X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aanaa nie bardzo właśnie , trzymają mnie ciągle . Udało mi się zasnąć ale wstalam i są mdłości nadal . Zjadlam śniadanie i jeszcze gorzej się zrobiło... Mam nadzieje ,ze jednak zaraz przejdzie:)
    Wgle miałam sen ze wody mi odeszły: o
    Obudzilam się taka przestraszona i co ? Mokra !!! Plecy , klatka piersiowa , brzuch wszystko mokre tak się spocilam w tym śnie hahaha a D mówi ze juz zaczynaja mi się jazdy przedporodowe hahahahaha: D
    Nie ma to jak wsparcie ukochanego ! <3

polkosia, aanaa, maluda lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lojkalojka wrote:
    Jestem jeszcze w domu , ale tylko jak maz odprawi corke do szkoly jedziemy do szpitala . Skurcze sa caly czas na tym samym poziomie :/
    Jedź kochana jedź , nawet jak są to straszaki to lepiej zeby Cie lekarz zobaczył.

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka, to trzymam kciuki :)

lojkalojka lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakrecona ja zeszlej nocy mialam takie mdlosci ;) Obserwuj sie ,bo to tez moze byc obiaw .Prze cala noc przesledzilam caly internet w poszukiwaniu jakie moga byc piersze objawy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 07:01

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lojkalojka wrote:
    zakrecona ja zeszlej nocy mialam takie mdlosci ;) Obserwuj sie ,bo to tez moze byc obiaw .Prze cala noc przesledzilam caly internet w poszukiwaniu jakie moga byc piersze objawy :)
    Kuzwa we no się Strasz ! Wczoraj kawaleczek czoła , sraczka , mdłości w nocy . :D
    Ja jeszcze rodzic nie chce , jeszcze parę dni: D
    Dobrze , ze mam wizytę dziś: p

Ale mimo wszystko myślę , ze u mnie to zwyczajny zbieg okoliczności. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 07:07

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psychika robi swoje :) Czym dluzej sie o tym mysli tym wiecej ma sie objawow .

[*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no tak to zawsze jest , większość z Nas o tym wiem bo starała się dość długo o dziecko i jeszcze na ovu i wiadomo ze każdy cykl przynosił nowa nadzieje i lekkie urojenia ze a może juz za czym szły i objawy pewne:) i tak jest w tym przypadku tez po części .
    Nie oszukujmy się nie da się nie myśleć o porodzie na parę dni przed hehe: D ale Ja się staram jak najmniej zeby głowy niezasmiecac nie potrzebnie i się nie stresowac to moje sny mi wynagradzaja hahahaha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się witam po bezsennej nocy, tłukłam się po łóżku do 3 a potem co pół godziny przy przekręcaniu z boku na bok pobudki.
    Zgaga męczyła do rana, Arielka mi mleko zawsze pomagało a tym czasem nic, wypiłam z pół kartonu.
    No Lojka lepiej skontrolować te skurczybyki. Jakby przybierały na sile to miałabyś większą pewność a tak to kurde trzeba się domyślać.

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dobrze , ze Ja wczoraj upolowalam botki ! :o
    Dzisiaj tak zimno się zapowiada , ze szok ... Płaszczyk , botki i jak człowiek wyjde w końcu .

agaton, maluda lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • malgo86 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leze bo maja robic ktg i nie zrobia mi cc dzisiaj za duzo cesarek. 3 dziennie wykojuja, mam bole i nadal mam czekac na rkozwarcie i wody. Kurde bole mam nadal i z miednicowego zrobilo sie całkiemulułożenie posladkowe. Nuunia nadal sciska posladki. O cc moge pkmarzyc do 9.10 albo i dluzej. Nie nawidze byc na korytarzu a szczególnie ze ciezjie taboly dzwigalam sama z porodowki na patologie. Nie doczekam sie cc dopoki akcja normalna sie nie rozpocznie
    Welflon mam zle wbity bo mne boli cala reka. 0 intymnosci a ludzi tlumy bo leze pezy wejsciu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 07:27

Natalka <3 już jest na świecie
    36rv4zp.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się.

Lojka pewnie lepiej sprawdźcie co się tam kroi u Was :) Długo coś to trwa jak na straszaki. Informuj nas na bieżąco ;)

Z tym pasem zaraz po cc też mi się wydaję że raczej nie jest wskazany. Jakby nie patrzeć to poważna rana i najpierw musiało by się tam wszystko zagoić, skóra powinna "oddychać".

Dziś USG także trzymajcie kciuki.

soraya, jaroszka, Lexie, annggela, dodinka, Blondik, agaton, ZakręconaOna, Little Frog, Nynusia, szczesliwa_mamusia21, maluda lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 40 tyg. :)

Lojka, powodzenia :)!

Nam położne mówiły, że no spy 2 wziąć trzeba i pod prysznic/do wanny iść na co najmniej pół h. Jak się nie wycisza skurcze po takiej dawce relaksu, to znaczy, że to jednak akcja rozpoczęta :)

Ja miałam dzisiaj mega kłopot z przekrecaniem się na łóżku. Wieczorem L mi plecy wymasowal, bo mnie tak bolą, a w nocy ból wrócił i co się przekrecalam, to trzask w kręgosłupie :/ Skurcze miałam wieczorem, w nocy nic.
    Aż się boję na wizytę iść, żeby się czasem nie dowiedzieć, że tam nic się nie ruszyło :(

Malgo, jaka jest różnica między posladkowym a miednicowym położeniem? To nie to samo? Współczuję tego leżenia na korytarzu.. a czemu aż tyle masz być w szpitalu przypomnij?
    Ps. Dla dziecka i ciebie lepiej, żeby cc było, jak się akcja zacznie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 07:29

Bąbelek, jaroszka, Lexie, dodinka, agaton lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgo ,ale moze jest szansa , ze jakas rodzaca cc wypadnie z kolejki i wezma Ciebie ?

[*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgo a pośladkowe to nie to samo co miednicowe..? Kurde powinni Cie wsiąść na normalną salę :/ porażka jakaś co tam się wyprawia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 07:29

atdc6iyehd9qphks.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgo no to rzeczywiście nieciekawie, to po co ci ten wenflon założyli jak nic się nie kroi, masakra.

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • malgo86 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lojkalojka wrote:
    Malgo ,ale moze jest szansa , ze jakas rodzaca cc wypadnie z kolejki i wezma Ciebie ?
    Nie sadze bo jeszcze maja zabiegi ginekologiczne dzisiaj. Mam niby odpoczywac i maksymalnie jest 2 cesarji dziennie dzisiaj zabrali 3 bo dziewczyna jest 9 dni po terminue. Oni nie chcą mi zrobic cc tylk czekac na objawy jak do natuealbego. Dla mnie głupota wody i rozwarcie skoro kwalifikują mnie do ciecia. Dziewczyny sie wczoraj smialy ze nie starczylo miejsca

Natalka <3 już jest na świecie
    36rv4zp.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona, a czemu dla matki lepsze cc, jak się akcja zacznie? Dla dziecka, to rozumiem, ale matki?

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry !

Lojka to bedzie kolejne bobo?! Trzymam kciuki żeby to nie była zmarnowana akcja zorganizowana :)
    Małgo mam nadzieje, ze jednak szybko sie u Ciebie coś zacznie i bedzie CC żebyś sie nie musiała tyle męczyć :*
    Zakręcona Ty to sie strzeż, bo Ci powiem, ze wyczuwam pismo nosem :P

A ja juz tez strasznie sie mecze w nocy....brzuch mam jak skala, co przeszkadza w przekręcanie sie z boku na bok, tez mi kości strzelają i kręgosłup nawala, ciagle odczuwam mini skurcze. Do tego nos zatkany, oddycham jak respirator .... Kochany mezulek mnie jeszcze budzi, bo ponoć chrapie....świnia jedna

lojkalojka lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • dodinka Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się :)

Noc beznadziejną miałam o 22 byłam na izbie mały dziwnie się zachowywał przez 40min tak brzuch roznosił, że tylko brzuch się ruszał kopał nóżkami i rączkami machał za aktywny był - lekarz na izbie podłączył ktg i tętno ok powiedział że jeśli chcę mogę zostać ale nic mu się nie dzieje po prostu tak ma coś mu się nie spodobało i tyle
    Na ktg kazali przyjść we czwartek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 09:09

3jvz3e5eovkng9e9.png

qb3c3e5emn8zmtdy.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry !
    Malgo wspolczuje :( czuje ze dlugo tam nie polezysz ;) powodzenia

Ja tak samo jak jaroszka, brzuch twardy, nie mialam sil sie przekrecac, w podskokach to robilam :/
    U mnie cisza wiec na wrzesien sie nie zalapie :( szkoda, mam nadzieje, ze lada chwila wyskoczy.
    Dzis mi sie snilo ze po walce mialam brzuch rozciety wzdluz i maly wyszedl :) a ja go zaczelam tulic, mlody mial ogromne klejnoty !! Z czego maz byl mega dumny! Omg co za sen

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
‹‹ 2491 2492 2493 2494 2495 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ