Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magnosiu gratuluję!
zdrówka dla Was
Zakocona, Nynusia, Agaton super brzuszki
Lojka, szkoda że to tylko straszaki;/ Ale juz przynajmniej masz ekipę w domu
Onka, masakra powiem Ci, chyba bym wyszła z siebie i staneła obok jak bym trafiła na takich lekarzy;/ Ale co zrobisz...
zakocona, Nynusia lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Wróciłam do domu.
Szyjka dalej taka sama, główka nisko bardzo. Miałam robione KTG. Z Tadkiem wszystko w porządku. U mnie pisały się skurcze na poziomie 40 i 50, a jeden na 90. Nic nie czułam, mam dużo mocniejsze w domu i po badaniu mocniejszy mnie złapał.
No więc czekamyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 15:11
nat_alia, ~Rewianka~, maluda, jaroszka, Lexie, Bąbelek, lojkalojka, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Magnosia,ale super,ze masz Szymusia juz obok siebie:) gratuluje!!
Stokrotka,ja tez nie wiem czy to jest objaw porodu,ale może lepiej niżej niż wyżej;)
Lojka,szkoda,ze to tylko straszaki,bo nie dość,ze w nocy nie spalas,to jeszcze nic z tego nie wynikło. Odespij teraz,a fajnie,ze teściowie są i nie będziecie musieli jakos bardzo kombinować
lojkalojka lubi tę wiadomość
-
Wiedźma, brzuch mam nisko
Inny jest po najedzeniu. Jestem szczupła i mam bardzo brzuch wystający, więc inaczej to u mnie widać
Ale ja np też nie widziałam u koleżanki i siostry L, żeby opadły, a one mówiły, że są nisko
O skurcz.
Katarzyna, tak, gorąco mi się robi przy skurczu
Rewianka, gratulacje dla męża!
polkosia, działanie hormonów dobrze również i na matkę wpływa
Battinka, ja wiem, że brzuch jest niskoW zeszłym tyg wstawiałam zdjęcie na czczo, widać było wyraźnie
A kotka się pcha na brzuch kiedy tylko może, ale śmieszy mnie, bo ciężko jej znaleźć odpowiednią pozycję
agaton, pewnie, że opadł
Magnosia, wielkie gratulacje!! Czekamy na fotki
! Jak się czujesz?
Nynusia, a czemu się bałaś? Toć to super sprawa, jak kot mruczy dziecku/do brzucha!
BARDZO dziękuję za wszystkie pochwały:*!!
O, kolejny skurcz.
Lista uzupełnionaszczesliwa_mamusia21, agaton, Katarzyna87, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
-
Magnosia gratulacje :*
Agaton pewnie że opadłagaton lubi tę wiadomość
-
Magnosia, dołączam się do gratulacji!!
Ojjj, teraz to będzie na forum gratulowania, że ho ho
Lojka, trzymam kciuki, żeby kolejna akcja zakończyła się porodemOgólne jakby moi teściowie przyjechali i mieli zostać do porodu, to bym na rzęsach stanęła, żeby jak najszybciej urodzić
:D:D
Mojemu mężowi prawie dotarła wyczekiwana paczka i jak jechał na przerwie na obiad, to chciałam mu podrzucić i przy okazji zaprosił mnie na obiadTakie rozwiązania to mi się najbardziej podobają
agaton, EwelKa wielka, aanaa, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
Zakocona z wpisu widzę że coś się dzieje
skurcz za skurczem :p
Mój mąż "umówił" się z Majeczką, że do poniedziałku siedzi w brzuchu, bo on na weekend musi wyjechać :p Nawet mówi dzisiaj do niej, że dostanie konika na biegunach jak poczeka, bo Jak nie to te pieniądze pójdą na taxi (340 km) :p mam nadzieję że młoda posłuchaagaton, WiedźmaMaKota, ~Rewianka~, polkosia, Bąbelek, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
Zakocona bardziej patrzyłam na dół brzuszka ale Ty siebie znasz najlepiej
ja to nie dość, ze do góry mogłabym szklankę postawić i oprzeć o nią cycka to na dole mówię na kolanach mi już bimba
A kotełek mruczący dziecku to coś wspaniałego
pamiętam jak mojej mamie kot się pchał na brzuch jak mój brat był w środku
i delikatnie masował młodego łapkami.
A ja dziś upiekę sernik - ktoś mi tu wczoraj ochoty narobił
Wiecie, ze wczoraj zjadłam chleb z pasztetową i ogórem a później zagryzłam to ptasim mleczkiempycha było
No i mamy DWA I PÓŁ TYSIĄCA stronWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 15:48
stokrotka25, maluda, Nynusia lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Magnosiu gratulacje, czekamy na zdjęcia
Jakie macie zgrabne brzuszki dziewczęta
Nynusiu my korzystamy ze środy z Orange w multikinie, ale dzięki za propozycję
I już po USG, oczywiście pod gabinetem zamieszanie czy wchodzi się zgodnie z godziną zapisu czy według przyjścia... Ale to nie ważne, ważne że u Nastki wszystko ok - wody, przepływy, wymiary w normie. Ułożona prawidłowo. III stopień dojrzałości łożyska (muszę zobaczyć co to znaczy). Młoda waży 3200g +/- 450g. Nic nie wskazuje na to, żebym miała urodzić przed terminem, więc jeszcze ze 2 tygodnie się poturlamJutro KTG i wizyta, dowiem się jak tam moja szyjka
madu, Lexie, Bąbelek, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Zakocona z wpisu widzę że coś się dzieje
skurcz za skurczem :p
Mój mąż "umówił" się z Majeczką, że do poniedziałku siedzi w brzuchu, bo on na weekend musi wyjechać :p Nawet mówi dzisiaj do niej, że dostanie konika na biegunach jak poczeka, bo Jak nie to te pieniądze pójdą na taxi (340 km) :p mam nadzieję że młoda posłuchaa jak już będzie potrzebowała to tatuś i tak kupi
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica