Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
onka , malgo trzymac sie dziewuchy !
zakocona jakbym widziala Mj brzuch jak Leon dupsko wypycha - ja to mowie ,ze to skocznia narciarskaI pozdrawiam Tadka
zakrecona u mnie jak czop odszedl z krwia to na drugi dzien rodzilam
Bttinka przykro mi , ze nie Twoja mama nie okazuje zainteresowania
Mam nadzieje , ze kiedys zmadrzeje i wszystko sie zmieni
Ciekawe jak Paulla ? Czy juz tuli syneczka ?
szczesliwa_mamusia21, onka, zakocona lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Onka,Małgo my za Was i dzieciątka cały czas mocno kciuki trzymamy i dlatego będzie wszystko dobrze!! Główki do góry :-*
Uwielbiam serniczki w kazdej postaci,złotą rosę wprost ubóstwiam takze Stokrotka szykuj się bo wpadam i ja!onka, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No właśnie Ja na 80% tez bym kawałek czopu obstawiala bo na pewno nie cały bo dużo go nie było a wręcz malo ale jak typowy czop ale miał kolor dziwny typu taki zoltawo , przezroczysty smark ...
A ta kropka dużo niżej niż śluz wiec nie byl z domieszka krwi:)
Siemka Tadek !żeś się powyginal
Szczęśliwa badanie miałam wczoraj wiec nie wiem czy to z badania , możliwe ze tak ale śluz śluzem tam bym później przy podtarciu taki smak z nosa hahahazakocona lubi tę wiadomość
-
Hej, cieżko Was nadgonić.
Okna, malgo- trzymam kciuki i współczuje.
A co do szczepionek to z mojej fachowej wiedzy wynika, ze nie ma znaczenia które wybierzecie. Chodzi jedynie o liczbę wkłuć, gdzie najwiecej jest kiedy dzidziuś jest mały, wiec bardzo mocno nie bedzie marudził.
W skojarzonych jest lepsża forma krztusca. Ja chyba wybiorę refundowane tak jak moja koleżanka po fachu. Jestem mgr farmacji.
Oczywiście to moje zdanie i możecie sie ze mną niezgadzaćmoze ktoś czytał lepsze publikacje i ma większa wiedzę, z chęcią sie doucze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 20:40
-
O 9:00 przyszedł na świat przez cc Adrianek. 3700g i 51cm Najsłodszego Szczęścia
tatuś zakochany a mamusia po cc zdycha
zakocona, Little Frog, aanaa, miska2503, EwelKa wielka, Nynusia, ZakręconaOna, ss, lojkalojka, BATTINKA, nat_alia, agania, annggela, Magnosia, polkosia, stokrotka25, WiedźmaMaKota, mała.mi, szczesliwa_mamusia21, magdallenee, Katarzyna87, Bąbelek, Aleksandra90, soraya, madu, linka220, onka, Lexie, Arielka, agaton, ewwiel, paula1, Blondik, maluda lubią tę wiadomość
-
EwelKa wielka wrote:Hej, cieżko Was nadgonić.
Okna, malgo- trzymam kciuki i współczuje.
A co do szczepionek to z mojej fachowej wiedzy wynika, ze nie ma znaczenia które wybierzecie. Chodzi jedynie o liczbę wkłuć, gdzie najwiecej jest kiedy dzidziuś jest mały, wiec bardzo mocno nie bedzie marudził.
W skojarzonych jest lepsża forma jednego wirusa ale już nie pamietam którego. Ja chyba wybiorę refundowane tak jak moja koleżanka po fachu. Jestem mgr farmacji.
Oczywiście to moje zdanie i możecie sie ze mną niezgadzaćmoze ktoś czytał lepsze publikacje i ma większa wiedzę, z chęcią sie doucze
PS. Do mam wcześniaków pneumokokoki dla wcześniaków sa refundowane, tylko trzeba się upominać w przychodniEwelKa wielka, stokrotka25 lubią tę wiadomość