Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Słowo do Jaroszki: buahahahaha!!Ty to jestes talenciara! Dogadałybysmy się,uwielbiam takie numery!
Aanaa-słodka kruszynka z Twojej Małej.. i ten rozbrajający uśmiech..
Zakocona-pieknie dałas radę i jakze zazdroszcze,ze masz juz Młodego na świecie!aanaa, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Moje 4260 gram szczescia przyszło na świat o 22.45;)
aanaa, zakocona, agania, annggela, soraya, Bąbelek, polkosia, Nynusia, lojkalojka, ~Rewianka~, madu, PauLLa, Little Frog, Katarzyna87, paula1, jaroszka, agaton, Arielka, onka, ZakręconaOna, stokrotka25, ss, Lexie, szczesliwa_mamusia21, maluda, Blondik, ola.321, miska2503 lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Ja juz nie spie noc zrypana ciagle pobolewa. Teraz te skurcze zaczely byc bolesne. Wczesniej to bardziej bylo spinanie brzucha a teraz doszedl taki silniejszy bol miesiaczkowy. Maz dzis idzie na cały dzien do pracy co prawda ma blisko ale... No nic czekam na rozwoj sytuacji.
Jacusianka gratuluje dorodnego Ignasia -
Haha a pisałam niedawno że jak się rozpakują dziewczyny to hurtem
Jacusianka GRATULACJE!Faajnie że macie już to za sobą.
Dziś wieczorem ostatnia luteina mnie czeka jupiii zaczynamy 37 tydzień!
aanaa, EwelKa wielka, Little Frog, agaton, annggela, ZakręconaOna, stokrotka25, szczesliwa_mamusia21, maluda lubią tę wiadomość
-
Gratulacje jacusianka
No to teraz masz ponad 4 kg do kochania .Super !!!
Cieszciesie soba i poznawajcie . A my e-ciotki czekamy jak na szpilkach na relacje z porodow ?
Witam sie w sobotni poranek !
Ja wczoraj poszlam spac po 21 i o dziwo budzilam sie tylko na siusiu i tak do 6:30 .
U mnie totalna cisza
Ciekawe kto dzisiaj nas zaskoczy porodem ? Czyzby soraya ?
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Wstałam z łóżka bo od tego leżenia można zeschizować. Rozregulowało się to wszystko boli od czasu do czasu ale siedzę i staram się o tym nie myśleć, bo złapałam się na tym że się doszukuję skurczu bo już czas. Co ma być to będzie jem śniadanie.
-
Mam pomysł na biznes - firma sprzątająca. Ja bym kosila kasę a zatrudniałabym ciężarne w końcówce ciazy. Sprzątałyby zeby wywołać poród (wystarczający zysk), wiec cała kasa dla mnie
i spełniony dobry uczynek (pomoc w wysuszeniu z siebie małego człowieka). Szczegóły trzeba dopracować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 07:24
lojkalojka, Little Frog, paula1, agania, jaroszka, agaton, ~Rewianka~, Lexie, Nynusia, maluda, polkosia lubią tę wiadomość