X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakłócona, to tak jak ja;) tez 2 cm rozwarcia;) skurcze mam na razie małe. Mam nadzieje, ze sie szybko rozkreci ;)

zakocona, polkosia, szczesliwa_mamusia21, ~Rewianka~, soraya, agaton, lojkalojka, maluda, agania, Bąbelek, Katarzyna87, paula1 lubią tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka tez kiedys mialam taka sytuacje i znieczulica ludzi niestety przeraża ...

Zakretka no prosze ciaza donoszona , mam nadzieje ze Cie wypuszcza na te pare dni do domku :) O prosze Michelinek ma rywala do Tsunami :D

Pauula ale przykro sie robi jak sie czyta o tej poloznej co za babsko no ...

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa ostatnio ma ! :D
    Aaaa i wgle nie prosilam nawet a oni mi sami zrobili na cholestaze badanie , nic a nic nie ma ! :D

szczesliwa_mamusia21, annggela, agaton, jaroszka lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 2 października 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzisz :P
    Teraz jeszcze masz kontakt ze swiatem to juz wgl :)

Pamietam jak przyszlam po wizycie 8.09 z wyznaczona cesarka i pisalam jeszcze miesiac ... a to jeszcze 2 dni nie liczac dziś ! <3

Little Frog, WiedźmaMaKota, ZakręconaOna, maluda, Lexie, Katarzyna87, paula1 lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    Arielka tez kiedys mialam taka sytuacje i znieczulica ludzi niestety przeraża ...

Zakretka no prosze ciaza donoszona , mam nadzieje ze Cie wypuszcza na te pare dni do domku :) O prosze Michelinek ma rywala do Tsunami :D

Pauula ale przykro sie robi jak sie czyta o tej poloznej co za babsko no ...
    Pamietaj ze Michelinek ma dwoch rywali :) tak mocno sie wygina ze skora nie wytrzymuje i co chwile nowy rozstep sie robi :(

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ się dzieje. Ja do swojego porodu to chyba osiwieję jak będę Wasze przeżywać :D

Dalej czekam na tego kuriera. jak do godziny nie przyjedzie, to zadzwonię i zapytam kiedy przyjedzie, bo chodzę jak obłąkana i zaglądam przez okna czy może już jedzie :|

Ahhhh....wczoraj spróbowaliśmy seksu i to tak na dwa razy. Tzn przy pierwszym to myślałam, że mnie ktoś ze skóry od środka obdziera, więc szybko się skończyło, a za drugim już trochę lepiej, chociaż pod koniec też nie było zbyt przyjemnie. Może jeszcze zrobimy jakieś podejście, ale ogólnie po wczoraj powiedziałam mężowi, że jednak sobie jeszcze będzie musiał poczekać...niech nie robi sobie zbędnej nadziei.

A jak piszecie o tych położnych, to aż mnie ciarki przechodzą. Bo nie dość, że tu człowiek zmęczony, jeszcze bez doświadczenia, a tu Ci taka wyskoczy i niepotrzebnie stresuje :/ Kurde, no ja wiem, że one nie mają łatwej pracy, ale jak już pracują, to niech przykleją sobie sztuczny uśmiech na twarz, zacisną zęby i wykonują to co do nich należy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 12:40

madu, maluda lubią tę wiadomość

Wysłany: 2 października 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frogi moze gdzies sie zagubił , a co zamowilas ? na co tak oczekujesz kochana ? :D

Angeela przepraszam , juz nie zapomne o kolejnym rywalu ! Czyli 3 chłopców mamy takich wyrywnych , ah Ci mężczyźni , cale życie w centrum uwagi , jeszcze w brzuszku <3

jacusianka caly czas zaciskam kciukki ! :)

Little Frog, annggela, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest skompletowane kilka moich zamówień :D Paczka ponad 20 kg :D W tym Michałki no i oczywiście jeszcze kilka drobiazgów dla maluszka, kilka rzeczy męża no i tak czekam :) Już bym chciała wypakowywać i przeglądać, bo o niektórych rzeczach nawet zapomniałam, bo zamawiałam je ze dwa miesiące temu.
    Mam nadzieję, że się nie zagubił. Dojazd do mnie jest w miarę łatwy i powiedziałam, że cały dzień jestem w domu. Jak nie dojedzie, to chyba szału dostanę, bo dziś piątek, a weekend przetrwać to już ciężko :D

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

• agania Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My w 36 tygodniu :)

przodem: (jak widać w biodrach nie rozeszłam się prawie wcale)

38458120151002_122752_tn.jpg

bokiem:

38363420151002_123759_tn.jpg

madu, Aleksandra90, WiedźmaMaKota, soraya, annggela, lojkalojka, Little Frog, agaton, Lexie, maluda, szczesliwa_mamusia21, polkosia, BATTINKA, EwelKa wielka, Nynusia, ~Rewianka~, ss, stokrotka25, Bąbelek, PauLLa, Blondik, Katarzyna87, paula1, jaroszka lubią tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdecydowanie poszło w brzuszek i cycki ;)

agania lubi tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ci brzuszek wystrzelił :) A i biust niczego sobie:)

agania lubi tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • annggela Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lityle frog osz ty babo, po co wspominalas o michalkach ! Nigdzie tu nie kupie :( juz czuje smak bialych <3 <3

Agania, pieknie wygladasz <3 chyba malo przytylas, wszystko poszlo w brzuszek i cycuchy ;)

szczesliwa_mamusia21, agania lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak ! Pięknie kochana wygladasz .
    Ah Ci nasi chłopcy hehe , Angela wiesz co ... ja dopiero teraz dopatrzylam się paru rozstepow swiezych powstałych ze starych rozciągnęly się mega a mały jeszcze nie pomaga i tak się wypina , ze w końcu tez brzuch pięknie mi w tych miejscach pęka ... :-/

O i do ktg mnie podlaczac będą zaraz , podoba mi się opieka tu prócz kuzwa stu studentow patrzacych na moja gola rozkraczona cipke przy badaniu :-// krepujace w chuj ! :-/

BATTINKA, szczesliwa_mamusia21, Little Frog, maluda, agaton, Nynusia, agania, ~Rewianka~, lojkalojka, soraya, Blondik, paula1 lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania jak ślicznie wyglądasz. Tobie widzę tylko w ciążę zachodzić:) brzuszek super a popiersie jakie masz...łu hu hu hu :) daj trochę;)
    Ile przytyłaś? Chyba tylko w kostkach co:P

agania lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania, no piękna Ci się figurka ciążowa zrobiła :) Brzuszek zgrabny, a i biust...ho ho ho :)
    annggela wrote:
    Lityle frog osz ty babo, po co wspominalas o michalkach ! Nigdzie tu nie kupie :( juz czuje smak bialych <3 <3
    Przepraszam! Ja za każdym razem jak widzę jak w tej reklamie pakują Michałki, kasztanki itp do tej torebki w sklepie, to dostaję ślinotoku.
    Ogólnie ja się nie dziwię, że człowiek tyle żre :D U mnie po tych różnych reklamach to się tak wyobraźnia porusza, że to jakiś obłęd. A mi też później ciężko cokolwiek gdzieś kupić jak chce mi się czegoś konkretnego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 12:59

annggela, agania, jaroszka lubią tę wiadomość

• BATTINKA Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Ah Ci nasi chłopcy hehe , Angela wiesz co ... ja dopiero teraz dopatrzylam się paru rozstepow swiezych powstałych ze starych rozciągnęly się mega a mały jeszcze nie pomaga i tak się wypina , ze w końcu tez brzuch pięknie mi w tych miejscach pęka ... :-/

O i do ktg mnie podlaczac będą zaraz , podoba mi się opieka tu prócz kuzwa stu studentow patrzacych na moja gola rozkraczona cipke przy badaniu :-// krepujace w chuj ! :-/

Chciałam cytować a polubiłam....
    Słuchaj a czy ty czasami nie możesz odmówić żeby Owi studenciaki nie patrzyli na Twoja bozene? Wydaje mi się ze masz prawo odmówić...?
    Faktycznie nie zaciekawie...:(

3i49tgf6plfmlliy.png

Wysłany: 2 października 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj tez zaluje ze zapytalam , uwielbiam michalki i jeszcze BIAŁE <3 MNIAM
    A to taka paczka z Polski , tez uwielbiam takie , zycze zeby szybko przyszla !

Agania wow, brzusio cycki no ekstra mamuśka ! :)

Zakretka ujjj , studenci ... zamykaj oczy i o nich nie mysl , choc sobie wyobrazam jakie to krepujace .

Uciekam robic obiadek i za shopping , baaaaaaaaaj <3 <3

Little Frog, annggela, agaton, agania lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona,Jacusianka, oby poszło szybko i bezboleśnie:)
    Paula,szkoda,ze taka położna,masakra,oby się dyżur zmienił i przyszla jakas milsza i bardziej pomocna:)
    Żabko,oby kurier dojechał:)
    Angela,to ciekawe czy nam pomoże koktail,ale obyśmy nie musiały go pic:)
    Agania,pięknie wyglądasz:) brzuszek i cycuchy śliczne:))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 13:01

annggela, agania, Little Frog lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:

Na poczatku brzucha mialam zero ! A teraz ze 20 wokol brzucha, do tego pajaczki, biedny brzuch ledwo znosi jego wygibasy :(

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona, to mam nadzieję, że jak już masz tych obserwatorów, to wszyscy się przykładają do pracy, żeby im pokazać jak ma to prawidłowo wyglądać. Kumpela miała studentów podczas porodu ;]

Ale ja dziś jestem rozkojarzona...nie mogę myśli zebrać i się na niczym skoncentrować. Siedzę jak w półśnie.

‹‹ 2523 2524 2525 2526 2527 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ