Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie bolą biodra, bo podświadomie jednak śpię najwięcej na bokach, a wcześniej spałam głównie na plecach. No i bolą od niedawna, wcześniej nic a nic. A przytyłam niewiele...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Jestem po badaniu, szyjka piękna, rozwarta na 2 cm. Moge urodzić dzis, w nocy lub jutro, a planowali indukcję nawet przez tydzień
wlasnie czekam na oxy. Dr kazała podziękować mężowi, bo widać, ze byl seksik;) ale emocje!
polkosia, zakocona, szczesliwa_mamusia21, EwelKa wielka, jaroszka, Lexie, onka, Little Frog, Blondik, paula1, Nynusia, nat_alia, agaton, BATTINKA, stokrotka25, ~Rewianka~, PauLLa, lojkalojka, Katarzyna87, maluda, soraya, Bąbelek, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Też z ciekawości zmierzyłam. W brzuchu aż 130, a jeszcze kilka tygodni temu było 120... O_o W biodrach o 8 cm więcej niż sprzed ciąży, a tylko 6 kg przytyłam. Ale dziwne to wszystko!Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
agania, no widzisz
5cm również robi różnicę. Plus tak, jak Wiedźma napisała, mięśnie i więzadła się rozluźniają, żeby pomóc miednicy dopasować się do porodu, śpimy głównie na bokach, bo inne pozycje nie dają rady i boli.
Ja mam zawsze między kolanami poduszkę z groszkiem w środku, bo tak to mam za blisko kolana siebie i mnie boli w psicie na dodatek.
jacusianka, powodzenia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 14:13
-
jaciusianka wow! To czekamy i zaciskamy kciuki
polkosia żebyś wiedziała, że dziwne... a mi brzuch zaczął w ogóle rosnąć tak naprawdę dopiero w sierpniu, bo tak to miałam taki jakbym się po prostu mega najadłaniby w brzuchu cm powinno być więcej o ok 30cm, ciekawe czy się to sprawdza
-
agania, wątpię, że to ma się sprawdzać. Widać gołym okiem, że więcej niż 30cm mam w brzuchu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6dbc313d3ff4.jpgpolkosia, WiedźmaMaKota, szczesliwa_mamusia21, Lexie, EwelKa wielka, Little Frog, Blondik, paula1, Nynusia, Aleksandra90, nat_alia, agaton, stokrotka25, ~Rewianka~, lojkalojka, maluda, soraya, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
Zakocona wow
Też sie podpisuje pod tym SEXI !
Dziewczyny u Miki wszystko okej , napisala ze nie chce tu spamowac i kazala was wszystkie pozdrowic , przekazujeWiedźmaMaKota, annggela, Blondik, Little Frog, zakocona, Lexie, maluda lubią tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Zakocona wow
Też sie podpisuje pod tym SEXI !
Dziewczyny u Miki wszystko okej , napisala ze nie chce tu spamowac i kazala was wszystkie pozdrowic , przekazujeLittle Frog, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość