Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Jeny ! Leże a dwiema laskami na sali co bliźniaki noszą ... Jedna w 29 tc a druga w 31tc i ta w 31 dostała właśnie domięśniowo sterydy na płuca plus zastrzyk z progesteronu , jaka przyczyna jej wizyty w szpitalu nie wiem nie pytalam ale zeby ona jej w posladek zrobiła to jeszcze jak Cie mogę , ona w mięsień nad nim przy bokach , aż mi się gorąco zrobiło dosłownie ... A Ja aż zgielo dwa razy się wbiła . Szok wspolczuje tym co to miały: o
-
Ciekawe jak tam Zakocona,jak poród przebiegał i czy będzie miała czas,żeby nasza pierwsza stronę prowadzić
mam nadzieje,ze tak:)
Zakocona,czekamy na relacje i graty wielkie jeszcze raz:) uroczy chłopak z Tadzia:)
Szczesliwa,wypoczywaj ile wlezie:)Ty juz w poniedzialek powitasz Miszelinka:)
Lexie,to odezwij sie jutro, a czymzes sie tak zmeczyla??
Green,jak dobrze,ze jestes! Odpocznij i daj znac co u Ciebie:)szczesliwa_mamusia21, maluda lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa to ostatni weekend we dwoje
Odpoczywaj i zbieraj siły kochana ;*
Jaroszka wymiatasz!
Zakocona w końcu!!! Ulga, co?Gratki, naprawdę duży chłopak!Super...
Onka nikt Cię nie będzie oceniał czy dobrze, czy źle robisz, bo pewnie każda z nas by się już załamała psychicznie w Twojej sytuacji... Nie pojmuję tego, no po prostu brak słów, tak Ci współczuję...Masz patową sytuację teraz, nie wiem... Może najwyżej poszukać w innym mieście lekarza - najlepiej ordynatora szpitala, który przyjmuje też prywatnie i do niego się wybrać, przedstawić co i jak, i taki by skierował do siebie na oddział i zrobiliby tą cholerną cesarkęNie wiem, takie kombinacje, ale ciężko coś doradzić...
Agaton dobrze Ci w pracy wróżąJa też bym chciała, żeby mi ktoś taki poród wywróżył
Anaa uśmiech Twojej Małej - bezcennyagaton, aanaa, szczesliwa_mamusia21, jaroszka, maluda lubią tę wiadomość
-
Angela jak zapytałaś to nie mogłam sobie przypomnieć, co ja właściwie dziś robiłam?
Ogólnie to się leniłam, mężu w domu:)
Ogarnialiśmy mieszkanie i kumpela z pracy wpadła ze swoim 2,5 latkiem i torbą pluszaków dla naszego Kubusia hehe;)
Jeszcze w brzuchu, a już tyle prezentów dostaje:)
A ogólnie to młody taki grzeczny i kochany, że stwierdziliśmy, że musimy do nich na nauki wychowania isć
Aaale cały dzień podczytywałam forumWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 22:55
agaton, szczesliwa_mamusia21, annggela lubią tę wiadomość
-
Ja na moment
podczytuje was i dziękuję za wszystkie gratulacje. Jestem skrajnie zmęczona a tu spania ani widu ani słychu. Zdam relację ze wszystkiego jak wrócę do domu, bo na tel to za długo by klepac a tu nie ma jak ciągle
agaton, szczesliwa_mamusia21, Arielka, annggela, Bąbelek, Nynusia, ~Rewianka~, Little Frog, jaroszka, dodinka, onka, stokrotka25, maluda, Blondik, miska2503 lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Jeny ! Leże a dwiema laskami na sali co bliźniaki noszą ... Jedna w 29 tc a druga w 31tc i ta w 31 dostała właśnie domięśniowo sterydy na płuca plus zastrzyk z progesteronu , jaka przyczyna jej wizyty w szpitalu nie wiem nie pytalam ale zeby ona jej w posladek zrobiła to jeszcze jak Cie mogę , ona w mięsień nad nim przy bokach , aż mi się gorąco zrobiło dosłownie ... A Ja aż zgielo dwa razy się wbiła . Szok wspolczuje tym co to miały: o
Ja miałam dwa razy i nospe tez tak podają, wiec w sumie 4 razy miałam, ale nie boli -
Spać nie mogę.. Taka zgaga mnie męczy! Jak na złość nic nie mam w domu co by mi mogło pomóc..
Wczoraj byliśmy na ślubie kuzynki mojego męża i niespodziewanie wyladowalismy na weselu.. Kilka osób odmówiło w ostatniej chwili dlatego kuzynka usilnie nas prosiła abysmy choć na pare godzin zostali.No i dalismy się namówić.Zjedlismy obiad,deser,zatanczylismy nawet kilka kawałków,niezgrabnie wprawdzie ale co tamDałam radę ale męczące dla mnie były te pytania o których ostatnio rozmawiałysmy.. "a Ty jeszcze się kulasz","a kiedy w koncu urodzisz" itd.. Kurde,sama chciałabym wiedziec! I to ciągłe dotykanie brzucha!Mega wkurzajace!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 01:46
agaton, ~Rewianka~, maluda lubią tę wiadomość