Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
BATTINKA wrote:Ewelka ja właśnie dziś zrobiłam sobie rzeźnię...
niewiem jak to zrobiłam ale się pocięłam:/
Magdalene to ty tez masz "stare łożysko"? Tak to się u ciebie nazywa? Bo u mnie tez przepływy ok tylko stare łożysko:(
BATTINKA moje łożysko ma II stopień, ale zaczynają już zarastać naczynia i po prostu nie ma odżywiania małej, ale dotlenianie i przepływy są świetne jak na ten tydzień
I w ogóle tyle ostatnio jem, a przez te dwa tygodnie schudłam :o , aż się mocno zdziwiłam jak to jest możliweWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 22:04
-
Jaroszka, w szpitalu ok. Patologia na Karowej super. Nowa część, pokój 2 os., wygodne wypasione łóżko i świetna opieka. Miałam kryzys w niedzielę, ale nie związany z warunkami tu. Zobaczymy jak będzie jutro i na oddziale poporodowym...
jaroszka lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
nick nieaktualnyJaroszka, wyszłam ale mowy o nadzorze nie było. Moja lekarka prowadząca bardzo niezadowolona - powiedziała ze boi się o te ciążę i ze jeśli do niej jutro przyjdę to znów dostane skierowanie do szpitala tylko do innego. Nie da gwarancji ze nie wypisza mnie po 3 dniach. ja juz nie wiem co mam robić - obleciec wszystkie szpitale w mieście żeby wytrwac do 11 października bo dopiero 10 dni po terminie to wskazanie do indukcji? Jeszcze mowie do niej ze to bez sensu wszystko a ona do mnie ze to nie o mnie chodzi tylko o dziecko. Czyli wyrodnamatka ze mnie bo się nie chwyciłam nogawki lekarza i nie błagałam o zostawienie w szpitalu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 22:12
-
Magnosia,trzymamy jutro kciuki za Was oboje!! :-*
Paulla,przepiekny chłopczyk,przepiekne włoski i przepiekne imię..takie jak mojego mężaWracaj szybko do formy,zycze Wam duzo zdrówka!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 22:13
Magnosia lubi tę wiadomość
-
jaroszka no witamy i buziak for you :* Nowy avatar i mnie zmylilas
magdallene ja tez ostatnio schudlam 0,5 kg az sie zdziwilam bo to w tydzien bylo
Onka nie mysl tak , to nie Twoja wina ze cie tak traktuja w tych szpitalach , co to za moda zebys lezala po 3 dni w kazdym szpitalu ? Przeciez powinnas lezec w jednym i ktos ma sie Toba zajac od A do Z , a oni nic ... mam nadzieje ze teraz trafisz na jakas super lekarke i wszystko sie wyjasni i nie bedziesz sie juz stresowac i denerwowac, wyobrazam sobie co musisz przezywac ... ale jestes najlepsza mama na swiecie i martwisz sie o swoje dzieciatko wiec ja tu nie widze nic wyrodnego i ty absolutnie tez tak nie myśl ! Trzymaj sie !!!
onka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jaroszka, no patologia super. Porodówka już większy chaos, niewygodne łóżka, więc nie byłam zachwycona. Mnie tu jednak przyciągnęło bezpieczeństwo dla dziecka i fachowa opieka lekarzy.
jaroszka lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
małgo trzymam kciuki!
linka a ty masz cesarke? bo po cesarce ja sobie kupiłam taki babyono i kolezanki mi polecały za to czytałam ze po sn nie powinno sie stosować takiego pasa ale nie wiem jak to jest.
zakocona chyba nasze maluchy siedzą w brzuchu w tej samej pozycji bo mam identiko z lewej takie wybrzuszenie - to chyba dupka i z prawej strony w boku mi zawsze nóżke wypycha
Paulaaaaaaa mega synek! ile ma włosków! gratulacje!!!!!Dzielna babka jesteś! dasz radę jutro się będziesz pionizować!
Magnosia trzymam kciuki za cc! Przecierajcie mi szlaki z tym cc to moze mniej się bede bałajak wy przezyjecie to moze ja tez
Magnosia, zakocona lubią tę wiadomość
-
Arielka a Ja wiem na odwrót. Pas ten można używać właśnie po CC dopiero pol roku po a po SN praktycznie odrazu . Dziś nawet byłam w sklepie o ten pas pytalam i kobitka mi to samo powiedziała:)
Ale no zeby nie było , ze się wymadrzam . Wiem to stad bo moje dwie znajome które rodziły dwa miesiące temu chciały użyć i lekarze absolutnie zabronili ponieważ od takiego pasa można pozrywac ze tak powiem blizny , tam powinno samo wszystko się obkurczac po CC i wielki wgląd właśnie jeśli chodzi o bliznę zeby się cos tam nie pamietam dokładnie nie zrobiło .Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 22:56