Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Stokrotko w takim razie czekaj na mnie !
Paula serdeczne gratulacje, jej az sie wzruszylam ! :*
Szybkiego powrotu do formy kochana !
Mowicie ze duzy chlopak, uuuu poczekajcie na mojego Michelina
Jutro osatni dzień wrzesnia i zaczynamy październik !ZakręconaOna, Lexie, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
Na dobranoc http://naforum.zapodaj.net/thumbs/92e86c3e8a20.jpg
zakocona, magdallenee, jaroszka, Magnosia, Bąbelek, WiedźmaMaKota, szczesliwa_mamusia21, annggela, Aleksandra90, lojkalojka, soraya, EwelKa wielka, ~Rewianka~, agania, madu, linka220, nat_alia, Little Frog, polkosia, onka, miska2503, Lexie, ola.321, Katarzyna87, Arielka, ZakręconaOna, agaton, aanaa, ewwiel, paula1, Nynusia, stokrotka25, Blondik, Asik87, jacusianka, maluda lubią tę wiadomość
-
A ja jutro
Właśnie jem, potem mycie, ktg i spać. Jutro o piątej ktg, potem prysznic i czekam gotowa na cc. Trzymajcie kciuki za mojego Szymka. Plis...
zakocona, szczesliwa_mamusia21, EwelKa wielka, agania, madu, nat_alia, Little Frog, polkosia, onka, miska2503, Lexie, ola.321, ~Rewianka~, Katarzyna87, Arielka, ZakręconaOna, agaton, aanaa, paula1, Nynusia, stokrotka25, Blondik, maluda lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Paulla ! Jakie on ma gęste włoski - uwielbiam takie u dzieciaczków
My wreszcie w domu po wizycie
Więc ta, szyjka mięciuteńka i wreszcie skrócona z 2 cm. do 1,5 cm., więc mamy względny sukces
Ogólnie wszystko jest już przygotowane do porodu, nawet lekarz dziś delikatny masaż szyjki wykonał i powiedział, że jak mój M. jutro wróci, to ma być konkretna akcja i na porodówkę
W karcie ciąży wpisał mi też zalecenie przyjęcia na oddział do szpitala, w celu prób indukcji porodu, ponieważ łożysko już nie odżywia małej tzn jest wydolne, przepływy i dotlenianie super, ale już po prostu nie odżywia i przez te dwa tygodnie mała przybrała tylko 70 gram no i jest 39 tydzień a malutka waży 2890 g. +- 200 g., AFI 10,4 ... no i co ? Czy tak czy tak to nie długo rodzimyBąbelek, Lexie, annggela, agaton lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystokrotka25 wrote:Rewianka nie wiem czy o to Ci chodzi, ale właśnie ostatnio w filmiku z Discovery mówili, że to dojrzałe płuca dziecka wydzielają do wód płodowych białko, które powoduje wydzielanie oksytocyny. A oksytocyna wywołuje skurcze macicy, ale to wiemy:)
Stokrotka, nie widziałam tego programu, ale właśnie czytałam gdzieś tę samą teorię
Paula, co za przystojniak!!! Jest cudowny!
Magnosia - kciuki zaciśnięte. Tak samo za za Małgo. Akurat Wam dwóm życzę, żeby Was jutro "pokroili"Magnosia lubi tę wiadomość
-
Paula jest cudowny !
Magnosiu kciuki mocno zacisniete :* !
6 najdluzszych dni , mam nadzieje ze szybko zleci !
Jeszcze 5 razy moge spac do 11EwelKa wielka, Magnosia, ZakręconaOna, agaton, aanaa, ola.321, stokrotka25, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
Paulla jaki on jest cudowny !
Ja od dziewiatej mam dziwne bole @ . Cos czuje , ze chyba moj synek sie szykuje do wyjsciaAlbo znowu straszaki .
annggela lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Magnolia trzymam kciuki
Paulla włosy to ma mega ten Twój mały człowiek
A ja wczoraj próbowałam sie ogolić tu i ówdziei taka rzeź zrobiłam, ze przez chwile przypomniało mi sie jak to jest mieć okres
tak ze mnie ciekło pod prysznicem
dobrze ze wizyta we wtorek to moze trochę zarosne i zero golenia do momentu aż będę widziała co robię
masakra
ja to już mózgu nie używam. A przedwczoraj jak szlam na imprezę to najpierw zrobiłam makijaż a pózniej pod prysznic wparowałam
także kłaniajcie sie narody
wprowadzam nowy porządek wszechświata
Bąbelek, Magnosia, ~Rewianka~, agaton, aanaa, Blondik, Nynusia, maluda, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
Jestem, jestem :* :* :* rudy małpiszon powraca i przesyła po buziaku dla 3 kobitek, które mnie wzywały
Paulla ależ on jest piękny!!! Gratuluje z całego serduszka! ja tez sie urodzilam z takimi wloskami hehe
tak pobieznie Was sczytałam i rzucił mi się w oczy czop Zakręconej
dawaj znac jutro!
no i mika cholera jasna noooooo !!! on Ci ciagle skrzydelka podcina ehhhh
a z drugiej strony jak czytam co robi to naprawde jest kochaniutki facet...wiec o co kurcze chodzi!?
Onka wyszla ze szpitala tak? a nie jesteś pod nadzorem ambulatoryjnym?
Magnosia jak w szpitalu?
Magnosia, Lexie, szczesliwa_mamusia21, agania, annggela, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Ewelka ja właśnie dziś zrobiłam sobie rzeźnię...
niewiem jak to zrobiłam ale się pocięłam:/
Magdalene to ty tez masz "stare łożysko"? Tak to się u ciebie nazywa? Bo u mnie tez przepływy ok tylko stare łożysko:(
Soraya ja tez mam zgagę a najlepsze ze niewiem po czym...buuu nie lubię tego.
No dziewczyny to widzę produkcja bobasków ruszyła CODZIEŃ jeden:) oby tak dalej.