X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • agania Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja także trzymam kciuki za niedzielę! Może lekarz się pomylił? Każdy się czasami myli.

Bree, mała.mi lubią tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree,tule mocno,i miejmy nadzieje ze w niedziele sie wszyzstko wyjasni pozytywnie,jakbys chciala pogadac to napisz na priv numer tel.trzymaj sie kochana

Bree lubi tę wiadomość

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
  • Bree Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nat_alia wrote:
    Bree ale to może serduszko jeszcze będzie - ja byłam na USG 6tygodniu 4 dniu i nie było serduszka słychac dopiero 2 tyg pozniej

nie chce sobie robic nadziei ale u Ciebie ten 6 tydz i 4 dzien byl wyznaczony przez OF? jak ja bylam 13 w piatek na poprzednim USG to widzialam migajacy punkcik ale lekarz nie potwierdzil tego ze to jest bijace serce na 100 proc tylko kazal przyjechac za 2 tygodnie... wtedy powiedzial ze wg niego wyglada to na 5 max 6 tydz ciazy, a dzisiaj lekarka powiedziala ze to wg niej 6 i niczego nie widzi co by bilo....

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    przepraszam ze ja z takimi negatywnymi informacjami bo wiem ze to stresuje wszystkie przyszle mamy ale tak sie o mnie martwilyscie i trzymalyscie kciuki ze by bylo nie fair sie nie odezwac, dziekuje wszystkim za kciuki i ciele slowa <3

Bree, ja nadal wierzę, że nie wszystko stracone! Maszyna to tylko maszyna, a lekarz, nawet najlepszy, może się pomylić. To przecież nadal jest wczesna ciąża. Gorąco trzymam kciuki za to, żeby przy kolejnym usg ostatnie słowa lekarza nie miały potwierdzenia. Jestem z Tobą myślami!

w5wq8ribpvtivstd.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree licz tygodnie od ostatniej miesiączki.

Bree lubi tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • Betti-85 Ekspertka

Wysłany: 25 lutego 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree strasznie mi przykro, że musisz przez to przechodzić. Też nie chcę Ci robić złudnych nadziei, ale trzymam kciuki, żeby w niedziele się okazało, że lekarze się pomylili. Przytulam Cie mocno :*

• mała.mi Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree, tulę Cię mocno <3 Wierzę, że jest jeszcze nadzieja

Bree lubi tę wiadomość

sv6zcOJ.jpgsv6zp1.png
    3WMBhGc.jpg3WMBp1.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mnie już nic nie zdziwi po usg, które miałam zrobione kilka lat temu. Miałam straszny ból w okolicy nerek, tak jakby piasek się przesypywał. Lekarze nic nie wykryli i wysłali mnie na usg, na którym usłyszałam, że jestem w bardzo wczesnej ciąży. To było jakieś sześć lat temu i choć wiedziałam, że wtedy raczej nie było takiej możliwości (wątpiłam w niepokalane poczęcie), uwierzyłam słowom lekarza. Już zaczęłam obmyślać co i jak, myśleć o tym, że pozbyłam się wszystkich ubranek po pierwszym dziecku, a po dziesięciu minutach badaniach, lekarz powiedział, że to pomyłka!!! Dacie wiarę? Pomylił jakiś płyn z pęcherzykiem! Myślałam, że go uduszę gołymi rękami, takie emocje mi zaserwował. Od tej pory do usg podchodzę z przymrużeniem oka. Póki nie ma pewności, wszystko się może zdarzyć.

mała.mi, Ursa, nat_alia, Betti-85, Bree lubią tę wiadomość

w5wq8ribpvtivstd.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree kochana pamiętaj ze nadzieja umiera ostatnia!!!

Moja ciąża,,pozamaciczna,, okazala się fasolką w macicy:)
    Jak to? A jednak...lekarze tez się mylą.
    Pozdrawiam.

Kasia82, mała.mi, Ursa, nat_alia, meeegi1771, Bree lubią tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka ma rację! O pomyłkę naprawdę jest łatwo, szczególnie we wczesnej ciąży, gdzie nie wszystko jeszcze dobrze widać.

Bree lubi tę wiadomość

w5wq8ribpvtivstd.png
  • meeegi1771 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie ,że tak zgadzam się z dziewczynami nikt nie jest nieomylny.

Bree lubi tę wiadomość

Aniołek 11 tc ciąży 29.11.2013. [*]
    4.12.2014 6 tydz. Cp
    2nn3yx8debyd73bt.png
  • nat_alia Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    nie chce sobie robic nadziei ale u Ciebie ten 6 tydz i 4 dzien byl wyznaczony przez OF? jak ja bylam 13 w piatek na poprzednim USG to widzialam migajacy punkcik ale lekarz nie potwierdzil tego ze to jest bijace serce na 100 proc tylko kazal przyjechac za 2 tygodnie... wtedy powiedzial ze wg niego wyglada to na 5 max 6 tydz ciazy, a dzisiaj lekarka powiedziala ze to wg niej 6 i niczego nie widzi co by bilo....

tak wg OF i USG to potwierdzilo...
    licze na cud w Twoim przypadku i pomyłkę ze strony lekarza...
    jestem z Tobą :*

Bree lubi tę wiadomość

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
  • malgo86 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:
    Bree licz tygodnie od ostatniej miesiączki.
    Bree bardzo wspieram, pamiętasz sama mam za tydzień usg, bo stwierdzono sam pęcherzyk i opóźnienie ciąży o 2 tygodnie. Bez zarodka i pęcherzyka żółtkowego, dlatego jestem w podobnej sytuacji.

Dlatego u mnie nie liczy się ciąży od ostatniej miesiączki, lecz przewidywanej owulacji i możliwości zapłodnienia. Myślę, że u Ciebie mogła być taka sama możliwość. Liczę również na cud, że jednak zobaczę fasolkę i namiastkę bijącego serca. Mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy dlatego nie pal i nie pij alkoholu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 14:50

Bree lubi tę wiadomość

Natalka <3 już jest na świecie
    36rv4zp.png
  • Bunia86 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wierzę że jeszcze wszytsko się może zdarzyć. Różne historie się czytało. Mam nadzieję że u Ciebie skończy się pozytywnie

Bree lubi tę wiadomość

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree, mam nadzieję, że w niedzielę zobaczysz serduszko. Koniecznie zostań z nami i pisz jak się czujesz. Oprócz pisania głupot jesteśmy tu przede wszystkim od wspierania się :*

Bree lubi tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgo86 wrote:
    Bree bardzo wspieram, pamiętasz sama mam za tydzień usg, bo stwierdzono sam pęcherzyk i opóźnienie ciąży o 2 tygodnie. Bez zarodka i pęcherzyka żółtkowego, dlatego jestem w podobnej sytuacji.

Dlatego u mnie nie liczy się ciąży od ostatniej miesiączki, lecz przewidywanej owulacji i możliwości zapłodnienia. Myślę, że u Ciebie mogła być taka sama możliwość. Liczę również na cud, że jednak zobaczę fasolkę i namiastkę bijącego serca. Mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy dlatego nie pal i nie pij alkoholu

bety hcg nikt mi nawet nie zaproponowal bo na wyspach ciaza zaczyna sie od 12 tygodnia...do tego czasu nie robia zadnych badan...lekarka ktora mnie dzisiaj badala jak rozmawiala ze mna o poronieniu to powiedziala ze mam czekac trzy tygodnie na samoitne, pozniej jak cos sie zacznie dziac to mam zrobic sobie test ciazowy z moczu i jak wyjdzie negatywny to nawet nie musze przychodzic na zadne badanie kontrolne...wg mnie to troche kicha bo z tego co czytalam to jak samo sie wszystko nie oczysci to mozna dostac infekcji, a oni podchodza do sprawy ze natura dala, natura zabrala natura wszystko zalatwi.... jasne... mieszkam w UK a tu wszystko jest mozliwe... prywatna wizyte mam u polskiego lekarza ktory na poprzednim usg dajac mi wydruk fasolki powiedzial ze to na pamiatke "jak wszystko bedzie dobrze" a jak sie cos nie uda to mam podrzec, wyrzuci do kosza i powiedziec diabli nadali.... juz wtedy mialam jakies dziwne przeczucia....

preg.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgo86 trzymam za Ciebie kciuki z calych sil zeby Tobie sie wszystko udalo, jedna z maratonu odpadla - wystarczy <3

preg.png
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree przytulam mocno <3 i mam nadzieję, że w niedzielę będzie wszystko dobrze...
    I pisz kiedy chcesz, po to tu jesteśmy, żeby się wpierać :)

Bree, BATTINKA lubią tę wiadomość

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • Amerie Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree jesteśmy z Tobą <3

Bree lubi tę wiadomość

relgh371rrya3inl.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje kochane kobietki ale nie chcialabym zdominowac tematu... cieszcie sie waszymi fasolkami i niech wam rozno zdrowo i bezstresowo, ja tylko teraz w myslach prosze o samoistne poronienie, albo takie po tabletce, ale czytalam ze to nie zawsze dziala.... tak bardzo chcialabym uniknac szpitala....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 15:23

Kasia82 lubi tę wiadomość

preg.png
‹‹ 267 268 269 270 271 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ