Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondik wrote:u mnie w rodzinei zakłady, co do terminu
dzisiaj dzień chłopaka, pamiętajcie
Haha. Mąż mówi, że on nie jest chłopakiem, tylko mężczyzną i nie świętujeWiedźmaMaKota, BATTINKA, stokrotka25, Nynusia, maluda, ~Rewianka~, Little Frog lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
No to Agania szacun ja w spodnie sprzed ciąż mogę pomarzyć, że wejdę, do kolan może je wciągnę ;/
Ale jestem zmęczona po dzisiejszej nocy... jednak samej mi się lepiej spało, ale cieszę się, że B. jest obok bo jak się tak wiercę to mnie pogłaszcze, przytuli i da buziaka.Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualnymaluda wrote:Rewianka wielkie gratulacje dla męża
Dziękuję Wam wszystkim, bardzo to miłeCieszę się, że teraz Mąż będzie się mógł w 100% skupić na pracy i Synku
Te studia nie były mu jakoś do szczęścia potrzebne, ale papier trzeba mieć
Zawsze, kiedy mówiłam mojej babci, że przytyłam, to ona mówiła "taaa, chyba na czubku głowy!" i właśnie tak chyba przytyła ZakoconaTaka figura! No ale Agania też chyba rano pisała, że wchodzi w jeansy sprzed ciąży! Ja się nie odważę zmierzyć
Nynusia, maluda, zakocona lubią tę wiadomość
-
hej, dzieki za obiadowe inspiracje, rosołek sie robi i koło 15 będe robić marcheweczkę zasmażaną, uwielbiam!!
Spagetti własnie mąż wczoraj dojadł
Katarzyna, fajnie to danie Twoje brzmi, bardzo apetycznie, ale ja nie jem łososia w ciąży, tzn go praktycznie w ogóle nie jem, bo czytałam, że na tą rybę nie ma norm dotyczących zanieczyszczeń i podobno są spore. Ale zawsze można inną rybke dodać
Na was zawsze można liczyć z pomysłami:)
Na prezent kupiłam męzusiowi romantycznie slipy i skarpety haha:D
Ja mu nie lubie kupowac, bo cięzko mi w jego gust trafić, on nieraz mam wrażenie sam nie wie co mu się podoba a co nie:P
Polkosia, to masz problem z głowy;)
Zakocona, pięknie wyglądasz, figurkę masz super, a co do brzucha to ja się nie znam na tym czy opadł, czy nie, ale mówiłaś i ja tez tak mam, że nie raz jest bardzo nisko, a nieraz mi się wydaje, że wysoko;)
Kciuki zaciśnięte, żeby jakies rozwarcie wyszło!
Onka, może faktycznie trzeba zaufać lekarzom (choć ja im nie ufam, ale bardziej pod względem leków:P) i że gdyby było jakieś zagrożenie, to nie ryzykowaliby i zostawiliby Cię w szpitalu. Oni odpowiadają za takie decyzje, jest mnóstwo procesów o błędy lekarskie.
Lexie, Katarzyna - ja mam tez ten ból bioder, od spania na boku, no ilez można się z boku na bok przekręcać. ja jak lezę chwilkę na plecach, to już mnie dusi.
Rewianka, graty dla męża!!!
Mnie się przy wpisie do szpitala pytali o wykształcenie moje i męża, nie wiem jakie to ma znaczenie, ale będziesz mogła mówić, że wyższe:)
Nynusia, brzusio superaśny:) A w tle spuchnięte biedne stópki:( Współczuje wam tych stóp i dłoni, ale już niedługo:)
Na pocieszenie hehe powiem wam, ze jakiś mi się cham hemoroid zrobił, ale nieznany mi, bo zadek mnie boli, ale nie ma guli, więc chyba jakiś w środku dziad:/ Każdy ma swoje dolegliwości:P
A Mika się dzis chyba nie odzywała?
Nynusia, polkosia, zakocona, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
-
Mój to chyba opadl? Co myślicie,bo ja to tego nie widzę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d0e00ff368f2.jpgannggela, Nynusia, polkosia, WiedźmaMaKota, maluda, zakocona, onka, Little Frog, nat_alia, Lexie, Bąbelek, ZakręconaOna, ewwiel, paula1 lubią tę wiadomość
-
kurczę Agaton ja mam coś w ten deseń
Angela to mam też się szykować?
A tak serio ja tam nie wierzę, że ta wysokość brzucha jest wiarygodnym miernikiem jakimś
No chyba, że jutro napiszę z porodówkiagaton, Nynusia, annggela, Little Frog, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Dziś o 8:33 przyszedł na świat nasz Synek Szymon, 2600 gr i 52 cm. Jest zdrowy 10 Apg. Więcej i zdjęcie damy jutro.
Bardzo go kocham jest ślicznystokrotka25, Nynusia, szczesliwa_mamusia21, WiedźmaMaKota, EwelKa wielka, lojkalojka, agaton, jacusianka, maluda, miska2503, BATTINKA, zakocona, annggela, onka, agania, soraya, mała.mi, Little Frog, nat_alia, ~Rewianka~, Katarzyna87, Aleksandra90, jaroszka, Lexie, Bąbelek, aanaa, ZakręconaOna, ewwiel, paula1 lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Jestem dziewczyny . Niestety akcja straszakowa
Cala rodzina pstawiona na nogach , a tu taka lipa . Na IP porodowka - ruch jak na marszalkowskiej . Przyjeli na po 1,5 godzinie i co sie okazalo , ze szyjka zamknieta , a skurcze na poziomie -tylko 24
Wiec wrocilismy do domu i tak leze i czekam czy wreszcie cos sie ruszy . Tesciowa z tesciem przyjechali i zostaja do porodu .Przynajmniej bede spokojniejsza, ze bedzie mial mnie kto na porodowke zawiesc . Dziekuje za kciuki i odezwe sie wieczorem . Teraz ide spac , bo padam na pysk ze zmeczenia i bezsilnosci
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Agaton Noo to właśnie odpoczynek stopek po gotowaniu i prasowaniu dziś mam jak napompowane
Dziewczyny suoer macie brzuszki.
Zakocona super kicia wygląda na brzuszku ja mojej bałam się pozwolić wejść na brzuch a chciala
Agaton opadł opadł brzusiozakocona lubi tę wiadomość
-
Ja jeszcze wyskoczyłam dziś na zakupy, bo okazało się, że nie mam żadnej czapki na dwór, tylko takie cienizny do szpitala... No i oczywiście nie mogłam się oprzeć i kupiłam kombinezonik taki lekki, polarkowy, różowy komplecik i 4 czapki - z rozpędu
agaton, maluda, zakocona, agania, Little Frog, nat_alia, ~Rewianka~, Bąbelek, Nynusia lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn