X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • agania Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :)
    przytyłam 9kg do tej pory, ale tak naprawdę to 6kg teraz w III trymestrze jak zaczął rosnąć mi brzuch. A powiem Wam, że cycki to praktycznie mam takie same jak przed ciążą :) przed ciążą miałam małe D, a teraz jest duże D :)

agaton, annggela lubią tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrętka możesz się nie zgodzić, ja jak leżałam w Poznaniu to powiedziełam, ze nie wejdę na samolot póki oni nie wyjdą.

BATTINKA, maluda lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przestaniecie ? Jestem na szpitalnym jedzeniu hahaha
    Mama ma być o 16 z salateczka jarzynowa z buleczkami mniam itp . :) normalnie jedzenie ...

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba tak następnym razem muszę powiedzieć ...

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona, u nas w szpitalach mozna sie nie zgodzić na studentów. Czytałam kiedyś natomiast że ktos miał studentkę podczas porodu i że bardzo dobrze wspomina, bo bardzo się przykładała i w ogóle była do rany przyłóż czego nie można było powiedziec o reszcie personelu;/ Wiec może Ci studenci nie tacy źli:)

Agania powiedziałabym że to takie F jest ;)

wy tak o tych michałkach, współczuję że nie macie dostępu:(

Jak calą ciąze zachcianek nie miałam to teraz wżeram wsyztsko co sie da i zgaga męczy i wzdęcia ale potrzeba jedzenia jest naprawdę tak siklna że co kilkanascie minut jestem w kuchni i cos podjadam. Oczywiście najbardziej smakuje mi słodkie ale innym tez nie pogardzę ;p

i własnie rosol mi sie robi i już się nie moge doczekac az go zjem!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 13:16

agaton, agania, szczesliwa_mamusia21, maluda lubią tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w Szkocji są michałki nawet w Tesco :)
    Zakrętka sorki :*

Jadę pozałatwiać wszystko co mam na dziś, muszę wyskoczyć z 200 funtów buuuu!

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na jedną studentkę ewentualnie mogłabym się zgodzić ale nie na kilku i to facetów!
    Zakręcona dobrze sobie radzisz w tym szpitalu swoją drogą! :) :*

BATTINKA lubi tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania Ty to masz figurke! ! Tylko pozazdrościć ja juz jestem jak wieloryb nawet chciałam włożyć dziś jedne gacie od piżamy ni dy ry dy... :/ załamałam się :(

Michalki <3 a dziś idę do biedry wiec się skuszę bo mi narobilyscie smaka !!

agania lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, no szlag mnie jasny trafi! Kurierzy to banda idiotów :/ Nie dość, że matoł nie zrozumiał. Jak nie rozumie, to mógł mi powiedzieć, to bym powtórzyła albo coś... No i zawrócił paczkę :/ A paczki nawet nie mogę odebrać w żadnym punkcie, tylko muszę czekać do poniedziałku :/ A kretyn mówił "ok, rozumiem...."
    A mówię, że specjalnie jestem w domu cały dzień i czekam. No aż mi łzy ze złości do oczu napłynęły.
    To już drugi raz mi się taka historia przytrafia. Raz to nawet nie zadzwonił i nie przyszedł (też byłam cały dzień w domu), ale przynajmniej była możliwość odbioru w tych magazynach, a tu gówno :/

Wiedziałam, że byłoby to zbyt piękne jakby poszło jak po maśle. Ahhh...no i informacja o tym, że nie może dostarczyć pojawiła się przed chwilą, a jest wpisane, że o 10 nie mógł znaleźć.

• Lexie Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nasza Aguś26 w szpitalu!

Nynusia, ~Rewianka~, annggela, onka lubią tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze, podglądam na fb i gratuluję mamusiom, które urodziły i cieszę się z powrotu do zdrowia pozostałych maluszków.
    Ja przygotowuję się do powrotu do Polski, mam nadzieję, że szczęśliwie dojadę, tymbardziej, że jadę sama całą drogę. Buziaki

• polkosia Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabko, jak ja Cię rozumiem. Też nam się to często zdarza, bo mamy wspólny adres z babcią, a ona domofonu nie ma i kurierzy myślą, że nas też... Można się wkurzyć...

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frogi ja też tak miałam ze siedziałam w domu nawet widziałam ze podjechał ale poszedł do innej klatki po czym na necie pojawiła się inf ze nie zastał nikogo w domu ;/ ahh Ci kurierzy... współczuję :(

Mika to udanej podróży kochana trzymaj się tam !

l22nhdgeccid541p.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach Frogi zawsze coś z tymi cholernymi kurierami, ale żeby nei zadzwnił jak nie mogł znaleść? Co za gość! Nie da się ich jescze jakos zmobilizowac żeby jescze dzis tę paczke przywiźli?

Mika, nawet nie pytam co sie stało...szczesliwej drogi!

21.10.2015 Leon <3
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla, biedaku co się stało? Jeżeli masz ochotę, to się nam tu wyżal. Obstawiam, że podjęłaś ciężkie decyzje w ostatnich dniach...

Aguś26 w szpitalu z akcją porodową, czy jakieś inne powody?

Polkosia, gdyby nie ten głupi weekend, to jeszcze luz, a tu ewidentnie chyba kurier chciał sobie odpocząć wcześniej i olał sprawę...

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam właśnie obiad ,jakaas packa z ryby zielona usmazona na starym oleju w pełnym cieście nalesnikowym ... Zjadlam kawałek i czuje się jak po mega tłustym zarciu chińskim :-/ surówka jedynie ok z ziemniaczkami z koperkiwm ( chociaż i do mich bym się doczepila no mega zbite aż twarde ze kroić można ubite pyrki) , zupa fatalna . No nie pojadlam a zbrzydzilo mnie bardziej ...
    Nic prócz zupy nie słone: o wszystko zimne , nawet nie cieple ... Dobrze , ze na prawdę moja mama za dwie godziny będzie , chociaż normalne jedzenie mi przywiezie ... Albo bym glodowala ... Dziś na śniadanie tez , 5 kromek malych chleba , 3 plastereczki szynki , skrawek masła i liść mały sałaty , no na co to komu ma starczyc ? Ja nie wiem , karmią ciężarne gorzej niż nie wiem sama aż ...

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabko,współczuję bardzo,bo wiem jak to jest sie nastawić na paczke. A na paczke z michalkami to juz w ogóle. Co za palant z tego kuriera!
    Mika,no chyba byly ciężkie dni u Ciebie,trudna ta Twoja ciąża. Szczęśliwej podróży w takim razie.
    A aga z tego co na fb przeczytałam ma założony balonik i czeka na akcje.

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika... dojedź szczęśliwie! Nie chce pytać, co się stało, bo raczej nic fajnego skoro wracasz do Polski SAMA... przytulam Cię, trzymaj się :*

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona to jedzenie szpitalne... coś strasznego. Rób foty i dodawaj na fb na stronę: POSIŁKI W SZPITALACH :)
    Dobrze, że mamcia podkarmi :)

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona,masakra to jedzenie szpitalne. Kolezanka rodzila w szwajcari to menu codziennie dostawala i wybierala na co ma ochotę. Mówi,ze jedzenie jak w dobrej restauracji. Pomarzyć możemy.
    Ja na śniadanie dostałam bułę z margaryna i plasterkiem jakiejś mielonki. Dobrze,ze mężuś mi jajka ugotowane przyniosl,to bula z jajkiem byla juz calkiem niczego sobie:)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
‹‹ 2524 2525 2526 2527 2528 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ