Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Little Frog wrote:Agania, no piękna Ci się figurka ciążowa zrobiła
Brzuszek zgrabny, a i biust...ho ho ho
Przepraszam! Ja za każdym razem jak widzę jak w tej reklamie pakują Michałki, kasztanki itp do tej torebki w sklepie, to dostaję ślinotoku.
Ogólnie ja się nie dziwię, że człowiek tyle żreU mnie po tych różnych reklamach to się tak wyobraźnia porusza, że to jakiś obłęd. A mi też później ciężko cokolwiek gdzieś kupić jak chce mi się czegoś konkretnego.
Żanulec mam to samo...w ogóle to ja dopiero teraz zaczelam żreć dosłownie...nie moge się opamiętać....wpirdolilam całe ptasie mleczko cytrynowe i poprawilam czekoladą z orzechami....a teraz jest mi niedobrze...ZakręconaOna, Little Frog, polkosia, maluda, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0f29adb60320.jpg
ZakręconaOna, ss, jaroszka, Little Frog, agaton, annggela, paula1, szczesliwa_mamusia21, madu, polkosia, Nynusia, Lexie, Katarzyna87, onka, ~Rewianka~, maluda, miska2503, lojkalojka, stokrotka25, agania, PauLLa, WiedźmaMaKota, dodinka lubią tę wiadomość
-
Onka no tez prawda , u mnie tu tez w weekendy się nie dzieje niestety.
Nynusia a Mamusia przywiozła mi salatke jarzynowa, salatke z makaronem ryzowym , bagieteczke , maselko oselkoweszyneczke , serek żółty ,ogoreczek , pomidorek
jaroszka, Nynusia lubią tę wiadomość
-
A i jeszcze jedno po jedzonku
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/50831c9568ef.jpgss, ZakręconaOna, Little Frog, jaroszka, annggela, agaton, paula1, szczesliwa_mamusia21, madu, polkosia, Nynusia, Lexie, Katarzyna87, Bąbelek, onka, dddodiii, ~Rewianka~, maluda, miska2503, lojkalojka, agania, WiedźmaMaKota, Marietta, ola.321 lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Jaroszka podziel się co ??
zjadlabym jakieś ciacho cosik: D
zostalo mi jeszcze troche ptasiego waniliowego :)chetnie bym Ci teleportowala, przynajmniej sama bym nie zjadla...a pewnie jak tylko sie lepiej poczuje to zjem
a jeszcze M mi kupił wina bezalkoholowe!!! a ja dla niego taka niemila bylam jak przyjechal.....bo pozniej niz zwykle byl....a on biedny jezdzil po sklepach i szukal...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 18:09
Little Frog lubi tę wiadomość
-
jaroszka wrote:zostalo mi jeszcze troche ptasiego waniliowego :)chetnie bym Ci teleportowala, przynajmniej sama bym nie zjadla...a pewnie jak tylko sie lepiej poczuje to zjem
a jeszcze M mi kupił wina bezalkoholowe!!! a ja dla niego taka niemila bylam jak przyjechal.....bo pozniej niz zwykle byl....a on biedny jezdzil po sklepach i szukal... -
aanaa wrote:A i jeszcze jedno po jedzonku
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/50831c9568ef.jpg
jaroszka, aanaa, ZakręconaOna, annggela, agaton, ~Rewianka~, maluda lubią tę wiadomość
-
hahahah ale ma radoche dziewczyna...patrzcie jak niewiele do szczescia potrzeba...
przypomina mi to sytuacje sprzed lat jak wracalam z szefowa od Klienta i tak mi się siku chciało, że myślałam, że zejde....a to był korek w srodku miasta nigdzie zadnego tojka...w koncu zjechalysmy na stacje...a tam kur** brak kibla no to mowie iwona wyskakuj z samochodu, a ja sie turlam na tylna kanape i leje do kubka po kawie - tak tez zrobilam, pamietam jak sie balam zeby sie nie przelał, ale dziewczyny jaka byla moja radosc to nawet sobie nie wyobrazacie!!!! wspaniale uczucieLittle Frog, aanaa, ZakręconaOna, annggela, agaton, paula1, Nynusia, maluda, lojkalojka, stokrotka25, agania, Lexie, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
jaroszka wrote:hahahah ale ma radoche dziewczyna...patrzcie jak niewiele do szczescia potrzeba...
przypomina mi to sytuacje sprzed lat jak wracalam z szefowa od Klienta i tak mi się siku chciało, że myślałam, że zejde....a to był korek w srodku miasta nigdzie zadnego tojka...w koncu zjechalysmy na stacje...a tam kur** brak kibla no to mowie iwona wyskakuj z samochodu, a ja sie turlam na tylna kanape i leje do kubka po kawie - tak tez zrobilam, pamietam jak sie balam zeby sie nie przelał, ale dziewczyny jaka byla moja radosc to nawet sobie nie wyobrazacie!!!! wspaniale uczucie
Pozdro z podłogi: D
Laski Małgorzata Z z facebooka od Nas to Zakocona ???jaroszka lubi tę wiadomość
-
Jaka cuudowna
Okna kurcze nie wiem co doradzic , szkoda ze wczesniej Twój gin jakoś nie zadziałał , przecież na CC wystarczy chyba skierowanie od gina, nie wiem teraz jedyna metoda to chyba iść prywatnie do jakiegoś po skierowanie może tak cos się uda , trzy mam kciuki!
Ja właśnie wstalam tak głowa bolala...
Czekam aż D wstanie bo przysnal ze mną i jemu ciabate , w sklepie jeszcze była gorąca i parzyla
Jaroszka hahahhahahahahahah jesteś niemożliwaja bym się nie odważyła bardziej niż kubeczek się przeleje bym się bala ze się pooblewam i nie trafie
teraz mam taki uśmiech jak córeczka Aany
jaroszka, aanaa, maluda lubią tę wiadomość