Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakłócona, to tak jak ja;) tez 2 cm rozwarcia;) skurcze mam na razie małe. Mam nadzieje, ze sie szybko rozkreci
zakocona, polkosia, szczesliwa_mamusia21, ~Rewianka~, soraya, agaton, lojkalojka, maluda, agania, Bąbelek, Katarzyna87, paula1 lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Arielka tez kiedys mialam taka sytuacje i znieczulica ludzi niestety przeraża ...
Zakretka no prosze ciaza donoszona , mam nadzieje ze Cie wypuszcza na te pare dni do domkuO prosze Michelinek ma rywala do Tsunami
Pauula ale przykro sie robi jak sie czyta o tej poloznej co za babsko no ...
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
No widzisz
Teraz jeszcze masz kontakt ze swiatem to juz wgl
Pamietam jak przyszlam po wizycie 8.09 z wyznaczona cesarka i pisalam jeszcze miesiac ... a to jeszcze 2 dni nie liczac dziś !Little Frog, WiedźmaMaKota, ZakręconaOna, maluda, Lexie, Katarzyna87, paula1 lubią tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Arielka tez kiedys mialam taka sytuacje i znieczulica ludzi niestety przeraża ...
Zakretka no prosze ciaza donoszona , mam nadzieje ze Cie wypuszcza na te pare dni do domkuO prosze Michelinek ma rywala do Tsunami
Pauula ale przykro sie robi jak sie czyta o tej poloznej co za babsko no ...tak mocno sie wygina ze skora nie wytrzymuje i co chwile nowy rozstep sie robi
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Ależ się dzieje. Ja do swojego porodu to chyba osiwieję jak będę Wasze przeżywać
Dalej czekam na tego kuriera. jak do godziny nie przyjedzie, to zadzwonię i zapytam kiedy przyjedzie, bo chodzę jak obłąkana i zaglądam przez okna czy może już jedzie
Ahhhh....wczoraj spróbowaliśmy seksu i to tak na dwa razy. Tzn przy pierwszym to myślałam, że mnie ktoś ze skóry od środka obdziera, więc szybko się skończyło, a za drugim już trochę lepiej, chociaż pod koniec też nie było zbyt przyjemnie. Może jeszcze zrobimy jakieś podejście, ale ogólnie po wczoraj powiedziałam mężowi, że jednak sobie jeszcze będzie musiał poczekać...niech nie robi sobie zbędnej nadziei.
A jak piszecie o tych położnych, to aż mnie ciarki przechodzą. Bo nie dość, że tu człowiek zmęczony, jeszcze bez doświadczenia, a tu Ci taka wyskoczy i niepotrzebnie stresujeKurde, no ja wiem, że one nie mają łatwej pracy, ale jak już pracują, to niech przykleją sobie sztuczny uśmiech na twarz, zacisną zęby i wykonują to co do nich należy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 12:40
madu, maluda lubią tę wiadomość
-
Frogi moze gdzies sie zagubił , a co zamowilas ? na co tak oczekujesz kochana ?
Angeela przepraszam , juz nie zapomne o kolejnym rywalu ! Czyli 3 chłopców mamy takich wyrywnych , ah Ci mężczyźni , cale życie w centrum uwagi , jeszcze w brzuszku
jacusianka caly czas zaciskam kciukki !Little Frog, annggela, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
To jest skompletowane kilka moich zamówień
Paczka ponad 20 kg
W tym Michałki no i oczywiście jeszcze kilka drobiazgów dla maluszka, kilka rzeczy męża no i tak czekam
Już bym chciała wypakowywać i przeglądać, bo o niektórych rzeczach nawet zapomniałam, bo zamawiałam je ze dwa miesiące temu.
Mam nadzieję, że się nie zagubił. Dojazd do mnie jest w miarę łatwy i powiedziałam, że cały dzień jestem w domu. Jak nie dojedzie, to chyba szału dostanę, bo dziś piątek, a weekend przetrwać to już ciężkoszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
madu, Aleksandra90, WiedźmaMaKota, soraya, annggela, lojkalojka, Little Frog, agaton, Lexie, maluda, szczesliwa_mamusia21, polkosia, BATTINKA, EwelKa wielka, Nynusia, ~Rewianka~, ss, stokrotka25, Bąbelek, PauLLa, Blondik, Katarzyna87, paula1, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Oj tak ! Pięknie kochana wygladasz .
Ah Ci nasi chłopcy hehe , Angela wiesz co ... ja dopiero teraz dopatrzylam się paru rozstepow swiezych powstałych ze starych rozciągnęly się mega a mały jeszcze nie pomaga i tak się wypina , ze w końcu tez brzuch pięknie mi w tych miejscach pęka ...
O i do ktg mnie podlaczac będą zaraz , podoba mi się opieka tu prócz kuzwa stu studentow patrzacych na moja gola rozkraczona cipke przy badaniu/ krepujace w chuj !
BATTINKA, szczesliwa_mamusia21, Little Frog, maluda, agaton, Nynusia, agania, ~Rewianka~, lojkalojka, soraya, Blondik, paula1 lubią tę wiadomość
-
Agania, no piękna Ci się figurka ciążowa zrobiła
Brzuszek zgrabny, a i biust...ho ho ho
annggela wrote:Lityle frog osz ty babo, po co wspominalas o michalkach ! Nigdzie tu nie kupiejuz czuje smak bialych
Ogólnie ja się nie dziwię, że człowiek tyle żreU mnie po tych różnych reklamach to się tak wyobraźnia porusza, że to jakiś obłęd. A mi też później ciężko cokolwiek gdzieś kupić jak chce mi się czegoś konkretnego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 12:59
annggela, agania, jaroszka lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Oj tak ! Pięknie kochana wygladasz .
Ah Ci nasi chłopcy hehe , Angela wiesz co ... ja dopiero teraz dopatrzylam się paru rozstepow swiezych powstałych ze starych rozciągnęly się mega a mały jeszcze nie pomaga i tak się wypina , ze w końcu tez brzuch pięknie mi w tych miejscach pęka ...
O i do ktg mnie podlaczac będą zaraz , podoba mi się opieka tu prócz kuzwa stu studentow patrzacych na moja gola rozkraczona cipke przy badaniu/ krepujace w chuj !
Chciałam cytować a polubiłam....
Słuchaj a czy ty czasami nie możesz odmówić żeby Owi studenciaki nie patrzyli na Twoja bozene? Wydaje mi się ze masz prawo odmówić...?
Faktycznie nie zaciekawie... -
Ojj tez zaluje ze zapytalam , uwielbiam michalki i jeszcze BIAŁE
MNIAM
A to taka paczka z Polski , tez uwielbiam takie , zycze zeby szybko przyszla !
Agania wow, brzusio cycki no ekstra mamuśka !
Zakretka ujjj , studenci ... zamykaj oczy i o nich nie mysl , choc sobie wyobrazam jakie to krepujace .
Uciekam robic obiadek i za shopping , baaaaaaaaajLittle Frog, annggela, agaton, agania lubią tę wiadomość
-
Zakocona,Jacusianka, oby poszło szybko i bezboleśnie:)
Paula,szkoda,ze taka położna,masakra,oby się dyżur zmienił i przyszla jakas milsza i bardziej pomocna:)
Żabko,oby kurier dojechał
Angela,to ciekawe czy nam pomoże koktail,ale obyśmy nie musiały go pic:)
Agania,pięknie wyglądasz:) brzuszek i cycuchy śliczne:))Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 13:01
annggela, agania, Little Frog lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Oj tak ! Pięknie kochana wygladasz .
-
Zakręcona, to mam nadzieję, że jak już masz tych obserwatorów, to wszyscy się przykładają do pracy, żeby im pokazać jak ma to prawidłowo wyglądać. Kumpela miała studentów podczas porodu ;]
Ale ja dziś jestem rozkojarzona...nie mogę myśli zebrać i się na niczym skoncentrować. Siedzę jak w półśnie.