Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
W nagrodę zamawiam sobie pizzę na wieczór
agania, aanaa, Little Frog, annggela, lojkalojka, szczesliwa_mamusia21, Lexie, maluda, stokrotka25, EwelKa wielka lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
ZakręconaOna wrote:Hejka: )
Ja juz po badaniach i USG ... Hemoglobina i hematokryt czy jakoś tak mega mi spadło , ok 2/3 tyg temu miałam 13,6 a dziś 11,2
USG super , AFI 10 dziś ... Mały skopal pana doktora jak nigdy :o tsunami Szczęśliwej dziś przy moim wymieklo haha .
Lezymy do poniedzialku i sprawdzać będą przepływy i AFI , jak będzie ładnie tak z wodami jak dziś lub wiecej ich to mnie wypuszczaja na parę dni do domu , tak powiedziała lekarka:)
No cóż , muszę przeżyć jakoś kurcze ...
Ah i dziś zostałam oznajmiona przez lekarzy ze ciążę donosilam !
Zakocona co u Ciebie ??? Jak to wszystko tam dalej ?? Jacusianka: D kciuki.
Ciesze się
kur*** ale zaczynam sie martwić Zak! mialam to samo w medicoverze zrobilam krew i hemoglobina 13,00 a w szpitalu (i to dwóch) robili mi morfologie i hemoglobina 11,3....
na poczatku myslalam, ze moze dlatego, ze nie robili mi na czczo tylko po calym dniu wieczorem...ale juz sama nie wiem -
Właśnie dostałam kolacje , 3 kromki mokrego chleba od twarozku , twarozek i jedna rzodkiewka , helol ... Twarozek kwaśny i bez soli fee . Mama za to nad robiła
No tez jestem ciekawa jak tam dziewczyny .
Onka Ja bym nie zastanawiała się i jechała , wymusiła to CC ! Wiem , ze ciężko ale to zagrozenie życia ... -
Onka,ja Ci nie potrafię doradzić. Ciezka masz sytuacje i musisz jakas decyzje razem z lekarka podjąć. Trzymam za Ciebie mocno kciuki:*
Dziewczyny,a taka hemoglobina juz jest poniżej normy? Ja cale życie taka mialam, ale może w ciąży to za malo?
-
Ale przez weekend Onka nic chyba nie wywalczy...wiadomo jak tam lubią podejmować decyzje w sobotę albo niedziele...
Co do jedzenia to u mnie żadnych warzywek nie dawali...nawet plasterka salaty...
Zamiast drzemać to ja mysle jak tam dziewczyny -
Aanaa u Nas w weekend w szpitalu nie mogę powiedzieć bo miałam i badania zrobione i usg także to chyba zależy od szpitala.
Zak a co mama dobrego przywiozła pochwal się ?!
A co do morfologii mnie zawsze mówiono ze tylko na czczo jest wiarygodny wynik -
U mnie morfo była prawidłowa nawet wieczorem, bo w szpitalu mi robili i wyszła praktycznie tak samo, jak na czczo. Akurat tam w weekend mieli wyje... na pacjentów. Nic kompletnie się nie działo.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Na pewno zalezy od szpitala, ale obawiam sie ze w wielu nic nie dzieje sie w weekendy. Zreszta kilka dziewczyn juz się na ro tez skarżyło...
Dlatego Onka, jesli wiesz ze u Ciebie w szpitalu przykladaja sie do pracy w dni wolne to ja bym jednak poszla na oddział. Moze cos się uda zalatwic z cesarka? -
nick nieaktualnyW tym moim szpitalu jest tak ze ordynatora zasadniczo nie ma w weekend i wtedy żadne decyzje nie są podejmowane. Co więcej, wiem ze w tym szpitalu każą rodzic takie dzieci SN, bo są bardzo nastawieni na SN. Do tego w sumie od zeszłego wtorku kiedy mnie wypisali zmieniło się tylko rozwarcie o 1 cm - wody tak samo, dziecko wielkosciowo podobnie (zresztą i tak wpisza co chcą w papiery, tak zrobili ostatnio ). Dlatego myślę że odesłali by mnie po 3 dniach w pon. a jakbym poszła w poniedziałek to 3 dni to by było już 41 tc skończony i może by się zdecydowali działać. Mogę próbować w innym szpitalu ale nawet nie wiem w którym i też nie wiem jak to by się skończyło.a metod wymusznia cc nie znam - co bym mogła powiedzieć?