X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania znam ta strone wiem ale aż wstyd mi robić przy kimś zdjęcia tego jedzenia... Ale powiem Wam zw jest szpital w Łodzi w którym byłam i maja mega zajebiste jedzenie ...

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robiłam zdjęcia każdego posiłku :D

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika,szczęśliwej drogi!! Jesteśmy z Tobą!! :*

A Agusi założyli balonik na rozwarcie..

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Uwielbiam" szpitalne jedzenie.. bleeeee

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh, no tak - szpitalne jedzenie....

Ja jak byłam po ciąży pozamacicznej to chyba przez 3 dni była zupa mleczna na śniadanie, obiad, kolację. A ja nienawidzę mleka!! Bleeee... Raz mąż za mnie zjadł :D Bo on akurat lubi, a biedak zaraz po pracy szybki prysznic i do mnie przyjeżdżał i często bez obiadu.

Katarzyna87 lubi tę wiadomość

• lojkalojka Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikeja kochana ten ostatni czas nie byl chyba latwy dla Ciebie :( Mam nadzieje ,ze teraz jak wrocisz do kraju to mama lub ktos bliski zaopiekuje sie Toba i bedziesz mogla cieszyc sie koncowka ciazy . Tule Cie mocno i spokojnej drgi !
    odezwij sie do nas jakjuz bedziesz w polsce .

Rodzacym zycze szybkiego rozwarcia i bezbolesnych skurczy :) Trzymam kciuki !

Ja pozalatwialm sprawy papierkowe , bylam u fryzjera .Teraz leze z misiem pozytywka przy brzuchu (wczoraj corka kupila braciszkowi) .Przyzwyczajam malego do tej muzyczki :)

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka,a jak mąż? Zdrowieje?

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaton wrote:
    Zakręcona,masakra to jedzenie szpitalne. Kolezanka rodzila w szwajcari to menu codziennie dostawala i wybierala na co ma ochotę. Mówi,ze jedzenie jak w dobrej restauracji. Pomarzyć możemy.
    Ja na śniadanie dostałam bułę z margaryna i plasterkiem jakiejś mielonki. Dobrze,ze mężuś mi jajka ugotowane przyniosl,to bula z jajkiem byla juz calkiem niczego sobie:)
    W Anglii to samo , normalnie menu dostaniesz i wybierasz sobie:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrętka, e tam, miej wywalone na to :P rób foty :)

polkosia, maluda lubią tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • my dream Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wszystkie w Dniu Aniołów Stróży :) życzę Wam, żeby każdy anioł stróż doskonale i perfekcyjne wykonywał swoją rolę i był z tego powodu szczęśliwy :)

agania, Aleksandra90, ZakręconaOna, maluda, onka, Blondik, agaton, Nynusia, soraya, ~Rewianka~, ewwiel, jaroszka, Lexie lubią tę wiadomość

mhsvh371pdpt408y.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika juz wiadomo czemu nie bylo cię na forum...:(
    Bidulo uważaj na siebie jak będziesz jechać...a w Pl masz mamę na którą możesz liczyć a to ważne!
    Trzymaj się:*

3i49tgf6plfmlliy.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dalej kaszle jakby chcial pluca wypluc .Czekamy az leki zaczna dzialac . Oby wyzdrowial do porodu .
    Mo

Co do jedzenia to u nas nawet dobrze karmia . Moze bedziemy wklejac zdjecie posilkow szpitalnych i potem zrobimy konkurs na najbardziej ochydne ?
    Z tego co widzialam na fb to na szpitalnych tacach kroluje mielonka lub parowka ;)

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka robie to samo z takim grajacym misiem :) !

Frogi przykro mi , co za palant z tego kuriera ;/

Zakretka rob fotki , posmiejemy sie z tego jedzenia bo co nam pozostalo :P

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, pojadę o ile książe nie wróci i nie będzie miał dla mnie znów jakiś rewelacji... skróćcie mi co się działo?

• maluda Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog ja to też te wszystkie "nasze" porody przeżywam :) będziemy zahartowane jak nasza kolej będzie :) tematu kurierów nie komentuję, bo ciśnienie mam w normie...

Agania- ślicznie w ciąży wyglądasz :) ja to już dawno jak opuchnięta słonica :)

Zakręcona- jak leżałam w szpitalu to pamiętam, że podpisywałam zgodę na obecność studentów więc nie musisz się zgodzić na ich obecność. Rozumiem obecność jednej osoby, ale nie całej grupy...
    łączę się w bólu szpitalnego jedzenia- nie zapomnę nigdy np. mielonki 30 kategorii, skrawka margaryny, 3 kromek nieświeżego, białego pieczywa i połówki wysuszonego pomidora... a później wszystkie zaparcia miałyśmy... dobrze, że mamusia jedzie :)

jakaś dzisiaj śpiąca strasznie jestem, ciągle ziewam, chyba trzeba się ruszyć z domu na krótki spacer :)

Mikejla- życzę szczęśliwej podróży, jak będziesz chciała się wyżalić to pisz do nas.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 14:45

Little Frog, agania lubią tę wiadomość

relganli4wkmj4ii.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz po kontroli. Co może Was zainteresowac - lekarka odradzala miksture bo może bardzo mocno potargac.

Co do mnie - szyjka zgladzona, 3 cm rozwarcia, wiec ryzyko wpadniecia pepowiny sie zwiększa. Dostałam skierowanie do szpitala ale chyba nie pojadę bo się skończy jak ostatnio - wyjde w pon lub wt, bo nie moga wczesniej wywoływać. Mysle ze jak pójdę w pon to może mnie przytrzymaja do końca. Maciek nie maleje i lekarka uważa że powinno być cc. ale szpital może być innego zdania. . . Ciężko mi z taką decyzją bo dużo ryzykuje. Może źle robie. nie wiem.

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emocje opadły...już mi jest lepiej. Poczekam.

Mikejla....w skrócie....hmmm...ciężko. Na pierwszej stronie są te, które już urodziły, to sobie sprawdzisz, a dziś być może dołączą do nich Zakocona, Jacusianka i Aguś26. Zakręcona w szpitalu... Jak coś pomyliłam, to proszę mnie poprawić!
    Mam nadzieję, że sobie to wszystko poukładasz. Nie znam Twojej sytuacji w Polsce, bo nie byłam tak aktywna na forum wcześniej, ale mam nadzieję, że znajdziesz tam wsparcie i przede wszystkim spokój na tę końcówkę ciąży.

Mnie to pocieszyło, bo wyobrażenia na temat porodu miałam zupełnie inne. No wiecie, zaczyna się, to wszyscy w pełnej gotowości. A tu jednak jest jeszcze trochę tego czasu, żeby się trochę ogarnąć i dojechać do szpitala :)

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PauLLa super, że już powoli zbliżacie się do powrotu do domku!

Położną olej, masz teraz syneczka i to on jest najważniejszy!

Warto popijać posiłki sokami z witaminą C, dzięki temu lepiej wchłania się żelazo z pożywienia

Arielka miejmy nadzieję, że to był jednostkowy przypadek. Znieczulica jest ogromna. Dużo ludzi niestety nie wie jak się mają zachować

Agnia piękny brzuchol!

Zakręcona a nie podpisywałaś czy się zgadzasz czy nie, na obecność studentów?

Moja przyjaciółka chwaliła sobie obecność studentów przy porodzie. Co prawda były to dwie dziewczyny, ale były przejęte jak ona, biegały i skakały wokół niej :)

Little ja raz miałam taką akcję z prezentem. W sobotę na urodziny, prezent zamowiony znacznie wcześniej, w końcu w piątek miał dojść, nawet kurier dzwonił czy w domu jestem. Potem zero odzewu i info, że przesyłka niedostarczona ze względu na brak obecności odbiorcy paczki. Zrobiłam mega raban i w sobotę mi to facet przywiózł.

Mikejla wracasz na poród czy coś jest grubszego na rzeczy?

Szpitalne żarcie, aż mi się przypomniało to ostatnie...kulka ryżu, kulka z mięsa niewiadomego pochodzenia i sos. Pytam się co to za sos, a piguła do mnie "no jak to jaki, zielony" ;p
    Cieszcie się, że chociaż sałatę macie, u Nas był suchy chleb, chcesz coś więcej - kup sobie!

agania lubi tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie były 2 kromki chleba na śniadanie i 2 na kolacje zazwyczaj z jakąś pasta... także nie wiem jak można sobie pojesc tymi dwoma..

l22nhdgeccid541p.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak dziewczyny? :)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
‹‹ 2525 2526 2527 2528 2529 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ