Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ola.321 wrote:Dzień dobry
no to czekamy na informacje z USG
a ja dopiero zjadłam śniadanko i nadgoniłam to co pisałyście
a ja już mam 9 z przodu :D:DBree lubi tę wiadomość
-
Ursa wrote:Ola teoretycznie ja jutro będę miała 10 z przodu Ale praktycznie 9 dopiero jutro
Nie mogę się doczekac, Brie. Czy ona nie miała miec wizyty o 8:30?Bree lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny polecacie jakiś zestaw witamin do lykania?bo ten co mi babki w aptece sprzedaly to od 2trymestru a ja mądra Glowa wzięłam...
Ja tez jak polkosia nic nie mogę jeść po prostu otwieram lodówkę i nic w niej mie mogę znalezc...( tylko herbatę z cytryną i sokiem malinowym popijam a fasolka wciąż ssa...(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 10:55
polkosia, Bree lubią tę wiadomość
-
Battinka ale to pewnie dlatego pisze że od 2 trymestru bo zazwyczaj w pierwszym łyka się tylko kwas foliowy ja zazwyczaj kupowałam sobie prenatal
BATTINKA, Fatim, Bree lubią tę wiadomość
-
Batinka VitaMama1 jest na pierwszy trymest i planowanie Potem można kontynuowac suplementację VitaMama2
Ola dzisiaj to ja jestem kozak i całkiem spokojna jestem Jutro pewnie będę umierać ze stresu. Najgorzej, ze ta gin przyjmuje popołudniami i najwcześniej na 15. Nienawidzę czekac... Wszystkie stresy jestem w stanie sobie wytłumaczyć a wizyta u ginekologa jest dla mnie po prostu gehenną. Dobrze, że wizyty tak rzadkoBATTINKA, Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
Battinka to wykres z belly masz na górze "Mój kalendarz ciąży".
Ja znowu mam teraz fazę na pomidory i śledzie, nie wspomnę o keczupie i musztardzie. Kabanosy mi przeszły, tak samo jak pieczone mięso mnie mdli od samego zapachuMałgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
Małgorzatka wrote:Polkosia ale Ty jesteś śliczna bardzo pogodna osoba musi z Ciebie być
Ojej, aż się zarumieniłam Dziękuję! Ja na razie nie wchodziłam na grupę i nie wiem kto jest ktoMałgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
aanaa wrote:Szybko lecą te procenty jak mi się marzy 50 %
I mi też. Czasem chciałabym zasnąc i obudzic sie dopiero jak będe już czuła ruchy maleństwa...Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
u mnie 21%
dzien rozpoczety znowu z mdłościami i ogromnym zmęczeniem...
polkosia ja tez weszłam na grupe i tez nie mam pojecia kto jest kto
też mi się wydaję ze Bree miala na 8:30 a poszła chyba troche pozniej...Małgorzatka, polkosia, Bree lubią tę wiadomość