Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wychodzimy dzis do domku
birilubina spada, reszta w porzadku. Problem z mala iloscia pokarmu, ale bedziemy walczyc i sie dokarmiac. Dziekuje za wszystkie kciuki
Little Frog, maluda, madu, agania, polkosia, Katarzyna87, agaton, Nynusia, annggela, EwelKa wielka, szczesliwa_mamusia21, jacusianka, nat_alia, Aleksandra90, Lexie, ~Rewianka~, aanaa, WiedźmaMaKota, paula1, lojkalojka, soraya, onka lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry
Znowu ciężka, nieprzespana noc, już nie wiem jak mam się położyć, bo ciągle coś boli i do tego ciągłe wizyty w toalecie, już mam dosyć tego ciągłego sikania. Na dodatek wczoraj po powrocie z zakupów miałam "czyszczenie jelit".
Trzymam kciuki za wszystkie mamusie w szpitalach i za dzisiejsze wizyty
Arielka ja też nie miałam jeszcze żadnego ktg więc chyba nie masz się czym martwić
Mój mąż to nawet jednego piwa nie wypił od kiedy dowiedział się, że jestem w ciąży i nie dał się na nic nikomu namówić
Zakocona i Jacusienka- kciuki zaciśnięte, czekamy na wieści i zdjęcia maluszków
Little Frog, Arielka lubią tę wiadomość
-
Dobry
Ale sie dzieje od rana , Jacusianka , Zakocona kciuki dla was kochane! :*
mi dzis znow sie snila dodinka ze urodzila przez CC
Czekam na D jak wroci z pracy jedzie do fryzjera a ja wyskakuje pod sklepami i moze cos upoluje , az chce mi sie zyc jak gdzies wychodze i wlasnie ide zrobic pranie i sie ogarnac , oj zeby codziennie mi sie tak chcialo
Lexie przepraszam musialam cos pomylić :*
-
Hejka: )
Ja juz po badaniach i USG ... Hemoglobina i hematokryt czy jakoś tak mega mi spadło , ok 2/3 tyg temu miałam 13,6 a dziś 11,2
USG super , AFI 10 dziś ... Mały skopal pana doktora jak nigdy :o tsunami Szczęśliwej dziś przy moim wymieklo haha .
Lezymy do poniedzialku i sprawdzać będą przepływy i AFI , jak będzie ładnie tak z wodami jak dziś lub wiecej ich to mnie wypuszczaja na parę dni do domu , tak powiedziała lekarka:)
No cóż , muszę przeżyć jakoś kurcze ...
Ah i dziś zostałam oznajmiona przez lekarzy ze ciążę donosilam !
Zakocona co u Ciebie ??? Jak to wszystko tam dalej ?? Jacusianka: D kciuki.Bąbelek, agaton, annggela, szczesliwa_mamusia21, Lexie, madu, maluda, Nynusia, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Hey my w niedzielę do domku
Oczywiście czas będzie się dluzyl ale cóż....dzisiaj pierwsza noc razem z Maluszkiem i to było straszne...co dwie godziny na karmienie budził się i super ale jak chcialam zmienic pampersa to tak strasznie plakal bo nie umial zrobic kupki no i polozna zamiast pomoc to sapala czy mam pokarm,czy przebralam...dalam sobie rade i wstawanie to pikus...przy trzeciej nocnej pobudce az o szwach zapomnialam bo balam sie ze Maly tak sie rozplacze ze polozna znowu przyjdzie z jakimis problemami. Aktualnie Synek spi po karmieniu i zakladanie pampersa juz taka abstrakcja nie jest. Martwia mnie te problemy z baczkami i kupa Malego a nie jem nic poza szpitalnym zarciem i woda...
Dziewczyny rodzace,w trakcie i czekajace mocne kciuki :*Little Frog, madu, soraya, maluda, onka lubią tę wiadomość
-
Hej,Asienka super,ze wychodzicie i ze Floriankowi sie poprawily wyniki,nie ma to jak w domu:)
Zakocona chyba rodzi,bo nic nie pisze:) ale zazdroszczę juz tym co rodzą...
Green tez się nie odzywa nic...
Czytałam o tym koktaju co Arielka wkleila i jak do niedzieli nic się nie wydarzy to sprobuje.
Mialam napinania brzucha w nocy i jak budzilam na siku to robiłam przysiady,ale teraz brzuch miękki i dzidzia sie rusza:)
Ja sobie policzylam,ze owulacje mialam dwa tygodnie po skończeniu okresu,a standardowo jest chyba okolo tygodnia,wiec moze po prostu przyjdzie na mnie czas kolo 6.10,jak z pierwszego usg. Zobaczymy
Jacusianka,powodzenia i trzymamy kciuki za was:)
-
Paulla, polecam jeść jabłka lub pic sok z jabłek. Moja musi brać żelazo, a to jest równe zatwardzeniu. Odkąd jem jabłka jakos jej ta kupa idzie
Dziewczyny a moze zamiar zwykłego szampana dodajcie piccolo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 12:17
annggela lubi tę wiadomość
-
łomatko a ja poszłam do sklepu i to był ostatni raz jak wyszłam sama
Omdlałam w sklepie tzn na szczęście zamiast upaść usiadłam na skrzynkach po bułkach. Nikt nawet sie nie zainteresował
Bałam się, że nie dojdę do domu ale jakoś dałam radę na szczęście do sklepu mam z 300 metrów . jak wracałam to czułam że mam mokro w gaciach i byłam przekonana na 100% ze mi odeszły wody ale okazało się, że to sluz. ehh chciałoby się poskakać ale już widać z tego, że nie ma co się porywać z motyką na słońce
-
Nie doczytuje was, bo nie ma kiedy
Jesteśmy w sali DN. Ktg ładne a na badaniu o 11 miałam 2cm rozwarcia. Skurcze bolą.polkosia, ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21, EwelKa wielka, Little Frog, annggela, rah, madu, ~Rewianka~, soraya, agaton, lojkalojka, maluda, Nynusia, agania, mała.mi, miska2503, Bąbelek, Katarzyna87, paula1, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Dzis dzien dobrych wiadomosci
Paulla super ze juz do domku w niedzielea z malym bedzie Ci szlo coraz lepiej, popros meza o jablka
ja z nich nie rezygnuje, mi pomagaja to dziecku zapewne tez pomoga tak jak annaa pisala
Zakretka dobrze ze wyniki super a mowilysmy abys sie nie denerwowala, po co te placze ? :* ze szczescia zaraz bedziesz plakac :*
Jacusianka i zakocona kciukasy zacisnietemoze jeszcze ktos dzis sie rozkreci ?? Poprosimy o wiruski porodowe !
Agaton ja bede probowac we wtorekja mialam opuzniona owulacje o 5 dni, z okresu TP mi wychodzilo na 29.09 dlatego nie chce czekac az do 19.10