Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Onka,no brak słów,w ogóle mi głupio,ze ja narzekam jak czytam co się dzieje u Ciebie. Mam nadzieje,ze masz wsparcie męża,dobrze ze masz wsparcie lekarki i musi być dobrze;* dużo sily Ci życzę:*
Malgo,kciukasy za Ciebie,jak ja Ci zazdroszczę ze to juz jutro:)
U nas sie dzisiaj na porodówce ekspresowo w ciszy urodzilo dziecko,takie słodkie,malutkie,aż się poryczałam...
Paulla,gratuluje i cieszę się,ze juz dzis przytulilas swoje szczęście:*
Stokrotka,wszystkiego naj i lekkiego porodu i zdowiutkiego ślicznego i rozkosznego bobasa:)
Ja zaraz sie zbieram spac,zobaczymy co będzie jutro. Póki co skurcze mam ale nie bola mnie,ale chyba Male nie są,bo się położna dziwila,ze nie boli. Ale nie nastawiam sie na nic, mala ma glowke przy lewej pachwinie,wiec jeszcze nie wychodzi;)stokrotka25 lubi tę wiadomość
-
Sama nie wiem
Nie chce jechac do szpitala na darmo , bo wiaze sie to z cala organizacja . Musze zadzwonic po szwagierke ,ktora mieszka 40km dalej zeby zostala z corka . I ja nie wiem czy sama jechac samochodem (moj D niema prawka) oczywiscie z mezem obok , czy wezwac karetke .
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Skurcze mam juz od 21 i sa z rozna czestotliwoscia . Najczesciej pojawiaja sie co 5-6-7-8 min . Prespalam sie moze z godzine , ale obudzily mnie kolejne skrcze . Teraz jak siedze sa rzadziej .
Czekam na rozwoj akcjiDam jeszcze pospac mieszkancom
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 03:08
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Lojka jak tam sytuacja ?
Arielka a no właśnie , Ja osobiście bym nie ryzykkwala a dała się zarosnac i wchłonąć ładnie naturalnie przez jakiś czas a faktycznie dopiero kilka miesięcy po ze wspomagaczami typu pas obkurczajacy itp:) ale to kochana tylko moje zdanie .
Soraya Ja się trzy dni oatatnio meczylam z taka zgaga ale to taka , ze myslalam ze oczy przy okazji mi wypali , nic nie pomaga -
Oj kochana mogą , Ja miałam cały dzień straszaki. Byly co 13 mjnut pamietam nie dawno , nagle co 8 i zaraz co 3-4 minuty ... Po godzinie i nospie końcu poszły sobie:)
To jest najgorsze ze ciężko za tym wszystkim nadarzyc .
Pod prysznicem bylas ? Może on pomoże i przejdą . -
Ja w nocy miałam kilka skurczy i nawet chciałam pochodzić, żeby rozkręcić coś, ale byłam tak zaspana i zmęczona jakoś, że nawet te skurcze mi w spaniu nie przeszkodziły
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn