Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewalika wrote:małgorzatko spokojnie będziemy i tu i tu
na FB jest nas dopiero 10 osóbGrupa jest zamknięta więc wasi znajomi nie widzą postów jakie piszemy. Jedynie zobaczą nazwę grupy czyli Październikowe Szczęścia 2015 i w opisie Październikowe Szczęścia to grupka przyjaciół, która założyła grupę aby poplotkować na tematy dnia codziennego
-
lojkalojka wrote:Bree to jutro wazny dzien dla Nas
Zaciskam piastki
dzieki dziewczyny za wszystko, ja zbieram sie zaraz do wyrka spac chociaz cos czuje ze to gowniana noc bedzie
przepraszam za brzydkie slowo ale musze odreagowac stres a napic sie drink nie moge
jutro sie zamelduje jak bede cos wiedziec
Dobranoc wszystkim, kolorowych snow :*Małgorzatka, paula1 lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:to ja kciukam za Ciebie i za reszte dziewczyn co ma jutro cos do zalatwienia!
dzieki dziewczyny za wszystko, ja zbieram sie zaraz do wyrka spac chociaz cos czuje ze to gowniana noc bedzie
przepraszam za brzydkie slowo ale musze odreagowac stres a napic sie drink nie moge
jutro sie zamelduje jak bede cos wiedziec
Dobranoc wszystkim, kolorowych snow :*nie przepraszaj tu możesz się wykrzyczeć cenzura nie obowiązuje dopóki admin nie wejdzie
Śpij smacznie i bez stresow (wiem łatwo się pisze)Bree lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty :*
Zmykam też do spania
Dobranoc
Bree lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
trzymam kciuki za jutro bree
czekam na akceptacje na fb
dzisiaj miałam dzień z mdłościami... tragedia...mam nadzieję że jutro będzie lepiej
a teraz zmykam do łóżka bo padam... dobranocBree lubi tę wiadomość
-
ja też się witam z rana
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Dziewczyny macie jakieś sposoby na bezsenność, bo kolejna noc, kiedy kładę się zmęczona jak cholerka a nie mogę zasnąć, męczę się do 1,2 w nocy... już dzisiaj myślałam, ze mnie szlag trafi...
Miłego dnia życzęBree, Małgorzatka lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Witam sie i ja!
Cala noc mialam koszmary zwiazane z dzisiejsza wizyta
A teraz mecza mnie mdlosci i zagryzam imbir.Oby pomogl ,bo nie dojade do szpitala
Bree, Małgorzatka lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Cześć dziewczyny. Z bezsennością nie pomogę bo ja przesypiam całe noce, o 21 już śpię. Odebrałam dziś wyniki krwi, i nie mieszczę się w normach z glukozą. Mam za niski poziom...Pierwsze słyszę że można mieć za niski cukier. Cholera jasna. Żeby to nie była cukrzyca...
Bree, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
aanaa wrote:Cześć dziewczyny. Z bezsennością nie pomogę bo ja przesypiam całe noce, o 21 już śpię. Odebrałam dziś wyniki krwi, i nie mieszczę się w normach z glukozą. Mam za niski poziom...Pierwsze słyszę że można mieć za niski cukier. Cholera jasna. Żeby to nie była cukrzyca...
ja mam za to za wysoki cukier i gina mi powiedziala ze mam ograniczyc slodycze a co najgorsze tylko to moge jesc
Bree, polkosia, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
soraya wrote:Witam z rana:)
Zaliczyłam właśnie pierwszy bełcik bleee
Moj pierwszy hafcik wlasnie poplynal kanalamiBree, Małgorzatka, soraya lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Hejo! Ja dzisiaj poszperałam po necie i tak doczytałam, że przez rodzaj umiejscowienia mojej ciąży to tak trochę zaliczana jest do ciąży ektopowej z małą szansą... ;/ a nawet z zagrożeniem życia matki
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków...