowiek był winny zusowi pieniądze to trzeba płacić od razu bez zwłoki a jak oni cos maja dać to czekaj sobie.. do śmierci!
-
Ja obrałam ziemniaki, gotuję wodę na kotlety sojowe, pokroiłam rabarbar na ciasto (może mnie to zmotywuje zanim zgnije), z reszty rabarbaru i kilku jabłek robię kompot. Muszę jeszcze grzyby umyć, pokroić i poporcjować....zrobię dziś więcej niż przez cały tydzień
A pranko już kończy się suszyć.
Co do rozmów w toku, to nie oglądam, bo działają mi na nerwy. Chociaż 1-2 razy w miesiącu chyba zdarza się, że jest jakieś konkretny temat i w miarę mądra rozmowa....Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 16:30
nat_alia lubi tę wiadomość
-
hehe Mika dobre ..
No Lexie niestety , chociaz nie mowie ze wszystkobo te "powazne "odcinki co jeszcze kiedys byly , to wystapila w nich moja kolezanka ze szkoly chora na anoreksje , dali jej peruke i zmienili imie , ale faktycznie mowila prawde i opowiadala wszystko jak to sie zaczelo
No ale juz te " niby smieszne" odcinki nie sa tak prawdziwe ... a kiedys to je uwielbialam ale odkad sie dowiedzialam to urok jakos minal -
Frogi o prosze , oddaj troche sil , mi ktos zrobil ochote na kawe i musialam sobie zrobic zagryzajac czekoladka , Maluda to chyba przez Ciebie
PS. wlasnie kurier przywiozl paczke , myslalam ze do mnie ale niestety , odebralam za sasiadka , zreszta co do mnie jak ja nic nie zamawialam
Troche sie wystraszylam bo myslalam ze to jakis imigrant , ale pogadalismy okazalo sie ze jest z Bułgari i tak sobie rozwozi paczkiuffff
maluda lubi tę wiadomość
-
To mi sie wydaje po waszych wpisach , ze dzisiaj dzien lenia
Wstyd sie przyznac , ale ja niedano wstalam i o 16 jadlam obiad (nic wielkiego salata z mozzarella,avocadoi pomidory ) .
Czeka mnie krojenie salatki , ale nie dam rady chyba. Posprzatac tez trzeba , bo jutro goscie , ale chyba oleje to . W koncu w ciazy jestem to chyba kazdy zrozumie , ze ledwo chodze
Pije kawke i czekam na "Moje 600g szczescia"
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Frogi o kuuurcze a myslalam ze to u mnie tylko tak , D tez juz zapomnial jak wygladaja ziemniaki , musze to jutro nadrobic masz racje
Lojka o tak dzis chyba wszystkie (prawie) sie lenimyJa tez pije kawke i oczywiscie mysle jak sie tu zmobilizowac ale na mysleniu sie konczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 16:46
lojkalojka, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Ja to jestem "kawiarenka"
Trzy lub cztery kawy dziennie .Rozpuszczalna poltora lyzeczki lub z expresu - pol na pol z mlekiem
Jedynie pierwszy trymestr zmusil mnie do odstawienia tego trunku .
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015