Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jacusianka kciuki za Was!!
A mnie chyba czop odchodzi bo przed chwila byłam siku i na papierze został taki duży glut brązowy.. To chyba to..annggela, Aleksandra90, polkosia, szczesliwa_mamusia21, aanaa, nat_alia, agaton, paula1, lojkalojka, maluda, Nynusia, soraya lubią tę wiadomość
-
agania, wcale nie musi się nic dziać, jak czop odchodzi. Raz odchodzi z krwią, raz w ogóle wcale nie ma krwi.
Choć oczywiście życzę inaczej
Bardzo dziękuję za pochwałyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 15:24
-
Zaraz będę nadrabiać,ale chciałam wam napisać,ze sory,ale chyba zablokuje kolejkę na dluzej. Ucieszylam sie ze czop odszedł,a lekarz mi powiedzial,ze dwa tygodnie temu powinien odpaść... Zbadal i powiedzial,ze zamknięte wszystko na 4 spusty:(( zdolowalam sie mega tym bardziej,ze od jutra juz mi idzie macierzyński,bo podobno takie są przepisy,ze juz mi L4 dać nie może. Jakby to było pare dni to pal licho,ale jak dwa tygodnie to juz gorzej:(
I zdolowalam sie mega tym,ale w sumie to tez nigdy nie wiadomo i nie załamuje sie tylko ruszam się jak najwięcej i tyle...
Zakocona,nie będę mi od razu wywoływać,tylko pisałam,ze najpierw na obserwacje,ktg,usg a dopiero po kilku dniach obserwacji wywoływanie.
-
Dziewczyny, które miały pobierany wymaz na GBS z pochwy i odbytu, jak wyglądał wasz wynik??
Ja mam tylko tak:
" Badanie: wymaz z pochwy + GBS
Wynik: ujemny
Z badanego materiału wyhodowano mikroflorę kolonizującą błonę śluzową pochwy:
Enterococcus spp. (++)
Staphylococcus spp. (++)
Streptococcus agalactiae oraz grzybów nie wyhodowano. "
Ten wynik wygląda jakby sprawdzali tylko wymazówkę z pochwy... Czy u Was też tak jest? Proszę sprawdźcie, bo mam wizytę w poniedziałek i nie wiem, czy mam wystarczający wynik teraz...
-
nick nieaktualnystokrotka25 wrote:Dziewczyny, które miały pobierany wymaz na GBS z pochwy i odbytu, jak wyglądał wasz wynik??
Ja mam tylko tak:
" Badanie: wymaz z pochwy + GBS
Wynik: ujemny
Z badanego materiału wyhodowano mikroflorę kolonizującą błonę śluzową pochwy:
Enterococcus spp. (++)
Staphylococcus spp. (++)
Streptococcus agalactiae oraz grzybów nie wyhodowano. "
Ten wynik wygląda jakby sprawdzali tylko wymazówkę z pochwy... Czy u Was też tak jest? Proszę sprawdźcie, bo mam wizytę w poniedziałek i nie wiem, czy mam wystarczający wynik teraz...
Ja miałam wymaz i z odbytu i z pochwy ale w szpitalu ich interesował tylko z pochwy.stokrotka25, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
Zakocona wiem ze nie będzie przenoszona ciąża ale mój gin powiedział ze nam w poniedziałek przyjść i będziemy myśleć jak to załatwić co bym juz urodziła. Im szybciej tym lepiej
Ja juz niewiem czym on sie sugeruje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 15:34
-
nick nieaktualny
-
Agaton może jednak wszystko zadzieje sie z nienacka. trzeba byćdobrej myśli. Jakie to przepisy że juz macierzyński. ja mam zwolnienie do 25.10 co jest już trochę u mnie po terminie i moja gin nic nie mowiła że mi zwolnienia dac nie może.
Jacusinka, powodzenia!21.10.2015 Leon