Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Uwaga Dziewczyny znające się na TSH Potrzebuję pomocy w tym temacie, bo jestem zielona.
Dostałam wyniki z Luxmedu, moje tsh 0,543, obok napisana norma 0,27 - 4,2, czyli mam w normie - jednak sie zastanawiam, czy jest ok, czy to nie mało. Ostatecznie i tak lekarz zinterpretuje wyniki i ważne, ze są w normie, ale nie wiem, czy są bardziej niskie czy w porządku te wyniki - jak sądzicie? Z góry dzięki za odpowiedź.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 21:09
Bree, ewa13 lubią tę wiadomość
-
Ewalika wrote:Zeby zalozyc grupe musze miec chociaz jedno imie i nazwisko osoby ktora jest na fb.. czy ktoras z was moglaby mi napisac moze byc w prywatnej wiadonosci badz w poscie ktory sie najwyzej pozniej usunie
Nie mogę wysłac PW. Urszula S******* avatar taki sam jak tutajWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 21:19
-
Fresh oczywiście najlepiej by tsh plasowało sie po środku widełek (ja mam 2,5) ale po tą są ustalane widełki by określić normę czyli taką wartośc która nie sugeruje patologii. Póki mieszczą się w widełkach póty jest ok. Ale kontroluj tą tarczycę jeszcze w przyszłości.
-
https://www.facebook.com/groups/1420769438221805/?notif_t=group_added_to_group
Proszę dodajcie info w pierwszym pościeEwalika, Bree lubią tę wiadomość
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
Gratuluję dzisiejszych USG i bet - super Dziewczyny
mersiak - będzie dobrze, musi być i może to jest pomysł żeby leżeć na takim boku żeby dzidziuś był "na górze"?? to może trochę szybciej zejdzie w dół?? ale oczywiście nie chcę się wtrącać bo nie jestem lekarzem... Tak czy inaczej trzymam kciuki!!Bree lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny ! Czytam Was od pierwszej strony i na poczatku zamiescilam jeden wpis , ze odezwe sie jak juz zobacze mojego groszka na USG . I to nastapi jutro , wiec bardzo prosze o trzymanie kciukow, bo Wy dziewczyny macie jakas sile i moc
Jesli wszystko pojdzie dobrze to od jutra bede z Wami codziennie .
Gratuluje Wszystkim pieknych fasolekMałgorzatka, Bunia86, Bree, Kaśku, paula1, Muffinka1019 lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
ola.321 śpię tak.. chociaż nie potrafię inaczej niż na brzuchu, ale ostatnio brzuch mnie boli po takim spaniu więc śpię na lewym boku.. i wiecie jak to się skończyło? Dziś masażem i body taping.
Bree lubi tę wiadomość
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków...