Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja coś słyszałam że dziurawa w ciązy nie wolno.. nie wiem, może mi sie wydawało..
Bree lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
lojkalojka wrote:Czesc dziewczyny ! Czytam Was od pierwszej strony i na poczatku zamiescilam jeden wpis , ze odezwe sie jak juz zobacze mojego groszka na USG . I to nastapi jutro , wiec bardzo prosze o trzymanie kciukow, bo Wy dziewczyny macie jakas sile i moc
Jesli wszystko pojdzie dobrze to od jutra bede z Wami codziennie .
Gratuluje Wszystkim pieknych fasolekBree lubi tę wiadomość
-
lojkalojka wrote:Czesc dziewczyny ! Czytam Was od pierwszej strony i na poczatku zamiescilam jeden wpis , ze odezwe sie jak juz zobacze mojego groszka na USG . I to nastapi jutro , wiec bardzo prosze o trzymanie kciukow, bo Wy dziewczyny macie jakas sile i moc
Jesli wszystko pojdzie dobrze to od jutra bede z Wami codziennie .
Gratuluje Wszystkim pieknych fasolekBree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobra to jak tyle z Was napisało, że nie można to ja już nie dotykam co prawda wypiłam tylko 2 razy odkąd jestem w ciąży ale już nie dotknę wolę się męczyć ze wzdęciami...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 21:45
Bree lubi tę wiadomość
-
jutro o 8:30 polskiego czasu mam wizyte w szpitalu na usg zeby sprawdzic czy moje plamienia niczego nie pospusly, jk ktos moze niech trzyma kciuki bo ja jestem sparalizowana i sztywna jak deska ze strachu, tak chcialabym zeby bylo dobrze, ale los czasami nie jest po naszej mysli
tomania2806, Małgorzatka, ola.321, Nynusia, paula1, Bunia86, Fatim, nat_alia, agania, meeegi1771, BATTINKA, Amerie lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:jutro o 8:30 polskiego czasu mam wizyte w szpitalu na usg zeby sprawdzic czy moje plamienia niczego nie pospusly, jk ktos moze niech trzyma kciuki bo ja jestem sparalizowana i sztywna jak deska ze strachu, tak chcialabym zeby bylo dobrze, ale los czasami nie jest po naszej mysli
Zaciskam piastkiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 21:48
Małgorzatka, Bree, BATTINKA lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Bożena K. to ja, wyslalam prośbę o przyjęcie ;p
A tak w ogóle to spałam, maskara jaki ze mnie śpioch i leń.
Za kurczaczka trzymam kciuki, żeby się przesunął w dół
Powodzenia na jutrzejszym USGWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 21:51
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Bree wrote:jutro o 8:30 polskiego czasu mam wizyte w szpitalu na usg zeby sprawdzic czy moje plamienia niczego nie pospusly, jk ktos moze niech trzyma kciuki bo ja jestem sparalizowana i sztywna jak deska ze strachu, tak chcialabym zeby bylo dobrze, ale los czasami nie jest po naszej mysli
Bree lubi tę wiadomość
-
małgorzatko spokojnie będziemy i tu i tu
na FB jest nas dopiero 10 osób Grupa jest zamknięta więc wasi znajomi nie widzą postów jakie piszemy. Jedynie zobaczą nazwę grupy czyli Październikowe Szczęścia 2015 i w opisie Październikowe Szczęścia to grupka przyjaciół, która założyła grupę aby poplotkować na tematy dnia codziennegoBree, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Trzymam baaardzo mocno kciuki no i oczywiście napisz od razu co i jak!!!