Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
lilmama wrote:Jeju dziewczyny, czy wy tez tak ciezko znosicie ten wspanialy czas (objawy) ??
lilmama, Bree, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Battinka taki śluz to normalne, ja tez mam teraz więcej niż miałam, więc się nie denerwuj
Arielka super kijaneczka najważniejsze, że wszystko dobrze.
Mersiak czekam co u Ciebie i Twojej fasoleczki
Kasia ja właśnie dlatego powiedziałam dyrekcji, że spodziewam się dziecka i kazała mi się oszczędzać. A powiedzialam też ze względu na to co opisałaś, czyli dyżury, biegające dzieciaki i strach, żeby ktoś cię nie uderzył. Teraz mam ostatni tydzień ferii i jak wrócę od poniedziałku, to mają mi juz zabrac dyżury. Ja podeszłam, że najważniejsze jest teraz dzieciątkoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 18:33
Małgorzatka, BATTINKA, Bree lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Małgorzatka wrote:ja miałam ostatnie 2 tygodnie fatalne przez żołądek , odpukać od 3 dni jest bosko wręcz a dzisiaj ani razu nie zrobiło mi się nie dobrze i wcale nie jest mi z tym źle wręcz przeciwnie czuję że żyje
To fajnie, ze Ci przeszlo
Ja jeszcze do niedawna mialam nadmiar energii, a teraz ?? Caaaaly dzien potworne mdlosci, zmeczenie, brak energi. Piersi bola jak oszalale, masakra jakas, ale przezyjemy heheBree lubi tę wiadomość
-
lilmama wrote:To fajnie, ze Ci przeszlo
Ja jeszcze do niedawna mialam nadmiar energii, a teraz ?? Caaaaly dzien potworne mdlosci, zmeczenie, brak energi. Piersi bola jak oszalale, masakra jakas, ale przezyjemy hehelilmama, Bree lubią tę wiadomość
-
Ja czekam z niecierpliwością na mdłości. Jestem bez przerwy głodna i mam już tego dość. Chciałabym odpocząć od jedzenia a mnie aż ssie, przejem się poczekam i za jakiś czas mnie znowu ssie a kiedyś jak się przejadłam to mogłam już nic nie jeść
Bree, paula1 lubią tę wiadomość
-
Fatim wrote:Ja czekam z niecierpliwością na mdłości. Jestem bez przerwy głodna i mam już tego dość. Chciałabym odpocząć od jedzenia a mnie aż ssie, przejem się poczekam i za jakiś czas mnie znowu ssie a kiedyś jak się przejadłam to mogłam już nic nie jeść
lilmama, Bree lubią tę wiadomość
-
Fatim, Tobie się trochę tłuszczyku przyda
Ja to bym zjadła oczami wszystko, ale mdli mnie po wszystkim i każdej ilości, nawet po 1 truskawce dziś... A potem mam wrażenie, że mi tak zalega na żołądku. Okropne.lilmama, Małgorzatka lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Szczerze mówiąc to te mdłości mogłyby się już przyplątać. Wcale nie jestem taka pewna, że się pojawią, w sobotę 8 tydzień minie. Za tłuszczyk podziękuję, chciałabym przytyć tyle co moja mama, bo miała taką samą wagę jak ja kuzynka męża w całej ciąży przytyła 6kg, bo na początku schudła 4kg a wcale nie była przy kości. Wszystkich odrzuca od jedzenia a mnie wręcz przeciwnie, no tragedia jakaś dobrze, że i tak staram się nie płynąć z zachciankami, bo już bym była jak piłeczka.
Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:A ja nie mam zadnych smakow, nie mam mdlosci ani wymiotow, nic mnie nie boli, nawet piersi, nie mam humorow ani zadnych innych objawow, az dziwne....
polkosia, Bree lubią tę wiadomość
-
Fatim wrote:Szczerze mówiąc to te mdłości mogłyby się już przyplątać. Wcale nie jestem taka pewna, że się pojawią, w sobotę 8 tydzień minie. Za tłuszczyk podziękuję, chciałabym przytyć tyle co moja mama, bo miała taką samą wagę jak ja kuzynka męża w całej ciąży przytyła 6kg, bo na początku schudła 4kg a wcale nie była przy kości. Wszystkich odrzuca od jedzenia a mnie wręcz przeciwnie, no tragedia jakaś dobrze, że i tak staram się nie płynąć z zachciankami, bo już bym była jak piłeczka.
lilmama, Bree lubią tę wiadomość