X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelka hahaha działaj ;)

atdc6iyehd9qphks.png
  • EwelKa wielka Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka jak by było dużo roboty to moze w końcu, któraś by wystrzeliła :)

lojkalojka lubi tę wiadomość

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacusinka gratulacje:-)
    Ewelka ja bym jeszcze do tego biznesu dołączyła ujslugi 'pomocnika majstra' typu podaj wiertarke, dokrec srubke, przyklej taśmę. Mi po 2 tyg takich atrakcji szyjka poszła 1,5 cm ;-)

EwelKa wielka lubi tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona i Jacusianka gratulacje dla Was :* teraz tylko cieszyć się Maluszkami <3

A my kolejną ciężką noc mamy za sobą...totalnie wypruta byłam no o dziwo jest dzień i już żyje jutrzejszym wyjściem :D wgl miałam erotyczny sen z finałem i taki skurcz mnie złapał,że płakać mi się chciało. Poza tym Synek w nocy zaczął więcej jeść z czego się cieszyłam bo po 4godzinach jego snu piersi chciały eksplodować. Wgl jakoś dziwnie serducho bije mi....nagle tak mocniej walnie...aaa i jakiś czas męczę się z atakiem kaszlu...coś czuję że w końcu nie zdarze...a ból niestety niesamowity. W poniedziałek ściągamy szwy...ufff

Aanaa dziękujemy za podsuniecie zjedzenia jablka bo chyba pomogło :) Mały budził się często na karmienie,bo co zaczął jeść to zasypial...ale bączki nie męczyly i kupka fajnie lekko szła:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 07:49

soraya, WiedźmaMaKota, jaroszka, agaton, aanaa, Bąbelek, maluda lubią tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja zdaje krótką relacje póki maly spi;)/jest cudowny...i najpiękniejszy;) rodziłam jak wiecie z oxy, wiec skurcze były silne i myslalam chwilami, ze nie dam rady... Ale udało się urodzić bez znieczulenia;) jestem jeszcze bardziej zakochana w Mezu, tak sie spisał i tak mnie wspierał;) położna musiala mnie naciac, bo maly miał problem z wyskoczeniem... A teraz leze na sali poporodowej, bo brakuje miejsc na położnictwie czy nawet patologii ciazy :) jestem szczesliwa ;)

lojkalojka, Little Frog, soraya, Katarzyna87, madu, paula1, WiedźmaMaKota, jaroszka, EwelKa wielka, dodinka, agania, agaton, Arielka, annggela, ~Rewianka~, onka, stokrotka25, aanaa, ZakręconaOna, Lexie, Bąbelek, szczesliwa_mamusia21, Nynusia, maluda, polkosia, miska2503 lubią tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jacusianka dzielna z Ciebie kobieta :) Dochodz do formy i czekamy na zdjecie Ignasia :)

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacusianka, gratulacje :) to jeszcze ogromne gratulacje dla męża :)
    faktycznie te dzieciaczki się spore urodziły :)
    Ciekawe kto nas jeszcze zaskoczy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 08:04

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelKa wielka wrote:
    Ciekawe czy Mikejla już dojechała, czy jedzie.

Nie pojechała, to miłe, że myślisz o tym. Wszystko opiszę, ale nie teraz bo nie mam do tego głowy. Jacusianka wielkie gratulacje faktycznie spore to Szczęście!! Paulla Tobie też nie gratulowałam - gratuluje i ściskam wszystkie mocno!!

• paula1 Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacusianka gratulacje :-) duży ten Wasz chłopak sie urodzil :-)
    To teraz czekamy na kolejne mamusie październikowe :-)
    A moja Zuzia przespala praktycznie całą noc - usnęła po 23, obudziła się o 3.30 na jedzonko i później o 6, wiec mamusia mogla pospac. Tylko tyle, że pokarmu miałam ogrom, że myślałam że mi cycki wybuchna :-) teraz tez trochę pojadła i śpi dalej :-)

Pozdrawiam i trzymam kciuki za kolejne rodzące i nie tylko :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 09:45

aanaa, Bąbelek, lojkalojka, maluda lubią tę wiadomość

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, za mną ciężka noc, pół nocy śniły mi się skurcze i szpital, drugie pół miałam skurcze ale bardzo nieregularne.

Nadrabiam.

Widzę, że poszedł temat jedzenia w szpitalach, nie wiem czy już Wam kiedyś pisałam ale jak leżałam w Inowrocławiu na laryngologii to dostaliśmy coś dziwnego na kolację... z resztą tam zawsze było coś dziwnego, ale ta pasta na kolację nas zaintrygowała i zapytaliśmy co to jest... to była parówka zmielona z twarogiem, smacznego ;)

Onka bidulo mam nadzieję, ze wymusisz na nich w końcu to cc ;/

Aanaa ale masz słodką córcię <3 a jak się pięknie uśmiecha, wiadomo najedzona to szczęśliwa :)

Jaroszka z tym kubkiem po kawie to nic, ja z moim kiedyś jechaliśmy na taki mały festiwal i on oczywiście napił się piwa i w autobusie "chce mi się siku" haha siedzieliśmy na ostatnim siedzeniu, wywalił ptaka i nalał do butelki po tymbarku, która później się poturlała po autobusie, a jeden koleś ją podniósł i mówi do mojego "picie panu upadło" hahahaa. Do dziś się z tego nabijamy :D

Zakocona gratulacje, Tadzio jest prześliczny <3

Jacusianka również gratulacje <3 Jaka duża dzidzia :)

Ewelka Wielka o czym tak rozmyślałaś, że aż spać nie mogłaś? Aaaa już doczytałam :D

Paulla chyba tęsknisz za mężem ;) no i fajnie, ze małemu przeszło :)

Mika biedactwo moje co się tam u Ciebie wyrabia?

jaroszka, ZakręconaOna, Bąbelek, maluda lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png

Wysłany: 3 października 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma nie o tym :) szkoda gadać :) lepiej o tym nie myślec :)

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma czyli dogadalabym sie z Twoim facetem :) mimo wszystko myśle, ze im jest łatwiej nasikać do kubków butelek etc :p

koleżanka mojej siostry na jej panieńskim nalala do puszki po piwie i potem otworzyła okno i krzyknęła do chłopaków stojących na przystanku: ej chłopaki chceta browara? Oni ochoczo, ze tak! A ona: to mata i rzuciła im tego browara....świnka z niej co?! No ale troszkę sie śmiałam....nie zaprzeczę :)

ZakręconaOna, Bąbelek, Nynusia, maluda lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelka wariatka! :) myśle, ze taki biznes miałby szanse przetrwać :)

Jacusienka gratulacje, ależ Ci zazdraszczam :D czekamy na fotkę

relgh371crdcdbv2.png

Wysłany: 3 października 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka, no w sumie łatwiej trafić ale z samym siknięciem to było ciężko, biedny był taki zestresowany :D

A ja wczoraj już dopinałam wszystko na ostatni guzik, mogę rodzić. Łóżeczko też już czeka, jak dzień rozpocznie się na dobre to dodam fotki <3

Ewelka ale chyba nie stresowałaś się co?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 08:52

jaroszka lubi tę wiadomość

3i496iye8v37prd8.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika my tez Ciebie mocno ściskamy! Odezwij sie jak tylko będziesz miała ochotę.

Green fajnie, ze jesteś :)

Czas wstawać na śniadanko....dzisiaj akcja pranie dywanów i jednej wersalki - wypożyczyliśmy na weekend odkurzacz piorący :)
    Juz widzę jaka z tym bedzie zabawa, M chce jeszcze tapicerki w samochodach pomyć...taaaaa pewnie....zesra sie prędzej....
    Wiecie, ze on dwie ściany w pokoju małego juz ponad tydzień maluje....poprostu cycki opadają...
    Moj chłop należy jednak do tych bardziej leniwych, gada ze nie ma czasu, ale zapewniam Was, ze ma tylko woli sobie odpoczywać...a robota stoi...mamy obrazy i lustro do powieszenia( pamiątki po babci) i tez stoją w przedpokoju miejsce zajmują....ale nie nie mozna powiesić ...,
    No to ponarzekalam i juz mi lepiej :)

relgh371crdcdbv2.png

Wysłany: 3 października 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma ja już nie pamietam jak to jest sie nie stresować :) jak sie dowiedziałam o ciazy i powiedziałam w pracy, to byłam przez to gorzej traktowana. Pózniej regionalna na szczęście zwolniła kierowniczkę i bym zajęła jej miejsce ale byłam w ciazy, wiec wzięli nowa osobę :) maz sie stresował remontem, wiec odbijał sobie na mnie. A jak sie skończył remont to on już sie tak zmienił, ze teraz nie wiem jak to bedzie. A dziś myślałam o tym jacy byliśmy szczęśliwi i jak mi tego brakuje. Ale po każdym jego ciosie jest mi trudniej mu powiedzieć, ze go kocham. Jak płacze to on sie odwraca i idzie do innego pokoju, tyle razy z nim rozmawiałam jak mnie to boli i pózniej i tak było to samo. Nasze ostatnie dni razem bez dziecka a mi sie nawet nie chce z nim gadać.

Jest jeszcze dużo takich drobnych rzeczy, które bolą. Staś bedzie mega zahartowany :) albo bedzie mi płakał non stop :)
    Głupio, ze tak sie uzewnętrzniam :)

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje jacusianka! !!!! Ja jeszcze 3 dni juz nie mogę się doczekać :) dziś się nawet wyspalam co mnie bardzo cieszy bo jak człowiek wyspany to mniej drażliwy; )

Szczęśliwa Tobie juz zostało tylko jutro i cesarka :) jak się czujesz?masz jakieś obawy?

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png

Wysłany: 3 października 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka :) widzę, ze sie nadajesz na pracownice do mojego projektu :) możesz mi dywan wyprać tez :) ale co tam odkurzaczem. Na kolana szmata w rękę i jedziesz :)

agaton, jaroszka lubią tę wiadomość

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ciężka noc. Jak byście zobaczyły moje "notatki" pękłybyście ze śmiechu. Mnie do śmiechu wcale nie jest :/ Fajnie, że macie swoje maluszki, moja Madzia niech lepiej posiedzi nawet i do listopada...
    Ewielka współczuję, widzę, że i Tobie łatwo nie jest. To przykre, że zamiast się cieszyć ostatnimi chwilami w ciąży, takie rzeczy się dzieją...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 09:10

Wysłany: 3 października 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelKa wielka wrote:
    Wiedźma ja już nie pamietam jak to jest sie nie stresować :) jak sie dowiedziałam o ciazy i powiedziałam w pracy, to byłam przez to gorzej traktowana. Pózniej regionalna na szczęście zwolniła kierowniczkę i bym zajęła jej miejsce ale byłam w ciazy, wiec wzięli nowa osobę :) maz sie stresował remontem, wiec odbijał sobie na mnie. A jak sie skończył remont to on już sie tak zmienił, ze teraz nie wiem jak to bedzie. A dziś myślałam o tym jacy byliśmy szczęśliwi i jak mi tego brakuje. Ale po każdym jego ciosie jest mi trudniej mu powiedzieć, ze go kocham. Jak płacze to on sie odwraca i idzie do innego pokoju, tyle razy z nim rozmawiałam jak mnie to boli i pózniej i tak było to samo. Nasze ostatnie dni razem bez dziecka a mi sie nawet nie chce z nim gadać.

Jest jeszcze dużo takich drobnych rzeczy, które bolą. Staś bedzie mega zahartowany :) albo bedzie mi płakał non stop :)
    Głupio, ze tak sie uzewnętrzniam :)
    Wcale nie głupio! Każda z nas potrzebuje się uzewnętrznić czasem. Nie wiem co mam Ci doradzić bo raczej jestem w tym kiepska, ale całkiem dobrze mi idzie użyczanie ramienia i rękawa do smarkania. Co do pracy, przykre ale wiadomo tak się dzieje i nic na to nie poradzimy ;/ a co do męża... przykro mi bardzo... mam tylko nadzieję, ze jak Mały się pojawi to minie Wam ten kryzys? I nie mam tu na myśli dziecko = lekarstwo tylko po prostu to, że mężczyźni też sobie różnie radzą z ciążą partnerki? nie wiem. Jesteśmy tu z Tobą jakby co i możesz śmiało do nas pisać i się żalić :*

3i496iye8v37prd8.png
‹‹ 2532 2533 2534 2535 2536 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ