Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
szczesliwa_mamusia21, madu, maluda, WiedźmaMaKota, miska2503, ~Rewianka~, annggela, polkosia, Lexie, Lexie, stokrotka25, agania, dodinka, agaton, zakocona, Nynusia, lojkalojka, ss, nat_alia, Little Frog, Aleksandra90, paula1 lubią tę wiadomość
-
EwelKa wielka wrote:Bąbelek, wiedźma eleganckie brzuszki
Bąbelek a Ty nie masz jakoś nisko tego brzucha?
Asienka bądź silna. Trzymamy kciuki zeby złe historie sie skończyły i zeby już była tylko sielanka w domu.właśnie się miałam o to pytać.
-
Bąbelek wrote:Asienka a co to za wskaźniki? Wiem że łatwo mówić nie martw się, ale synek pewnie czuje Twój niepokój także postaraj się myśleć wyłącznie pozytywnie.
-
Asieńka, to zdrówka życzę
Brzuszki macie piękne! Mój cały w rozstępach...
Ja właśnie wyprasowałam wszystkie ubranka do szpitala, bo stwierdziłam, że mnie ochrzanią jeszczeA przy okazji ostatnie ozdoby do pokoju przyjechały. Memoboard i napis - trochę wyszedł nieczytelny, ale w sumie sama sobie taką czcionkę wybrałam.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f06cfdf3dfef.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 18:27
madu, annggela, EwelKa wielka, Katarzyna87, agania, Bąbelek, dodinka, agaton, ~Rewianka~, zakocona, Nynusia, lojkalojka, szczesliwa_mamusia21, Lexie, stokrotka25, maluda, miska2503, WiedźmaMaKota, FreshMm, nat_alia, jacusianka, Little Frog, jaroszka, BATTINKA, Aleksandra90, paula1 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Aleksandra ja się zawsze kłócę że starymi babami o wejście. Nie po to zapisuję się na np 17:00, żeby one mając dużo czasu przychodziły sobie na 16:30, mimo że lekarza mają po mnie, to wchodzą przede mna bo one czekają. Teraz trochę inaczej do tego podchodzę bo sama czasu mam więcej, ale jak pracowałam to gorąco było :p
-
Ja po wizycie i po usg z małym wszystko ok to szaleństwo w brzuchu spowodowane jest brakiem miejsca, rozwarcie już ponad 2cm i lekarz jeszcze mi wepchał palec i rozszerzał żeby szybciej się rozwierało :)pęcherz płodowy bardzo napięty i skurcze już znowu są :)podobno teraz to już szybko pójdzie i nie doczekam wizyty w następnym tygodniu co mnie cieszy
Katarzyna87, annggela, Bąbelek, zakocona, Nynusia, szczesliwa_mamusia21, polkosia, Lexie, agania, stokrotka25, agaton, maluda, WiedźmaMaKota, nat_alia, onka, Little Frog, soraya, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
-
Asieńka, zdrówka!!
dodinka, powodzenia!
A mnie musiał ostro zbadać, bo po raz pierwszy już 3x jak się podcieram po siku mam plamienie
polkosia, ależ twoja córa to będzie miała pokój na tip top tip topowy przygotowanyPozazdrościć
polkosia, dodinka lubią tę wiadomość
-
Zakocona ona się kładzie obok brzucha tzn się przytula do niego ale ba brzuch bałam się żeby weszła jednak trochę waży.
Polkosia super to wszystko wygląda !!!
Babelku piękny brzusio !
Dodinka no to czekamy!polkosia, Bąbelek, dodinka lubią tę wiadomość
-
Nynusia, nic dziecku nie zrobi, bo niby co ma zrobić
Ona i ugniata mi brzucho, a dzieciak sobie fajnie na to reaguje. Dla mnie tworzą już teraz więź dzięki temu
Wiedźma, a widzisz, dla mnie twój nie jest nisko na tej focie równieżAle wiem, że jest, bo ty to odczuwasz
WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
Hej,wrocilam od lekarza ...tzn wskoczyłam do Cioci na zupke ogorkowa bo jadlam tylko śniadanie .
Już lece na pociąg .
Generalnie chce mi się płakać i zła jestem ...
Jutro na 8 rano do szpitala mam się zgłosić bo mam bardzo mało wód , afi6 tylko plus nadciśnienie ciazowe ,cisnienie mierzone kilku krotnie i od jakiegoś czasu wysokie.... Dziś 144/77 puls 116 , leki dostałam ale nie pamiętam jakie dokładnie . Idę przynajmniej do poniedziałku do szpitala a dalej się zobaczy ,a z lepszych wiadomości że maly waży 2990 gramzakocona lubi tę wiadomość