X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Onka a skąd jesteś? Moze Ci doradzimy inny szpital?

iv09hdge6yql001e.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Agania, no piękna Ci się figurka ciążowa zrobiła :) Brzuszek zgrabny, a i biust...ho ho ho :)

Przepraszam! Ja za każdym razem jak widzę jak w tej reklamie pakują Michałki, kasztanki itp do tej torebki w sklepie, to dostaję ślinotoku.
    Ogólnie ja się nie dziwię, że człowiek tyle żre :D U mnie po tych różnych reklamach to się tak wyobraźnia porusza, że to jakiś obłęd. A mi też później ciężko cokolwiek gdzieś kupić jak chce mi się czegoś konkretnego.

Żanulec mam to samo...w ogóle to ja dopiero teraz zaczelam żreć dosłownie...nie moge się opamiętać....wpirdolilam całe ptasie mleczko cytrynowe i poprawilam czekoladą z orzechami....a teraz jest mi niedobrze...:(

ZakręconaOna, Little Frog, polkosia, maluda, lojkalojka lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0f29adb60320.jpg

ZakręconaOna, ss, jaroszka, Little Frog, agaton, annggela, paula1, szczesliwa_mamusia21, madu, polkosia, Nynusia, Lexie, Katarzyna87, onka, ~Rewianka~, maluda, miska2503, lojkalojka, stokrotka25, agania, PauLLa, WiedźmaMaKota, dodinka lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Onka no tez prawda , u mnie tu tez w weekendy się nie dzieje niestety.
    Nynusia a Mamusia przywiozła mi salatke jarzynowa, salatke z makaronem ryzowym , bagieteczke , maselko oselkowe <3 szyneczke , serek żółty ,ogoreczek , pomidorek :)

jaroszka, Nynusia lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aanaa wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0f29adb60320.jpg
    Mmmmmmm , jaki cukiereczek ! :D

aanaa lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka podziel się co ?? :) zjadlabym jakieś ciacho cosik: D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i jeszcze jedno po jedzonku :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/50831c9568ef.jpg

ss, ZakręconaOna, Little Frog, jaroszka, annggela, agaton, paula1, szczesliwa_mamusia21, madu, polkosia, Nynusia, Lexie, Katarzyna87, Bąbelek, onka, dddodiii, ~Rewianka~, maluda, miska2503, lojkalojka, agania, WiedźmaMaKota, Marietta, ola.321 lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Jaroszka podziel się co ?? :) zjadlabym jakieś ciacho cosik: D

zostalo mi jeszcze troche ptasiego waniliowego :)chetnie bym Ci teleportowala, przynajmniej sama bym nie zjadla...a pewnie jak tylko sie lepiej poczuje to zjem :)

a jeszcze M mi kupił wina bezalkoholowe!!! a ja dla niego taka niemila bylam jak przyjechal.....bo pozniej niz zwykle byl....a on biedny jezdzil po sklepach i szukal...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 18:09

Little Frog lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aanaa wrote:
    O rany ! <3 hahahaha bezzebniaczek słodki !
    Jaka radość ze brzusio najedzony ! :)

jaroszka lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    zostalo mi jeszcze troche ptasiego waniliowego :)chetnie bym Ci teleportowala, przynajmniej sama bym nie zjadla...a pewnie jak tylko sie lepiej poczuje to zjem :)

a jeszcze M mi kupił wina bezalkoholowe!!! a ja dla niego taka niemila bylam jak przyjechal.....bo pozniej niz zwykle byl....a on biedny jezdzil po sklepach i szukal...
    No widzisz zła babo !!! :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • annggela Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aanaa wrote:
    Cudowna <3 <3

jaroszka, aanaa lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Little Frog Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aanaa wrote:
    Ja też mam właśnie taki wyraz twarzy po tych wszystkich słodyczach :D

jaroszka, aanaa, ZakręconaOna, annggela, agaton, ~Rewianka~, maluda lubią tę wiadomość

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahah ale ma radoche dziewczyna...patrzcie jak niewiele do szczescia potrzeba...
    przypomina mi to sytuacje sprzed lat jak wracalam z szefowa od Klienta i tak mi się siku chciało, że myślałam, że zejde....a to był korek w srodku miasta nigdzie zadnego tojka...w koncu zjechalysmy na stacje...a tam kur** brak kibla no to mowie iwona wyskakuj z samochodu, a ja sie turlam na tylna kanape i leje do kubka po kawie - tak tez zrobilam, pamietam jak sie balam zeby sie nie przelał, ale dziewczyny jaka byla moja radosc to nawet sobie nie wyobrazacie!!!! wspaniale uczucie :)

Little Frog, aanaa, ZakręconaOna, annggela, agaton, paula1, Nynusia, maluda, lojkalojka, stokrotka25, agania, Lexie, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oczywiscie w pracy to byl hit miesiaca - Iwona miała niezły ubaw i nie wierzyła,że to zrobie....ale no sorry inaczej zlałabym sie jej na tapicere...

agania lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha, Jaroszka....odważnie! :D Ale domyślam się jaka to była dla Ciebie ulga :D

A pranie tapicerki chyba też do tanich nie należy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 18:18

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    hahahah ale ma radoche dziewczyna...patrzcie jak niewiele do szczescia potrzeba...
    przypomina mi to sytuacje sprzed lat jak wracalam z szefowa od Klienta i tak mi się siku chciało, że myślałam, że zejde....a to był korek w srodku miasta nigdzie zadnego tojka...w koncu zjechalysmy na stacje...a tam kur** brak kibla no to mowie iwona wyskakuj z samochodu, a ja sie turlam na tylna kanape i leje do kubka po kawie - tak tez zrobilam, pamietam jak sie balam zeby sie nie przelał, ale dziewczyny jaka byla moja radosc to nawet sobie nie wyobrazacie!!!! wspaniale uczucie :)
    Hahahahahahahha no padlam , nie wstaje .
    Pozdro z podłogi: D

Laski Małgorzata Z z facebooka od Nas to Zakocona ???

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka cuudowna <3

Okna kurcze nie wiem co doradzic , szkoda ze wczesniej Twój gin jakoś nie zadziałał , przecież na CC wystarczy chyba skierowanie od gina, nie wiem teraz jedyna metoda to chyba iść prywatnie do jakiegoś po skierowanie może tak cos się uda , trzy mam kciuki!

Ja właśnie wstalam tak głowa bolala...
    Czekam aż D wstanie bo przysnal ze mną i jemu ciabate , w sklepie jeszcze była gorąca i parzyla :D

Jaroszka hahahhahahahahahah jesteś niemożliwa <3 ja bym się nie odważyła bardziej niż kubeczek się przeleje bym się bala ze się pooblewam i nie trafie :D teraz mam taki uśmiech jak córeczka Aany <3

jaroszka, aanaa, maluda lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakoconej nie ma na fejsie

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Hahaha, Jaroszka....odważnie! :D Ale domyślam się jaka to była dla Ciebie ulga :D

A pranie tapicerki chyba też do tanich nie należy ;)

Dobrze, że szefowa wzieła większą kawę :P

Little Frog, agaton, maluda lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nom, Zakocona kilka razy wspominała, że nie ma jej na fejsie i nie wie co się tam dzieje. A jeśli można zapytać, to ktoś urodził albo coś?

‹‹ 2527 2528 2529 2530 2531 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ