Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulla, ale Kudłatek
sliczny
Magnosia, trzymam mocno kciuki i czekam na focię Szymusia
Wczoraj pierwszy raz poczułam, że jest zimnobo końcówka ciązy jest dla mnie dziwna...ciągle jest mi duszno! Okna pootwierane w nocy, mąż pod kołdrą i kocem (alboi dwoma!
) a ja odkryta w połowie
i czuję, że ciało mam lodowate, aod środka duszno! i nadal chodzę w sandałach
w innych butach mi gorąco i bardzo pocą się stopy
a na koszulkę z krótkim narzucam tylko cienki sweterek :)wczoraj diabetolożka śmiała się ze mnie całą wizytę i powiedziała, że powinna mnie policja zamknąć, bo nie mopgę się tak ubierać
przez to ludziom jest jeszcze zimniej
boję się tylko, żebym się nie rozchorowała...ale jak się cieplej ubiorę to mi duszno i słabo ;/agaton lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Nynusia nie przejmuj sie szwagierka. I tak już masz dużo zmartwień. Wszystko zrobiłaś tak jak trzeba, z reszta nie będziesz sie kłócić z lekarzami albo sie przywiązywać do łóżka. Zawsze możesz wrócić do szpitala jak bedzie potrzeba.
Moja teściowa, poza tym ze sie wtrąca we wszystko, to tez wymyśliła żebyśmy szwagierkę na chrzestna wzięli. Ale co mi po chrzestnej, która mi ciagle wypisuje jak ja bachory wkurzają i ze jest jej mnie żal, ze będę musiała znosić hałaśliwego gowniarza? Szwagierki potrafią dać w kość -
Bąbelek wrote:Blondik mi też palce spuchły. Do tego jak je zginam to bolą..to normalne?! Dłonie mam malutkie i przy takich palcach jak teraz to komicznie wygląda
Bąbelek lubi tę wiadomość
-
Właśnie ja mam fajna teściowa i szwagierke tez zawsze się dogadujemy ale ten tekst mnie rozwalił przecież to ze ona przeżyła ciężko bardzo ciężko poród to nie znaczy ze i ja go tak przeżyje i cala końcówkę ciąży i po u mnie może być całkiem odwrotnie no i sobie tego życzę heh
Edit: no i oczywiście Wam też !
Co do rzeczy dla męża ja biorę tylko klapki a jadąc on uberxe sobie coś wygodnego na siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 11:08
-
Ja z okazi dnia chlopaka kupiłam mojemu mężowi bokserki
co do rzeczy do spzitala dla partnera - u mnie w szpitalu wymagaja pełnego zamiennego stroju: klapki koszulka spodenki -
Ale dziś spokojnie, czyżby część z nas rodziła?
Mój mąż dostał z okazji dnia chłopaka zestaw śrubokrętów precyzyjnych i jego ulubiony smakołyk - After Eight. Wieczorem idziemy jeszcze zjeść coś na mieście i do kina.
Zaraz wychodzę na ostatnie USG! Ciekawe jak tam mój klocekDoczytałam się, że na ostatnim USG termin przesunął mi się już na 8.10, ale jestem jednak przywiązana do daty wynikającej z wystąpienia owulacji
No zobaczymy co mi pan doktorek dzisiaj powie, może jednak powinnam szykować się na przyszły tydzień?
Lexie, stokrotka25, Little Frog, szczesliwa_mamusia21, maluda lubią tę wiadomość
-
Lexie wrote:Dzień dobry!
Witam się jeszcze z łóżka.. Nie mam dziś siły na nic.. W nocy tak mnie biodra bolały,ze szok!
Powodzenia dziś na wizytach i dziewczynom co w szpitalach!
Biodra hmm... mam to samo aż płakać się chce widzę po bieliźnie że poszerzyły mi się i mam już 23kg do przodu -
Blondik wrote:mój sobie zażyczyl wiertarko wkrętarkę
i tak mielismy kupic wiec niech bedzie jako prezent
a rano dostał słodycze
To mój ma podobne marzenia, bo chciał wkrętarkę i zestaw kluczy, ale ja tego nie wybiorę, bo się nie znamLepiej chyba żeby sam kupił takie, jakie mu będą odpowiadać ...
Chociaż on mnie zaskoczył jak bez pytań sprezentował mi prostownicęLittle Frog, agaton lubią tę wiadomość