Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiedźma do mnie też ostatnio koleżanka najpierw spytała czy może dotkac. To jest miłe.
Jedna pielęgniarka w mojej przychodni co wchodzę wręcz rzuca się na mnie i do brzucha. Ostatnio ona mi brzuch to ja jej dotykam ramiona. Zdziwiła się i pyta czemu tak robię. Powiedziałam jej ze to to samo co ona robi.
Dzisiaj byłam po wyniki. Podeszła do mnie, ale ręce już miała przy sobie.
GBS mnie ominął
Ponawiam pytanie, bo chyba nikt mi nie odpisał. Czy te paski na wody plodowe to jakieś specjalne? Ile kosztują?WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
Kacha - na moją znajomą to nie podziała... chyba, że ją za cycek złapię? I w ogóle boję się co będzie robić jak już się "jej" Hania urodzi... masakra jakaś, gdybym wiedziała, ze takie akcje będzie odwalać to bym od poczatku kontakt ograniczyła. A papierki to chyba najzwyklejsze lakmusy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 19:11
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Katarzyna, ja te lakmusowe to nie wiem gdzie dostać. Podobno w sklepie chemicznym jest a ja nic takiego wokół domu nie mam. Kupiłam te, co agaton poleciła, GineIntima w aptece. 7costam za 1 test zapłaciłam. Choć w aptece baba powiedziała, że to absolutnie nie do tego i powinnam kupić specjalne wkładki do sprawdzenia czy to wody. Jedna 34zl. Niech spada. Poszłam do innej apteki.
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
Onka i Małgo ;* Współczuję stresów.. Onka masz rację - już tylko żeby Maleństwom nic się nie stało ...
Lexie - chętnie bym Ci wysłała serniczka, ale zjedzono
Linka to był ten tzw. "złota rosa", lubisz?
Dzięki Dziewczyny za odpowiedzi nt szczepień. My chyba zdecydujemy się tylko na obowiązkowe. Ewentualnie później pomyślimy czy nie doszczepić na coś. Ciężka decyzja. Tak jak Battinka mówisz, każda mama ma swoje racje i swoje zdanie. Z jednej str. chciałabym mniej wkłuć (choć uważam, że akurat to jest do przejścia, każdy przechodził), z drugiej str. skoncentrowana szczepionka jakoś mnie przeraża...
Nie wierzę koncernom farmaceutycznym i lekarzom, których one opłacają, dlatego rozmowa z pediatrą nie jest dla mnie żadną wskazówką niestety... ale to temat rzeka.
Battinka przykro mi jak czytam o tej Twojej mamie...:*linka220, onka, Lexie, agaton, maluda lubią tę wiadomość
-
Jeny ! Nadrobilam Was w końcu .
Jaroszka gdzie Ty ???
Battinka mój paczusiu kochany , przykro mi , ze Mama tak postępuje: (
Onka kuzwa oni w chuja wala jak ta lala widzę z Toba ...
Wiecie co ?? Ok 15 poszlam do WC i na wkładce miałam kropkę krwi jakby ktoś markerem zrobił a trochę wyżej śluz taki jakby luteina wyciekła ale żółtą plus ciupka zmieszana z przezroczystym . Ja luteiny nie biorę juz spory czas wiec to nie ona raczej. Podcieralam się i krwi nie było nic ale wyszedł mi taki mały glutek , wyglądało dosłownie jak mały smark z nosa ( sorka za doslownosc) .
Od tamtej pory mam mega sraczke co jakiś czas i brzuch boli czasem jak na okres ...
Ale na ta chwile jest całkiem ok , prócz mojego tylko zmęczonego ciągłym przesiadywaniem na wconka lubi tę wiadomość
-
Tadek pozdrawia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/edcbf1a2fe89.pngKatarzyna87, Bąbelek, szczesliwa_mamusia21, Little Frog, madu, agania, lojkalojka, Lexie, ZakręconaOna, nat_alia, miska2503, Nynusia, annggela, soraya, ola.321, Arielka, agaton, paula1, Blondik, maluda lubią tę wiadomość
-
linka220 wrote:Stokrotka ten sernik "złota rosa" z tymi kropelkami MNIAMMMMMMM mój ulubiony
Chyba kupię Ci prezent i przyjadę na spóźnione urodziny
hahaha
Zapraszam! Zrobie jeszcze blaszke w takim razie
szczesliwa_mamusia21, Lexie lubią tę wiadomość
-
Zakrecona ale sie powyginal
Pozdrawiamy !
Zakretka no wlasnie mialam o Ciebie pytac ! Nie mam pojecia co to , moze ten caly czop ? albo po prostu zwiekszona ilosc sluzu , a ta kropka moze po badaniu cos lekarz podraznil ?
Jaroszka wzywamy cie !zakocona lubi tę wiadomość