Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
mersiak wrote:Hejo! Ja dzisiaj poszperałam po necie i tak doczytałam, że przez rodzaj umiejscowienia mojej ciąży to tak trochę zaliczana jest do ciąży ektopowej z małą szansą... ;/ a nawet z zagrożeniem życia matki
Ojjj nie czytaj po necie bo ja też tak czytałam i sie zeshizowałam i stwierdziłam, że lepiej dla mnie żeby o tym wszystkim nie wiedzieć a samo się dobrze ułoży.
Dziewczynki czemu nie ma większość z Nas suwaczków ????!!Bree lubi tę wiadomość
-
Na bezsennosc polecam ogladanie filmu w lozku, mnie szybko nuzy i zasypiam, wlaczam sobie cos na tel np na YT i lece w kime.
Co do netu to jak ja szukalam czegos o plamieniach w okresie spodziewanej miesiaczki to mialam ogromna dawke stresu bo wiekszosc pisala ze to juz poronienie.... co nie znaczy ze znalazlam tez ciekawe informacje ale te negatywne mnie dobijaly...
lojkalojka ja sie wlasnie zbieram do szpitala, nasikalam juz do "sloiczka" ale ze strachu to boli mnie brzuch i chyba im tam klocka postawie trzymam za Ciebie kciuki!
Udanego pozytywnego dnia wszystkim!
PS Jak szybko mnie tu nie bedzie to znaczy ze poszlam do sklepu po wodke zeby sie upic ze smutkupaula1, nat_alia lubią tę wiadomość
-
mam 65 a norma jest 70-100. Niby nie dużo brakuje, ale trochę się martwię. Myślę, czy iść do rodzinnego niech pomyśli co dalej, czy czekać już do wizyty u gina.
Dziewczyny trzymamy kciuki za dzisiejsze badaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 08:46
Bree lubi tę wiadomość
-
aagatkaa1984 niby się rozwija, ale jest w prawym górnym rogu... Dzidzia rośnie ale pęcherzyk kiepsko i jak mi mówił gin, że jakby doszło do pęknięcia to lepiej normalną drogą niż jakby miało się do brzucha przelać ;/
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
mersiak wrote:Hejo! Ja dzisiaj poszperałam po necie i tak doczytałam, że przez rodzaj umiejscowienia mojej ciąży to tak trochę zaliczana jest do ciąży ektopowej z małą szansą... ;/ a nawet z zagrożeniem życia matki
Kochana nie czytaj, to bez sensu. Naprawdę nieraz w internecie jest więcej bzdur niż prawdy. Niepotrzebnie się tylko tym zdenerwujesz.polkosia, Bree lubią tę wiadomość
-
agania wrote:Cześć dziewczyny
ja dzisiaj od rana mam jakiś dziwny lęk, złe myśli... kurcze, powinnam przestać, bo za dużo myślę, że coś będzie nie tak i sama przyciągam złe fluidy!
A przecież będzie dobrze, prawda?Bunia86, aanaa, paula1, Kaśku, nat_alia lubią tę wiadomość
-
Betti-85, Bree lubią tę wiadomość