Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje drogie dziś o 15:25 przyszedł na świat nasz Tadzio ♡. Całkowicie sn. 4030g i 56cm ♡♡♡
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f8a2670daac2.jpgLittle Frog, annggela, aanaa, ZakręconaOna, polkosia, paula1, madu, soraya, Nynusia, agaton, Lexie, ss, Aleksandra90, Katarzyna87, jaroszka, Bąbelek, onka, szczesliwa_mamusia21, ~Rewianka~, maluda, Izik, miska2503, mała.mi, rah, lojkalojka, ewwiel, EwelKa wielka, green, agania, stokrotka25, PauLLa, Magnosia, Arielka, jacusianka, WiedźmaMaKota, Asieńka_86, magdallenee, ola.321 lubią tę wiadomość
-
Gratulacje Zakocona:) śliczny Tadzio,mam nadzieje,ze nie dal Ci zanadto popalić
Ciekawe jak Jacusianka:)
Mój mąż mówi,ze urodzę 5 października;) oby mial racje;)
Jaroszka,jestes debesciara z tymi sikami:) no hit!!
Aanaa,Natalka jest przeurocza:) ten jej uśmieszek jest rozwalający;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 19:08
jaroszka, szczesliwa_mamusia21, aanaa, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
Zakocona super gratuluje. Dziewczyny a ja siedze u fryzjera mam skurcze co 10 minut tak od 17. Wczoraj zaczal odchodzic ten czop ale zolty. O 13 juz mialam skurczyki wuec od obiadu juz 6 godzin nic nie jadlam. W razie czego moj dr ma dziś dyzur. Zobacze jak wyjde jak sie nie uspokoi to zadzwonie do niego i zapytam co robic. Teraz to nawet 5 minut minelo.
-
Soraya,no to może będziesz kolejna:) zaczął sie październik i nieźle emocje:)
Jaroszka,srednio poród trwa okolo 10-12 godzin dla pierworodki,to chyba Zakocona cos koło tego miała:) czyli normalnie, tak mi się wydaje. Wszystkie urodzimy szybko i sprawnie:)
Do mnie dzisiaj z pracy dzwonili i mówili,ze zakłady robią kiedy urodzę i ze obstawiają,ze poród będzie ekspresowy,jak za przeproszeniem pierdniecie:P oby mieli racje hehe;) oby nasze porody takie wlasnie byly:)Little Frog, ~Rewianka~, maluda, aanaa, soraya, Nynusia, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakocona gratuluję! Śliczny chłopak.
Aanaa jestem z Poznania ale obawiam się ze bez znajomego lekarza to nic z tego nie będzie
Szczęśliwa, wszystkie ginekologiczne wskazania do cc są weryfikowane przez szpital jeśli da rade a u mnie da (nie weryfikuja np psychiatrii okulisty czy ortopedy). Mi jest wszystko jedno czy sn czy cc, chodzi tylko o to ze działać mogą dopiero 10 dni po terminie . Do tego czasu moim zdaniem szpital mnie nie zatrzyma. Moje lekarki juz dwa razy mnie do szpitala wysłały w celu leżenia do porodu i dwa razy szpital mnie wypisal. Wiecie to nie o mnie chodzi, ja mogę iść. Tylko jak teraz pójdę i mnie w pon wypisza z jeszcze większym rozwarciem (a mogą to zrobic z doświadczenia) to będzie jeszcze bardziej niebezpiecznie. szukamy teraz z mężem znajomości może kogoś znajdziemy. -
Dobrze Onka,kombinujcie,ale to chore dla mnie i przykre,ze to Ty masz kombinować,co zrobić,żeby dziecku się krzywda nie stala... To lekarze są od tego:(
Ale będzie dobrze,cos wymyślicie i Maciuś (mam nadzieje,ze dobrze pamiętam) urodzi sie zdrowiutenki:) sciskam mocno:*