Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mersiak super kurczaczek i niech się nadal dobrze rozwija, bo rośnie pięknie trzymam kciukasy
Fatim nie tylko Ty masz taki apetyt, ja tez bym cały czas jadła, średnio co 2-3 h bo inaczej mnie mdli.
Agatka wynik bety super, ładnie przyrastaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 20:05
Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Ewalika on musi zejść niżej bo umieszczony jest w górnym rogu macicy. Nie ma tam miejsca zbytnio, przez co pęcherzyk mam mały ;( i jak nie będzie pęcherzyk rósł to dojdzie do tego, że dzidzia nie będzie miała gdzie rosnąć i pęknie
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
Mersiak, Arielka, gratuluję dzidziusiów
Mersiak, dobrze że trochę zszedł w dół Jestem dobrej myśli, ze pójdzie dalej w dół.
Moja mama miała przodujące łożysko, było ryzyko, ze jak zacznie rodzić to się uszkodzi i będzie krwotok. Od 6. miesiąca ciąży wciąż leżała zgodnie ze wskazówkami lekarza na 1 boku i się przesunęło łożysko pięknie na bok Rzeczywiście, dzieciątka potrafią cuda tam zrobić, aby było dobrze
Małgo, gratuluję pięknej bety
Wiecie, też cierpię na permanentne mdłości, ale jedzenie mi pomaga... cały czas prawie coś przeżuwam, mam wilczy apetyt, więc też ciąża spożywcza się robi
Fatim, a może byście z mężem w banku zrobili sobie symulację zdolności kredytowej, jakby to było, gdy jesteście we dwójkę, a jak we trójkę? Może to pomoże... jeśli się okaże, ze po narodzeniu dziecka macie mniejszą zdolność kredytową i mniejsze szanse na mieszkanie, to może być Twój kontrargument dla mężaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 20:56
Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
FreshMm ciągle jest mega zagrożenie a teraz to już w ogóle.. ten pęcherzyk mały mnie trochę smuci i niepokoi.. ale jestem dobrej myśli bo ciążę mam mega zagrożoną ;/
Bree lubi tę wiadomość
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
nick nieaktualny
-
WiedźmaMaKota wrote:Ja też 37 równe. Mój w nocy tylko na chwilę sie przytula bo parzę a ja pod kocykiem i na to kołdra bo mi zimno.
Też mam podwyższoną ok 37,2 i też mój M odsuwa się ode mnei bo mu za gorąco a mnie wręcz przeciwnie wszędzie zimno.
Czekolady gorzkiej też nie trawie, nie przełknęłabym ani jednej kostkiBree lubi tę wiadomość
-
mersiak wrote:FreshMm ciągle jest mega zagrożenie a teraz to już w ogóle.. ten pęcherzyk mały mnie trochę smuci i niepokoi.. ale jestem dobrej myśli bo ciążę mam mega zagrożoną ;/
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny