X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • magdallenee Ekspertka

Wysłany: 29 września 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BATTINKA wrote:
    Ewelka ja właśnie dziś zrobiłam sobie rzeźnię...:( niewiem jak to zrobiłam ale się pocięłam:/

Magdalene to ty tez masz "stare łożysko"? Tak to się u ciebie nazywa? Bo u mnie tez przepływy ok tylko stare łożysko:(
    \
    BATTINKA moje łożysko ma II stopień, ale zaczynają już zarastać naczynia i po prostu nie ma odżywiania małej, ale dotlenianie i przepływy są świetne jak na ten tydzień

I w ogóle tyle ostatnio jem, a przez te dwa tygodnie schudłam :o , aż się mocno zdziwiłam jak to jest możliwe :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 22:04

xnw4yx8dweuujbmn.png
    hchyikgnsx4bwwjp.png
    relgru1d1em5tg0q.png
    heciyugqw91s7l81.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka, w szpitalu ok. Patologia na Karowej super. Nowa część, pokój 2 os., wygodne wypasione łóżko i świetna opieka. Miałam kryzys w niedzielę, ale nie związany z warunkami tu. Zobaczymy jak będzie jutro i na oddziale poporodowym...

jaroszka lubi tę wiadomość

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka, wyszłam ale mowy o nadzorze nie było. Moja lekarka prowadząca bardzo niezadowolona - powiedziała ze boi się o te ciążę i ze jeśli do niej jutro przyjdę to znów dostane skierowanie do szpitala tylko do innego. Nie da gwarancji ze nie wypisza mnie po 3 dniach. ja juz nie wiem co mam robić - obleciec wszystkie szpitale w mieście żeby wytrwac do 11 października bo dopiero 10 dni po terminie to wskazanie do indukcji? Jeszcze mowie do niej ze to bez sensu wszystko a ona do mnie ze to nie o mnie chodzi tylko o dziecko. Czyli wyrodnamatka ze mnie bo się nie chwyciłam nogawki lekarza i nie błagałam o zostawienie w szpitalu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 22:12

• Lexie Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosia,trzymamy jutro kciuki za Was oboje!! :-*

Paulla,przepiekny chłopczyk,przepiekne włoski i przepiekne imię..takie jak mojego męża ;-) Wracaj szybko do formy,zycze Wam duzo zdrówka! <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 22:13

Magnosia lubi tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tak zachwalasz, to ja uderzam najpierw na Karową :P

Trzymam kciuki za jutro :*:*:* wysyłam mnóstwo pozytywnej eneregii

szczesliwa_mamusia21, polkosia lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka no witamy i buziak for you :* Nowy avatar i mnie zmylilas :D

magdallene ja tez ostatnio schudlam 0,5 kg az sie zdziwilam bo to w tydzien bylo :O

Onka nie mysl tak , to nie Twoja wina ze cie tak traktuja w tych szpitalach , co to za moda zebys lezala po 3 dni w kazdym szpitalu ? Przeciez powinnas lezec w jednym i ktos ma sie Toba zajac od A do Z , a oni nic ... mam nadzieje ze teraz trafisz na jakas super lekarke i wszystko sie wyjasni i nie bedziesz sie juz stresowac i denerwowac, wyobrazam sobie co musisz przezywac ... ale jestes najlepsza mama na swiecie i martwisz sie o swoje dzieciatko wiec ja tu nie widze nic wyrodnego i ty absolutnie tez tak nie myśl ! Trzymaj sie !!!

onka lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Onka MA SA KRA....nie wiem co odpisać nawet! gdzei Ty mieszkasz przypomnij?

relgh371crdcdbv2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa, dzięki :*

Jaroszka, w Poznaniu.

• EwelKa wielka Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Onka biedna jesteś. Trzymaj sie. Dobrze, ze chociaż gin sie przejmuje Twoja ciąża, bo lekarze ze szpitala to chyba maja ludzi w nosie. Niech by sobie poszli na internistów a nie do noworodków.

onka lubi tę wiadomość

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę spać Dziewczynki. juz dziś nic nie wymysle. ..

• Magnosia Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka, no patologia super. Porodówka już większy chaos, niewygodne łóżka, więc nie byłam zachwycona. Mnie tu jednak przyciągnęło bezpieczeństwo dla dziecka i fachowa opieka lekarzy.

jaroszka lubi tę wiadomość

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Onka trzymaj się! Pamiętaj że tu zawsze możesz się wyzalic :*

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małgo trzymam kciuki!

linka a ty masz cesarke? bo po cesarce ja sobie kupiłam taki babyono i kolezanki mi polecały za to czytałam ze po sn nie powinno sie stosować takiego pasa ale nie wiem jak to jest.

zakocona chyba nasze maluchy siedzą w brzuchu w tej samej pozycji bo mam identiko z lewej takie wybrzuszenie - to chyba dupka i z prawej strony w boku mi zawsze nóżke wypycha :D

Paulaaaaaaa mega synek! ile ma włosków! gratulacje!!!!!:) Dzielna babka jesteś! dasz radę jutro się będziesz pionizować!:)

Magnosia trzymam kciuki za cc! Przecierajcie mi szlaki z tym cc to moze mniej się bede bała :D jak wy przezyjecie to moze ja tez :D

Magnosia, zakocona lubią tę wiadomość

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png

Wysłany: 29 września 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka wszystkie przeżyjemy. A o co chodzi z tym pasem po cesarce? Po co on? Bo moze muszę ogarnąć temat :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 22:48

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Onka w Poznaniu,takie rzeczy? W ktorym szpitalu? Będę go omijac szerokim łukiem! A Ty kochana bądz wytrwała bo juz duzo nie brakuje i bedziesz tulic maleństwo.. Tylko Ci lekarze.. Brak słów!

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka a Ja wiem na odwrót. Pas ten można używać właśnie po CC dopiero pol roku po a po SN praktycznie odrazu . Dziś nawet byłam w sklepie o ten pas pytalam i kobitka mi to samo powiedziała:)
    Ale no zeby nie było , ze się wymadrzam . Wiem to stad bo moje dwie znajome które rodziły dwa miesiące temu chciały użyć i lekarze absolutnie zabronili ponieważ od takiego pasa można pozrywac ze tak powiem blizny , tam powinno samo wszystko się obkurczac po CC i wielki wgląd właśnie jeśli chodzi o bliznę zeby się cos tam nie pamietam dokładnie nie zrobiło .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 22:56

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie prawda? Poznań .... A to szpital kliniczny/ specjalistyczny???
    Do takiego powinnaś jechać Onka.

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra tez idę spac jutro mam dermatologa - idę z ta moja kurzajka...i chyba druga sie przyplatala....mam ochotę zabić męża wrrrrrrr

Dobranoc :*

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez uciekam bo rano badania itp a poz jej lekarz:)
    Dobrej nocy :*

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 29 września 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złapałam dola nad moja gruba dupa i tez idę spać :)

f2w3skjoiqbhdjm7.png
‹‹ 2489 2490 2491 2492 2493 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ