Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi wczoraj zaczął śmierdzieć zamrażalnik. Śmierdzi mi zepsutym mięsem, a w środku mam tylko zamrożone truskawki i maliny. Mąż twierdzi, że nic a nic nie czuć, a ja mało nie zwymiotowałam, jak się sztachnęłam
Bunia86, Bree lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja juz jestem bezsilna w tym smrodzie ha ha bo tylko Mi pod nosem coś wali pół chaty do góry nogami podniosłam ,a Moj P stuka się e głowę jak Mnie widzi ha ha. Dobrze ,że mdłości ustały bo na domieszke złego juz Mi nic nie trza
Bree lubi tę wiadomość
-
Polkosia właśnie Mam coś podobnego ,że tego nie Ma ,a Mi śmierdzi Mam małego psinke i jeszcze zdarza mu się siknac gdzieś wiec myślałam ,że to to ale niestety
polkosia, Bree lubią tę wiadomość
-
Ja czuje składniki potraw wszystkich sąsiadów.. bleee
A o swojej lodówce nie mówie, jak nie musze to nie otwieram.
A dziś miałam bliskie spotkanie ze zmywarką nie mytą ze 2 dni możecie sobie wyobrazićBree lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
hej,u mnie dzis 14%i juz niema plamienia
wczoraj wizyta u lekarza,trafilam w koncu na normalna jakas babke,nigdy u niej nie bylam,ale moja byla juz fully booked,no to wzielam inna ladys doctor.powiedziala ze calkowicie mnie rozumie,moja praca ma takie warunki,ktore sa nieprzyjazne ciazy szczegolnie na poczatku i szczegolnie po ivf,wiec dala zwolnienie na 2 tyg,mowila ze jak potem zaczna sie wymioty to tez niebedzie milo w kuchni wiec mam przyjsc i da mi dalsze.bardzo fajna babka,mam odpoczywac,spacerowactroche to mi moze na te skurcze pomoc,narazie nie brac witamin prenatalnych ani nic wiecej, do 12 tyg folic acid najwazniejszy,pokazalam jej ten ktory biore i mowila ze jest ok.
dziewczyny ale nas juz tutaj duzo,a na fb pewnie jeszcze wiecej dolaczy,fajnie
wczoraj mialam caly dzien mdlosci,szczegolnie zapachy,ktore czuje na kilometr,nawet te ktore kiedys byly mile teraz sa okropne(moj ulubiony perfum!),piersi bolai sa ogromne,co cieszy mojego M,chociaz zakaz przytulanka nadal trwa ,pozdrowinia
gdzie jest bree?!aanaa, Kaśku, FreshMm, Bree, Bunia86, paula1 lubią tę wiadomość
-
Ja na L4, bo miałam krwiaka w trofoblaście - mam nadzieję, że już go nie ma, ale dowiem się w najbliższy wtorek.
Zresztą, i tak bym robiła wszystko, by być na L4, bo z tymi mdłościami nie jestem w stanie siedzieć w wymuszonej pozycji ciała i rozmawiać z Klientami dzwoniącymi na infolinię. Co chwilę mi niedobrze, muszę coś przegryźć, a to znów siku co 15 minut - nie wyszłoby pracować, bo przecież nie będę się rozłączaćMałgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
Ja tez zrezygnowałam z pracy polip w szyjce macicy i tym bardziej lekarz od samego początku kazał się oszczędzać z racji na poprzednie sytuacje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 14:00
Bree lubi tę wiadomość
-
Bree wrote:dziewczyny kochane powiem tylko tyle ze pije piwo i pale papierosa ;( nie wiem czy powinnam pisac cos wiecej bo to juz chyba nie miejsce dla mnie (((
Bree lubi tę wiadomość
-
Bree Kochana tulam mocno :*
Bree lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26