Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
agaton wrote:Soraya,no to może będziesz kolejna:) zaczął sie październik i nieźle emocje:)
Jaroszka,srednio poród trwa okolo 10-12 godzin dla pierworodki,to chyba Zakocona cos koło tego miała:) czyli normalnie, tak mi się wydaje. Wszystkie urodzimy szybko i sprawnie:)
Do mnie dzisiaj z pracy dzwonili i mówili,ze zakłady robią kiedy urodzę i ze obstawiają,ze poród będzie ekspresowy,jak za przeproszeniem pierdniecie:P oby mieli racje hehe;) oby nasze porody takie wlasnie byly:)
Agaton myślę ze nie ma co się sugerować zbytnio tymi godzinami dla pierworódki bo to raczej suche statystyki a natura swoje zrobi...
Ja rodziłam 4h a nie piłam żadnych eliksirów ani nic jedynie co byłam całą ciążę aktywna.
Koleżanka teraz rodzila 2godz.pierwszy raz! To juz w ogóle w szoku jestem...
Nie nadąży człowiek za tym...ZakręconaOna, ~Rewianka~, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
Jaroszka u mnie miesiąc temu hemoglobina spadła do 11, lekarz kazał mi kupić żelazek, pobrałam 2 tygodnie i następne badanie już miałam w normie
Padłam :)Jesteś niemożliwa z tym sikaniem
Onka trzymam za Was kciuki, żeby udało się Wam coś wykombinować.
Aanaa- córeczka cudowna
Zakocona- gratulacjeTadzio słodki i duży
czekamy na relację
aanaa, jaroszka lubią tę wiadomość
-
BATTINKA wrote:Agaton myślę ze nie ma co się sugerować zbytnio tymi godzinami dla pierworódki bo to raczej suche statystyki a natura swoje zrobi...
Ja rodziłam 4h a nie piłam żadnych eliksirów ani nic jedynie co byłam całą ciążę aktywna.
Nie nadąży człowiek za tym...~Rewianka~, BATTINKA, maluda, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
BATTINKA wrote:Agaton myślę ze nie ma co się sugerować zbytnio tymi godzinami dla pierworódki bo to raczej suche statystyki a natura swoje zrobi...
Nie nadąży człowiek za tym...
-
nick nieaktualnyDziękuję Dziewczyny za wsparcie. wiem ze moja decyzja żeby nie iść dziś do szpitala to ryzyko i może źle robie. ale mam nadzieję że nic się nie stanie. Więcej się może stać w przyszłym tyg jak juz rozwarcie będzie większe a oni mnie wypisza. tego chce uniknąć. . .
agaton lubi tę wiadomość
-
Zakocona gratuluje ! Dzielna z Ciebie dziewczyna
Czekamy na kolejne dzidziusie
aanaa usmiech malej powalajacy
jaroszka Ty to potrafisz rozweselic towarzystwoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 20:51
jaroszka lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualnyA ja w koncu wyszlam ze szpitala
teraz odpoczywam w domu
musze odespac, odzyc, bo szpitale mi psuja psyche:P
Gratuluje wszystkim mamusiom
Kto nastepny? ;>szczesliwa_mamusia21, soraya, onka, maluda, Little Frog, agaton, stokrotka25, Nynusia, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Jeny ! Leże a dwiema laskami na sali co bliźniaki noszą ... Jedna w 29 tc a druga w 31tc i ta w 31 dostała właśnie domięśniowo sterydy na płuca plus zastrzyk z progesteronu , jaka przyczyna jej wizyty w szpitalu nie wiem nie pytalam ale zeby ona jej w posladek zrobiła to jeszcze jak Cie mogę , ona w mięsień nad nim przy bokach , aż mi się gorąco zrobiło dosłownie ... A Ja aż zgielo dwa razy się wbiła . Szok wspolczuje tym co to miały: o