Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nynusia,mój Młody też sie tak rozpycha,że wydaje mi się czasem iż zamiast brzucha mam Mount Everest
Onka,no widzisz i potem zdecyduj sie człowieku na któryś szpital,jak co opinia to inna i co zmiana to inna.. Tyle stresów masz biedna.. :*
U nas dzis na obiadek ziemniaczki z koperkiem,kotlecik,surówka i oczywiście.. buraaaaczki!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 12:36
Nynusia, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
-
a to moja przytulaska i wielki brzuch
gdyby mąż to widział, to ale by był bręęęęęk
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cfafbba31f31.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 12:41
maluda, Little Frog, WiedźmaMaKota, Lexie, ~Rewianka~, Nynusia, madu, jaroszka, agaton, Bąbelek, dodinka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja się zbieram do gina. Mając wielką nadzieję, że cokolwiek się tam u nas zadziało w końcu.. Bardzo proszę o kciuki!
A to my dzisiaj(po najedzeniu)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/77661f743552.jpg
I nasza ukochana kotka z Tadkiem
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0e45e4b2290b.jpgLittle Frog, WiedźmaMaKota, onka, ~Rewianka~, EwelKa wielka, Katarzyna87, maluda, Lexie, Blondik, Nynusia, nat_alia, madu, annggela, jaroszka, agaton, agania, Bąbelek, linka220, stokrotka25, ss, soraya, dodinka, paula1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blondik mój do szpitala będzie pakował się sam. Spakowałam rzeczy dla siebie i dla malucha na wyjście.
Brakuje mi tylko kosmetyków, ale pewnie standardowo przeleję te co mam do samolotowych pojemników, żeby niepotrzebnie nie nosić.
U mnie na szczęście szpital blisko, więc jakbym czegoś zapomniała to może mi mąż dowieść.
Agania gratulujęA zapięłaś te spodnie ;p?
Lexie widzę, że masz podobnie do mnie. Też odczuwam ból bioder. Dzisiaj nawet na plecach w pozycji półsiedzącej spałam, bo na boku już się nie dało.
Agaton ja mam dzisiaj łososia. Kroję go w dużą kostkę. Wrzucam na rozgrzają łyżkę oliwy, na którą chwilke wcześniej wrzucilam dwa ząbki sprasowanego czosnku. Jak się zezłoci polewam odrobiną cytryny, a potem dodaję ok. 150g śmietany 18%. Po ok. 5 min wrzucam wcześniej zrobione brokuły (różyczki wrzucam na 5 min do gotującej się wody z łyżką soli i cukru) i ugotowany wcześniej makaron (rurki lub świderki - 200g).
Doprawiam solą i pieprzem do smaku.
Danie jest pyyycha i wbrew pozorom szybko się robi, bo ja "łowię" ugotowane brokuły na sitko i na tą samą wodę wrzucam makaron.
Zakocona, zdjęcie z kotkiem przytulonym do brzucha rządzi
Onka wszystko będzie dobrze
----
Wy też jak idzie niewielki skurcz macie "uderzenie gorąca"?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 13:42
Lexie, agaton, zakocona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień doberek
Blondik – dzięki za przypomnienie o dniu chłopaka – zupełnie zapomniałamZamówię Mężowi coś ładnego do ubrania, ostatnio mu tyłek okupiłam (koszule, spodnie, bokserki), bo później nie będzie czasu na zakupy, ale brakuje jeszcze nowych T-shirtów. Nie wiem jak Wy, ale ja uwielbiam kupować męskie ubrania i buty, a sobie nigdy nie mogę niczego wybrać
Onka, Małgo – jak czytam, co się dzieje w tych szpitalach, to mi się włos na głowie jeży… Co mnie najbardziej w tym kraju wkurza, to zupełny brak odpowiedzialności lekarzy (i urzędników)… Po prostu porażkaBardzo Wam współczuję tych przeżyć.
Nynusia – uroczy brzuszekJa swojego Synka nigdy nie zdążę przyłapać na takich wygibasach, wstydliwe dziecię mi rośnie chyba
Zakocona – kciuki za wizytę zaciśnięte. Ale Ty pięknie wyglądasz w tej ciąży!
Maluda – na karkóweczkę to ja zawsze reflektujęAle na tego łososia od Kasi87 też mi ślinka pociekła
A teraz Wam się pochwalę – mój Mąż został dziś magistrem!!! JUPI!!! Teraz już mogę przestać zaciskać nogi i niech się dzieje wola nieba (albo raczej Małego).
Ciekawe czy Lojka rodzi i czy Magnosia już tuli Szymka
Lexie, Blondik, EwelKa wielka, aanaa, Little Frog, Nynusia, maluda, Katarzyna87, nat_alia, polkosia, zakocona, onka, paula1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rewianka to pogratuluj dla męża od e-koleżanek
Ja to się smieje z tego mgr bo mój juz kupę lat mgr a ba budowie zapieprza i taka to robota
Nynusia widać wygibaski Lenki
Zakocona ty to chyba w ciąży przytyłaś tylko w kostkach co? Taki masz fajny czubaty ten brzuszek. A jak tam twoja kotka sie na niego wdrapała? Moja nie chce leżeć na takim brzuchu wystającym. No ale widok twojej kocicy świetny
Trzymam kciuki za wizytę ale chyba jeszcze u ciebie sie nie zanosi bo i brzuch wysoko...albo mnie się zdaje~Rewianka~, Nynusia, zakocona lubią tę wiadomość
-
Bąbelek wrote:Blondik mi też palce spuchły. Do tego jak je zginam to bolą..to normalne?! Dłonie mam malutkie i przy takich palcach jak teraz to komicznie wygląda
Chyba normalne, bo mam to samo.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn