Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Słowo do Jaroszki: buahahahaha!!Ty to jestes talenciara! Dogadałybysmy się,uwielbiam takie numery!

Aanaa-słodka kruszynka z Twojej Małej.. i ten rozbrajający uśmiech..
Zakocona-pieknie dałas radę i jakze zazdroszcze,ze masz juz Młodego na świecie!
aanaa, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Moje 4260 gram szczescia przyszło na świat o 22.45;)
aanaa, zakocona, agania, annggela, soraya, Bąbelek, polkosia, Nynusia, lojkalojka, ~Rewianka~, madu, PauLLa, Little Frog, Katarzyna87, paula1, jaroszka, agaton, Arielka, onka, ZakręconaOna, stokrotka25, ss, Lexie, szczesliwa_mamusia21, maluda, Blondik, ola.321, miska2503 lubią tę wiadomość
[/url]
[/url] -
Ja juz nie spie noc zrypana ciagle pobolewa. Teraz te skurcze zaczely byc bolesne. Wczesniej to bardziej bylo spinanie brzucha a teraz doszedl taki silniejszy bol miesiaczkowy. Maz dzis idzie na cały dzien do pracy co prawda ma blisko ale... No nic czekam na rozwoj sytuacji.
Jacusianka gratuluje dorodnego Ignasia
-
Haha a pisałam niedawno że jak się rozpakują dziewczyny to hurtem

Jacusianka GRATULACJE!
Faajnie że macie już to za sobą.
Dziś wieczorem ostatnia luteina mnie czeka jupii
i zaczynamy 37 tydzień!
aanaa, EwelKa wielka, Little Frog, agaton, annggela, ZakręconaOna, stokrotka25, szczesliwa_mamusia21, maluda lubią tę wiadomość
-
Gratulacje jacusianka
No to teraz masz ponad 4 kg do kochania .Super !!!
Cieszciesie soba i poznawajcie . A my e-ciotki czekamy jak na szpilkach na relacje z porodow ?
Witam sie w sobotni poranek !
Ja wczoraj poszlam spac po 21 i o dziwo budzilam sie tylko na siusiu i tak do 6:30 .
U mnie totalna cisza
Ciekawe kto dzisiaj nas zaskoczy porodem ? Czyzby soraya ?
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015

-
Wstałam z łóżka bo od tego leżenia można zeschizować. Rozregulowało się to wszystko boli od czasu do czasu ale siedzę i staram się o tym nie myśleć, bo złapałam się na tym że się doszukuję skurczu bo już czas. Co ma być to będzie jem śniadanie.
-
Mam pomysł na biznes - firma sprzątająca. Ja bym kosila kasę a zatrudniałabym ciężarne w końcówce ciazy. Sprzątałyby zeby wywołać poród (wystarczający zysk), wiec cała kasa dla mnie
i spełniony dobry uczynek (pomoc w wysuszeniu z siebie małego człowieka). Szczegóły trzeba dopracować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 07:24
lojkalojka, Little Frog, paula1, agania, jaroszka, agaton, ~Rewianka~, Lexie, Nynusia, maluda, polkosia lubią tę wiadomość

mam nadzieje ze to przez wizyty na porodowce