X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Aleksandra90 Ekspertka

Wysłany: 2 października 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to już kolejna pozytywna opinia, dzięki ;-) Faktycznie poszukam na allegro taniej.

82do3e5egr62ty7k.png
    wff2df9h1v1cw6q6.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam taki zwykły do odciagania przez rodzica. Koleżanka mi mówiła, że te do odkurzaczy to musi być odkurzacz, w którym zmniejsza się siłę ssania i nie każdy nie nadaje. Na stronie nic jednak o tym nie pisze.

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wychodzimy dzis do domku :) birilubina spada, reszta w porzadku. Problem z mala iloscia pokarmu, ale bedziemy walczyc i sie dokarmiac. Dziekuje za wszystkie kciuki :-)

Little Frog, maluda, madu, agania, polkosia, Katarzyna87, agaton, Nynusia, annggela, EwelKa wielka, szczesliwa_mamusia21, jacusianka, nat_alia, Aleksandra90, Lexie, ~Rewianka~, aanaa, WiedźmaMaKota, paula1, lojkalojka, soraya, onka lubią tę wiadomość

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • maluda Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :)

Znowu ciężka, nieprzespana noc, już nie wiem jak mam się położyć, bo ciągle coś boli i do tego ciągłe wizyty w toalecie, już mam dosyć tego ciągłego sikania. Na dodatek wczoraj po powrocie z zakupów miałam "czyszczenie jelit".

Trzymam kciuki za wszystkie mamusie w szpitalach i za dzisiejsze wizyty :)

Arielka ja też nie miałam jeszcze żadnego ktg więc chyba nie masz się czym martwić :)

Mój mąż to nawet jednego piwa nie wypił od kiedy dowiedział się, że jestem w ciąży i nie dał się na nic nikomu namówić :)

Zakocona i Jacusienka- kciuki zaciśnięte, czekamy na wieści i zdjęcia maluszków :)

Little Frog, Arielka lubią tę wiadomość

relganli4wkmj4ii.png
  • jaroszka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to do odkurzacza ? Takiego dużego odkurzacza do sprzątania, czy ręcznego ? Rozumiem ,ze regulujemy ssanie na najniższe???

relgh371crdcdbv2.png
  • BATTINKA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ci powiem Aleksandra ze ja to używałam aspiratora, dla mnie był naprawde ok. Potrafiłam młodej wyssać naprawdę sporą ilość gilków :) takze mogę polecić.

Aleksandra90 lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, do takiego zwykłego odkurzacza ale właśnie warunek jest taki że być musi regulacja.

Jacusinka powodzenia!

Asienka cudownie ze wracacie do domku:-) oby już obyło się bez niespodzianek:-)

21.10.2015 Leon <3
  • agania Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powodzenia, szybkich porodów! :)

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :)

Ale sie dzieje od rana , Jacusianka , Zakocona kciuki dla was kochane! :*

mi dzis znow sie snila dodinka ze urodzila przez CC

Czekam na D jak wroci z pracy jedzie do fryzjera a ja wyskakuje pod sklepami i moze cos upoluje , az chce mi sie zyc jak gdzies wychodze i wlasnie ide zrobic pranie i sie ogarnac , oj zeby codziennie mi sie tak chcialo :D

Lexie przepraszam musialam cos pomylić :*

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko Mamcia,nic się nie stało :)

Asieńka to cudownie,że wychodzicie ze szpitala,nie ma to jak w domku!Dużo zdrówka dla Was! :)

Do noska mam Fride,ma dużo pochlebnych opinii

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej wredotka i amerie ucichły, nie?

Dziewczyny dajcie znać co u was

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka: )

Ja juz po badaniach i USG ... Hemoglobina i hematokryt czy jakoś tak mega mi spadło , ok 2/3 tyg temu miałam 13,6 a dziś 11,2 :/
    USG super , AFI 10 dziś ... Mały skopal pana doktora jak nigdy :o tsunami Szczęśliwej dziś przy moim wymieklo haha .
    Lezymy do poniedzialku i sprawdzać będą przepływy i AFI , jak będzie ładnie tak z wodami jak dziś lub wiecej ich to mnie wypuszczaja na parę dni do domu , tak powiedziała lekarka:)
    No cóż , muszę przeżyć jakoś kurcze ...
    Ah i dziś zostałam oznajmiona przez lekarzy ze ciążę donosilam ! :D

Zakocona co u Ciebie ??? Jak to wszystko tam dalej ?? Jacusianka: D kciuki.

Bąbelek, agaton, annggela, szczesliwa_mamusia21, Lexie, madu, maluda, Nynusia, jaroszka lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey my w niedzielę do domku :D Oczywiście czas będzie się dluzyl ale cóż....dzisiaj pierwsza noc razem z Maluszkiem i to było straszne...co dwie godziny na karmienie budził się i super ale jak chcialam zmienic pampersa to tak strasznie plakal bo nie umial zrobic kupki no i polozna zamiast pomoc to sapala czy mam pokarm,czy przebralam...dalam sobie rade i wstawanie to pikus...przy trzeciej nocnej pobudce az o szwach zapomnialam bo balam sie ze Maly tak sie rozplacze ze polozna znowu przyjdzie z jakimis problemami. Aktualnie Synek spi po karmieniu i zakladanie pampersa juz taka abstrakcja nie jest. Martwia mnie te problemy z baczkami i kupa Malego a nie jem nic poza szpitalnym zarciem i woda...

Dziewczyny rodzace,w trakcie i czekajace mocne kciuki :*

Little Frog, madu, soraya, maluda, onka lubią tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,Asienka super,ze wychodzicie i ze Floriankowi sie poprawily wyniki,nie ma to jak w domu:)
    Zakocona chyba rodzi,bo nic nie pisze:) ale zazdroszczę juz tym co rodzą...
    Green tez się nie odzywa nic...
    Czytałam o tym koktaju co Arielka wkleila i jak do niedzieli nic się nie wydarzy to sprobuje.
    Mialam napinania brzucha w nocy i jak budzilam na siku to robiłam przysiady,ale teraz brzuch miękki i dzidzia sie rusza:)
    Ja sobie policzylam,ze owulacje mialam dwa tygodnie po skończeniu okresu,a standardowo jest chyba okolo tygodnia,wiec moze po prostu przyjdzie na mnie czas kolo 6.10,jak z pierwszego usg. Zobaczymy
    Jacusianka,powodzenia i trzymamy kciuki za was:)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulla, polecam jeść jabłka lub pic sok z jabłek. Moja musi brać żelazo, a to jest równe zatwardzeniu. Odkąd jem jabłka jakos jej ta kupa idzie :)
    Dziewczyny a moze zamiar zwykłego szampana dodajcie piccolo?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 12:17

annggela lubi tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łomatko a ja poszłam do sklepu i to był ostatni raz jak wyszłam sama :( Omdlałam w sklepie tzn na szczęście zamiast upaść usiadłam na skrzynkach po bułkach. Nikt nawet sie nie zainteresował :( Bałam się, że nie dojdę do domu ale jakoś dałam radę na szczęście do sklepu mam z 300 metrów . jak wracałam to czułam że mam mokro w gaciach i byłam przekonana na 100% ze mi odeszły wody ale okazało się, że to sluz. ehh chciałoby się poskakać ale już widać z tego, że nie ma co się porywać z motyką na słońce :D

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie doczytuje was, bo nie ma kiedy ;)

Jesteśmy w sali DN. Ktg ładne a na badaniu o 11 miałam 2cm rozwarcia. Skurcze bolą.

polkosia, ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21, EwelKa wielka, Little Frog, annggela, rah, madu, ~Rewianka~, soraya, agaton, lojkalojka, maluda, Nynusia, agania, mała.mi, miska2503, Bąbelek, Katarzyna87, paula1, jaroszka lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona super ! Czyli się rozkreca powoli juz Tadzio i może dziś zawita po naszej stronie ! :D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wstałam po 7 i poszłam dalej spać, obudziłam się o 10.40 o.O

Zakocona dasz radę :)

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis dzien dobrych wiadomosci :)
    Paulla super ze juz do domku w niedziele ;) a z malym bedzie Ci szlo coraz lepiej, popros meza o jablka :) ja z nich nie rezygnuje, mi pomagaja to dziecku zapewne tez pomoga tak jak annaa pisala ;)
    Zakretka dobrze ze wyniki super a mowilysmy abys sie nie denerwowala, po co te placze ? :* ze szczescia zaraz bedziesz plakac :*
    Jacusianka i zakocona kciukasy zacisniete ;) moze jeszcze ktos dzis sie rozkreci ?? Poprosimy o wiruski porodowe !
    Agaton ja bede probowac we wtorek ;) ja mialam opuzniona owulacje o 5 dni, z okresu TP mi wychodzilo na 29.09 dlatego nie chce czekac az do 19.10 :( :(

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
‹‹ 2522 2523 2524 2525 2526 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ