Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
polkosia pokoj Klementynki jak z katalogu
jaroszka sesja przecudna . Mojemu Danielowi tez sie bardzo podobala
zakrecna mam nadzieje , ze w szpitalu nie potwierdza diagnozy i bedziesz gla koncowke ciazy spedzic w domu .
Paulla cudownego masz syna
Asienka obyscie szybko wyszli ze szpitala ! Zdrowka dla synka .
Jeszcze cos komus mialam odpisac , ale nie pamietam . Wybaczcie .
Ja dalej mam straszaki i jest mi z tym zle , bo wiem , ze tam na dole wszystko zamknieta na dwa spusty .
jaroszka, polkosia lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
A ja mam właśnie na oszczędnościowym koncie -260 zł bo moj mega mądry maz. Zrobił 11 przelewów na chomikuj za 6 zł. Po ch... Nie wiem. A każdy przelew z tego konta kontuzje 20 zł. Mówi, ze nie wiedział ale kur...gdzie mózg??? Siedzę i rycze bo jestem bezradna. Nie wytrYmam z tym człowiekiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 23:00
-
onka wrote:Zakręcona doskonale Cię rozumiem, te wszystkie rzeczy i schorzenia ciążowe są nie do przewidzenia. Pamiętaj że nie jest aż tak źle i jestes pod kontrola a dzidzia juz jest duża i bezpieczna!
Zakocona ja mam dziś cały brzuch tak napięty ze ledwo się ruszam
Onka witaj w mojej bajce ja mam taki brzuch od 30 tygodnia.... -
ZakręconaOna wrote:Dzięki laski za wsparcie . Uciekam spać bo juz się poryczalam z nerw z tego wszystkiego .
Jeszcze wkurzylam się na tablet bo internetu z karty mi nie czyta , tzn jest zasięg 3G i o to tyle ... Porażka. Nie wiem kiedy się odezwę
Buziakibbls lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzakocona wrote:Skurcze wróciły. Kuzwa jak to boli. Wy też macie takie bolesne te przepowiadajace?
Podczytuję Was cały czas i wszystkiem Wam kibicuję. Życzę spokojnych porodów i radoś ci z pociechLexie, jaroszka, Nynusia, maluda, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
-
Paula synuś śliczny, a te włoski cudne! Niestety położne mają Nas w dupie, rada sobie sama kobieto
Ewelka co to za bank skoro ciągnie aż 20 zł za przelew. Twój mąż świadomie je zrobił? Może da się to pod jakąś reklamację podciągnąć?
Jaroszka sesja piękna. Jak Wiedźma nie jestem fanką, ale jakby mi ktoś ma obiecał ze wyjdę jak Ty to od razu lecę
My wróciliśmy właśnie z kina. Film akcji + hałas + cola + ciastka = tsunami! Dobrze że w Multikinie są miejsca VIP bo bym nie wysiedziała tych 2,5h! Sicario bardzo fajny, polecamjaroszka lubi tę wiadomość
-
Angela Ja wiem , jakbym tak mogła to nie byłoby problemu:) gorzej z tym ze Ja internetu nie mam w telefonie bo mój telefon to złom dosłownie a Ja mam na zawykla kartę która doladowuje czasem jak w pl jestem
Zakocona jak się czujesz , Ja straszaki raz miałam takie mega mocne a wczoraj drugi raz -
No więc męczą mnie one i w nocy. Co prawda usypiam i się budzę co 1-1,5h na siku jak zwykle, ale skurcze są. Takie no niezbyt bolesne, ale z krzyża.
Ciekawe czy to się jakkolwiek rozwinie dzisiaj w akcję czy tylko dupa blada będzie. -
ZakręconaOna wrote:Angela Ja wiem , jakbym tak mogła to nie byłoby problemu:) gorzej z tym ze Ja internetu nie mam w telefonie bo mój telefon to złom dosłownie a Ja mam na zawykla kartę która doladowuje czasem jak w pl jestem
Zakocona jak się czujesz , Ja straszaki raz miałam takie mega mocne a wczoraj drugi razja za to nie mogę włożyć karty do tableta bo nie ma wejścia
sama bym ci tel pożyczyła jakbym miała możliwość
Zakłócona jak sie czujesz ? Skurcze sa dalej ?
Ja 10 min na kibelku siedze bo cieżko zrobic siusiu gdy skurcz trzymaciagle leci
-
Dzień dobry!
Nie śpie od 5,oczywiście obudziły mnie moje bolące bioderka..
Agaton,jestem,jestem.. Jak miło,ze o mnie pomyslisz kochana!Czasem nie mam weny ale czytam na bierzaco.. Bynajmniej staram sięPrzeczytałam własnie na Twoim suwaczku,ze dziś Wasz termin!!Gratulacje,dotrwałas a teraz Helenka wychodz!
U mnie nadal cisza i wkurza mnie to batdzo,zadnych najmniejszych oznak aby cos sie mialo rozkrecicto oczekiwanie jest najgorsze..
Zakręcona,dzisiaj szpital.. Trzymaj sie dzielnie,myslami bedziemy z Tobą!
Zakocona niech te Twoje straszaki sie rozkreca wreszcie i Tadziu wyskoczy!
Uwielbiam jak tak ktoś codziennie rodzi i czyta sie pozytywne wiadomosci!
Paulla,Twoj synek ma tak cudowne włoski,ze az sie ma ochotę Go pogłaskac przez telefonRadzisz sobie kochana i bez tych nadetych polożnych,chociaz ich zasranym obowiazkiem jest pomagać!
Dzis juz październik!! Mozemy sie rozkrecac!!
No to ja ide jeszcze pospac..
Do zaś :-*jaroszka, agaton, ~Rewianka~, nat_alia lubią tę wiadomość
-
Siemanko lasencje
Przegapiłam wczoraj rozpoczęcie mojego 37 tygodnia! Wow jak te tygodnie lecą
A no i dzisiaj październik - oficjalnie rozpoczął sie nasz miesiąc !!! Jestem podekscytowana, a kuzwa sie jeszcze okaże, ze przenoszę ta ciaze i bede listopadowkatfu tfu
Kasiu dzieki :*
Zakocona wiesz...odkad mi te skurcze w szpitalu wyciszyli to, mimo ze czuje ze je mam to nie sa bolesne...
Lexie wlasnie fajnie, ze wrocilas, bo ostatnio zaobserwowalam tylko, ze posty lubisz, ale nic nie piszesz
Angela spisz ?Lexie lubi tę wiadomość