Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
mów bree będzie Ci lepiej.....
jesteśmy z Tobą.... tulimy z całych sił :*Bree lubi tę wiadomość
-
Bree wrote:dziewczyny kochane powiem tylko tyle ze pije piwo i pale papierosa ;( nie wiem czy powinnam pisac cos wiecej bo to juz chyba nie miejsce dla mnie (((
(( Tulę :* oczywiście, że miejsce dla Ciebie, tam, gdzie tylko czujesz się dobrze. Smutno, mam nadzieję, że będziesz mogła powiedzieć coś więcej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 13:54
Bree lubi tę wiadomość
-
Najpierw zrobilili mi normalne usg na ktorym niewiele bylo widac, pozniej przezpochwowe i wyszlo ze ze serduszko nie bije a wymiary wskazuja na 6 tydzien...pytalam czy jest jakas szansa pomylki powiedzieli mi ze nie ;(
Wszystko wygladalo normalnie i prawidlowo tylko serduszko nie bilo...
Mialam wczesniej umowione prywatne usg na niedziele, pojade ale nie wiem czy to ma sens... ale i tak pojade... boje sie tego co ma teraz nastapic... mam czekac 3 tygodnie az natura sama zalatwi sprawe, jesli nie to dostane tabletki albo zabieg... -
Bree ale to może serduszko jeszcze będzie - ja byłam na USG 6tygodniu 4 dniu i nie było serduszka słychac dopiero 2 tyg pozniej
-
Bree wrote:Najpierw zrobilili mi normalne usg na ktorym niewiele bylo widac, pozniej przezpochwowe i wyszlo ze ze serduszko nie bije a wymiary wskazuja na 6 tydzien...pytalam czy jest jakas szansa pomylki powiedzieli mi ze nie ;(
Wszystko wygladalo normalnie i prawidlowo tylko serduszko nie bilo...
Mialam wczesniej umowione prywatne usg na niedziele, pojade ale nie wiem czy to ma sens... ale i tak pojade... boje sie tego co ma teraz nastapic... mam czekac 3 tygodnie az natura sama zalatwi sprawe, jesli nie to dostane tabletki albo zabieg... -
nat_alia wrote:Bree ale to może serduszko jeszcze będzie - ja byłam na USG 6tygodniu 4 dniu i nie było serduszka słychac dopiero 2 tyg pozniej
Pierwszy dzien ostatniego okresu mialam 31 grudnia... OF wyliczyl mi ze dzisiaj jest 9tc.... lekarka powiedziala ze na tym etapie juz powinno byc widac bijae serduszko, a na poprzednim usg ktore mialam poltora tygodnia temu bylo cos widac...LaSavia lubi tę wiadomość
-
Bree wrote:Pierwszy dzien ostatniego okresu mialam 31 grudnia... OF wyliczyl mi ze dzisiaj jest 9tc.... lekarka powiedziala ze na tym etapie juz powinno byc widac bijae serduszko, a na poprzednim usg ktore mialam poltora tygodnia temu bylo cos widac...
sciskam Cie gorąco... jestem z Tobą
wizyta w niedziele wszystko wykaże... ja będę trzymac kciuki :* -
przepraszam ze ja z takimi negatywnymi informacjami bo wiem ze to stresuje wszystkie przyszle mamy ale tak sie o mnie martwilyscie i trzymalyscie kciuki ze by bylo nie fair sie nie odezwac, dziekuje wszystkim za kciuki i ciele slowa
-
Bree wrote:przepraszam ze ja z takimi negatywnymi informacjami bo wiem ze to stresuje wszystkie przyszle mamy ale tak sie o mnie martwilyscie i trzymalyscie kciuki ze by bylo nie fair sie nie odezwac, dziekuje wszystkim za kciuki i ciele slowa
Ursa, Bree, meeegi1771, Bunia86, paula1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny