Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć
Ja tam nie czekam na moment, aż będę czuła ruchy dziecka, bo to znowu mały stres, jak któregoś dnia będzie ruszać się za mało ;P Chociaż na pewno wspaniałe przeżycie te ruchy dziecka, acz ciąża to dla mnie jeszcze wielka tajemnica, nigdy nie byłam na tak dalekim etapie. Będę najbardziej szczęśliwa już po porodzie, jak zobaczę maluszka w łóżeczku obok siebie
Nat_alia, ja na FB to jestem Marta.polkosia, nat_alia, Bunia86, Bree lubią tę wiadomość
-
Natalia, mam to samo. Mdłości od rana i zmęczenie A na dodatek od rana dzwoni mi telefon i ludzie coś chcą. Koszmar...
Wstawiłam sobie do piekarnika zapiekanki z serem i pomidorem, może jakoś zmorduję. Ostatnio odrzuca mnie od mięsa i tylko sery bym jadła.nat_alia, Bree lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:Ja nic nie mogę przełknąć
Mam to samo, a jeszcze sąsziedzi gotują i w mieszkaniu czuję dokładnie wszystko..polkosia, Bree lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
agania wrote:A ja jestem na etapie, że jestem ciągle głodna. Jadłam śniadanie o 8:30 i już jem II śniadanie, bo mi w brzuchu burczało. Będę wyglądać jak szafa trzydrzwiowa.
Bree lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
agania wrote:A ja jestem na etapie, że jestem ciągle głodna. Jadłam śniadanie o 8:30 i już jem II śniadanie, bo mi w brzuchu burczało. Będę wyglądać jak szafa trzydrzwiowa.
Ja to jeszcze nic nie przytyłam nawet kg zrzuciłam mam 59-60kg no i ten brzuch nie rośnie plaska jak deska jestem ale to narazie...Bree lubi tę wiadomość
-
Ach, jeszcze mi się przypomniało:
Mersiak, to ja bym na Twoim miejscu wzięła L4, myślę, że spokój psychiczny i odpoczynek w domu w Twojej sytuacji mogą tylko pomóc Jednak Ty wiesz najlepiej, jak tam u Ciebie sytuacja z pracą wygląda, więc zrób, jak czujeszBunia86, Bree lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny nie pisałam ale cały czas czytałam Od dwóch dni Mam spokój z mdlosciami bo były okropne non stop głodna ,a nic jeść nie mogłam. Teraz czuję się świetnie ! Tylko cyce bolą okropnie. W sobotę następna wizyta juz nie mogę się doczekać.
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny