Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • magdallenee Ekspertka

Wysłany: 29 września 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BATTINKA wrote:
    Ewelka ja właśnie dziś zrobiłam sobie rzeźnię...:( niewiem jak to zrobiłam ale się pocięłam:/

Magdalene to ty tez masz "stare łożysko"? Tak to się u ciebie nazywa? Bo u mnie tez przepływy ok tylko stare łożysko:(
    \
    BATTINKA moje łożysko ma II stopień, ale zaczynają już zarastać naczynia i po prostu nie ma odżywiania małej, ale dotlenianie i przepływy są świetne jak na ten tydzień

I w ogóle tyle ostatnio jem, a przez te dwa tygodnie schudłam :o , aż się mocno zdziwiłam jak to jest możliwe :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 22:04

xnw4yx8dweuujbmn.png
    hchyikgnsx4bwwjp.png
    relgru1d1em5tg0q.png
    heciyugqw91s7l81.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka, w szpitalu ok. Patologia na Karowej super. Nowa część, pokój 2 os., wygodne wypasione łóżko i świetna opieka. Miałam kryzys w niedzielę, ale nie związany z warunkami tu. Zobaczymy jak będzie jutro i na oddziale poporodowym...

jaroszka lubi tę wiadomość

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka, wyszłam ale mowy o nadzorze nie było. Moja lekarka prowadząca bardzo niezadowolona - powiedziała ze boi się o te ciążę i ze jeśli do niej jutro przyjdę to znów dostane skierowanie do szpitala tylko do innego. Nie da gwarancji ze nie wypisza mnie po 3 dniach. ja juz nie wiem co mam robić - obleciec wszystkie szpitale w mieście żeby wytrwac do 11 października bo dopiero 10 dni po terminie to wskazanie do indukcji? Jeszcze mowie do niej ze to bez sensu wszystko a ona do mnie ze to nie o mnie chodzi tylko o dziecko. Czyli wyrodnamatka ze mnie bo się nie chwyciłam nogawki lekarza i nie błagałam o zostawienie w szpitalu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 22:12

• Lexie Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosia,trzymamy jutro kciuki za Was oboje!! :-*

Paulla,przepiekny chłopczyk,przepiekne włoski i przepiekne imię..takie jak mojego męża ;-) Wracaj szybko do formy,zycze Wam duzo zdrówka! <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 22:13

Magnosia lubi tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tak zachwalasz, to ja uderzam najpierw na Karową :P

Trzymam kciuki za jutro :*:*:* wysyłam mnóstwo pozytywnej eneregii

szczesliwa_mamusia21, polkosia lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka no witamy i buziak for you :* Nowy avatar i mnie zmylilas :D

magdallene ja tez ostatnio schudlam 0,5 kg az sie zdziwilam bo to w tydzien bylo :O

Onka nie mysl tak , to nie Twoja wina ze cie tak traktuja w tych szpitalach , co to za moda zebys lezala po 3 dni w kazdym szpitalu ? Przeciez powinnas lezec w jednym i ktos ma sie Toba zajac od A do Z , a oni nic ... mam nadzieje ze teraz trafisz na jakas super lekarke i wszystko sie wyjasni i nie bedziesz sie juz stresowac i denerwowac, wyobrazam sobie co musisz przezywac ... ale jestes najlepsza mama na swiecie i martwisz sie o swoje dzieciatko wiec ja tu nie widze nic wyrodnego i ty absolutnie tez tak nie myśl ! Trzymaj sie !!!

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Onka MA SA KRA....nie wiem co odpisać nawet! gdzei Ty mieszkasz przypomnij?

relgh371crdcdbv2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa, dzięki :*

Jaroszka, w Poznaniu.

• EwelKa wielka Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Onka biedna jesteś. Trzymaj sie. Dobrze, ze chociaż gin sie przejmuje Twoja ciąża, bo lekarze ze szpitala to chyba maja ludzi w nosie. Niech by sobie poszli na internistów a nie do noworodków.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę spać Dziewczynki. juz dziś nic nie wymysle. ..

• Magnosia Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka, no patologia super. Porodówka już większy chaos, niewygodne łóżka, więc nie byłam zachwycona. Mnie tu jednak przyciągnęło bezpieczeństwo dla dziecka i fachowa opieka lekarzy.

jaroszka lubi tę wiadomość

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Onka trzymaj się! Pamiętaj że tu zawsze możesz się wyzalic :*

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małgo trzymam kciuki!

linka a ty masz cesarke? bo po cesarce ja sobie kupiłam taki babyono i kolezanki mi polecały za to czytałam ze po sn nie powinno sie stosować takiego pasa ale nie wiem jak to jest.

zakocona chyba nasze maluchy siedzą w brzuchu w tej samej pozycji bo mam identiko z lewej takie wybrzuszenie - to chyba dupka i z prawej strony w boku mi zawsze nóżke wypycha :D

Paulaaaaaaa mega synek! ile ma włosków! gratulacje!!!!!:) Dzielna babka jesteś! dasz radę jutro się będziesz pionizować!:)

Magnosia trzymam kciuki za cc! Przecierajcie mi szlaki z tym cc to moze mniej się bede bała :D jak wy przezyjecie to moze ja tez :D

Magnosia, zakocona lubią tę wiadomość

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png

Wysłany: 29 września 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka wszystkie przeżyjemy. A o co chodzi z tym pasem po cesarce? Po co on? Bo moze muszę ogarnąć temat :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 22:48

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Onka w Poznaniu,takie rzeczy? W ktorym szpitalu? Będę go omijac szerokim łukiem! A Ty kochana bądz wytrwała bo juz duzo nie brakuje i bedziesz tulic maleństwo.. Tylko Ci lekarze.. Brak słów!

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka a Ja wiem na odwrót. Pas ten można używać właśnie po CC dopiero pol roku po a po SN praktycznie odrazu . Dziś nawet byłam w sklepie o ten pas pytalam i kobitka mi to samo powiedziała:)
    Ale no zeby nie było , ze się wymadrzam . Wiem to stad bo moje dwie znajome które rodziły dwa miesiące temu chciały użyć i lekarze absolutnie zabronili ponieważ od takiego pasa można pozrywac ze tak powiem blizny , tam powinno samo wszystko się obkurczac po CC i wielki wgląd właśnie jeśli chodzi o bliznę zeby się cos tam nie pamietam dokładnie nie zrobiło .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 22:56

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie prawda? Poznań .... A to szpital kliniczny/ specjalistyczny???
    Do takiego powinnaś jechać Onka.

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra tez idę spac jutro mam dermatologa - idę z ta moja kurzajka...i chyba druga sie przyplatala....mam ochotę zabić męża wrrrrrrr

Dobranoc :*

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez uciekam bo rano badania itp a poz jej lekarz:)
    Dobrej nocy :*

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 29 września 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złapałam dola nad moja gruba dupa i tez idę spać :)

f2w3skjoiqbhdjm7.png
‹‹ 2489 2490 2491 2492 2493 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ