Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem juz po wizycie i taka szczesliwa , ze nawet moje mdlosci mi nie przeszkadzaja
Moj groszek ma prawie 1 cm ( 0.97 mm) i serce jak dzwon
Zdjecie troche niewyrazne .
Bree czekamy na wiesci !aanaa, tomania2806, agania, polkosia, Natka88, ola.321, nat_alia, Małgorzatka, FreshMm, Ursa, BATTINKA, AsiaPoli, Bree, paula1, soraya lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualny
-
lojkalojka gratulacje, super wieści !
Bree lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
lojkalojka wrote:
Ale piękny groszek!!! gratulacje!!!!Bree lubi tę wiadomość
-
Mnie pierś bardzo bolały w tej ciąży utraconej baaardzo, w pierwszej szczęśliwej nie. Dlatego teraz się nie przejmuję, ze jakiegoś objawu nie ma. W pierwszej objawy byly delikatne od 7tygodnia i ciąża bezproblemowa. w drugiej rzygalam od 5 tygodnia i skończył sie obumarciem, wiec nie ma reguly
Bree lubi tę wiadomość
-
Czy moge prosic o dopisanie do listy ? termin 14 pazdziernik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 12:28
tomania2806, Małgorzatka, Ursa, Bree, paula1 lubią tę wiadomość
[*] 6tc 07.01.2015
-
aagatkaa1984 wrote:Mnie pierś bardzo bolały w tej ciąży utraconej baaardzo, w pierwszej szczęśliwej nie. Dlatego teraz się nie przejmuję, ze jakiegoś objawu nie ma. W pierwszej objawy byly delikatne od 7tygodnia i ciąża bezproblemowa. w drugiej rzygalam od 5 tygodnia i skończył sie obumarciem, wiec nie ma reguly
U każdej inaczej, bo każda z nas ma inny organizm.
Pamiętam jak bratowa męża była w ciąży i mała zaczęła się już ruszać w brzuszku i jak chwilami się mało ruszała to bratowa celowo coś robiła żeby się zaczęła ruszać, np. jadła czekoladę, bo wiedziała, że wtedy dziecko się rusza, albo naciskała placami na brzuch. Także teraz martwimy się o objawy, a niedługo o ruchy i tak w kółko już nam tak do końca zostaniepolkosia, BATTINKA, Bree lubią tę wiadomość
-
A ja właśnie w pierwszej ciąży sie nie martwilam, jeździłam na rowerze do 18 tygodnia. Raz na ktg wyszlo, ze się mala nie rusza i wysłali mnie do szpitala, to bez paniki, nawet odmowilam przyjęcia, a po tej stracie istny koszmar. Może za wcześnie, bo ciąża obumarla pod koniec listopada
Bree lubi tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Dziewczyny mam jeszcze pytanie pierwsza beta 750, druga 4 dni później 3 350, nie zaduzy ten przyrost?
Przyrost jest idealny:) Co 48h wynik powinien sie podwajac, wiec nie masz sie czym martwic:)polkosia, Bree lubią tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Dziewczyny mam jeszcze pytanie pierwsza beta 750, druga 4 dni później 3 350, nie zaduzy ten przyrost?
Bunia86, Bree lubią tę wiadomość
[*] 6tc 07.01.2015
-
gratulacje lojkalojka dopiszę Cię do listy jak wrócę bo zbieram się po Córkę do przedszkola piękny groszek rośnijcie zdrowo :-*
Bree where are youuuu ???????Bree lubi tę wiadomość
-
Mój mąż od dwóch dni chodzi po mieszkaniu i coś mu śmierdzi w sypialni albo w łazience. No cholera jasna, to ja tu jestem w ciąży i powinnam mieć bardziej czuły węch od niego a nic nie czuję. Uznałam, że pewnie sobie ubzdurał i jak mu śmierdzi to niech sam szuka. A najlepiej wszystko posprząta
Bunia86, Bree, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość