Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny nie wiem czy juz bylo o tym pisane . Jaki zapach maja wody jak sie sacza ?
Bo moja wkladka jest caly czas mokra i nie wiem czy to siuski czy wodyMusze chyba po te papierki do ph podjechac .
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Lojka ja tez lubie kawe wlasnie i się zastanawiałam czy nie przesadzam hehe ale widze, że pije trochę mniej od Ciebie i podobnie..rozpuszczalną płaską i połowa mleka.
Angela ooo superno nie mogłam się oprzeć, ciekawe tylko czy zaakceptuje w razie czego smoka
Chociaż wolałabym żeby się bez niego obyło
annggela lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, wpadam na chwilke pochwalic sie moja kluseczka!
Marysia urodzila sie dzis o godz. 13.17, 3440g i 55cm szczescia, 10/10pkt.lojkalojka, szczesliwa_mamusia21, miska2503, Mikejla, EwelKa wielka, annggela, zakocona, soraya, green, agaton, Katarzyna87, Lexie, WiedźmaMaKota, Magnosia, Little Frog, Bąbelek, ZakręconaOna, nat_alia, ss, magdallenee, ewwiel, polkosia, maluda, stokrotka25, IviQ, aanaa, jaroszka, Nynusia, agania, onka, PauLLa, mała.mi, paula1 lubią tę wiadomość
-
Lojka jestes siusiek jak ja !
Natka gratulacjeduzo zdrowka dla was !
My tu sie zastanawiamy skurcze nie skurcze, wody nie wody , a Natka poszla przyszla urodzila i jest Marysia , najlepiej z zaskoczeniaMikejla, lojkalojka, soraya, agaton, Lexie, Little Frog, Bąbelek, polkosia, maluda lubią tę wiadomość
-
Dziekuje za gratulacje:) Rodzilam SN, naciete krocze. Liczylam na zzo, ale trafilam na porodowke z 6cm rozwarcia, a po kilku minutach bylo juz 8!
I wcale nie bylo tak, ze sie nie zastanawialam czy to skurcze czy nie;) W ostatnim momencie chcialam wracac do domu, bo w drodze do szpitala wszystko sie wyciszylo z wrazenia;)zakocona, agaton, Lexie, annggela, WiedźmaMaKota, Bąbelek, nat_alia, EwelKa wielka, soraya, polkosia, maluda, stokrotka25, jaroszka, Nynusia, agania, paula1, miska2503 lubią tę wiadomość
-
Zrobiłam obiad na dzisiaj i na jutro...jeszcze ogarnianie łazienki i dość na dzisiaj. Jestem dumna z siebie, bo ciężko mi było dupkę ruszyć z łóżka :p
Brawo Ja!
Natka gratulacje!agaton, Little Frog, WiedźmaMaKota, lojkalojka, soraya, maluda, aanaa, Nynusia, agania lubią tę wiadomość