WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma, też tak mam. Wczoraj to miałam wrażenie, że było z 10 porodów :P

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Wiedźma, to ja już kiedyś pisałam, ale moja sąsiadka też sobie zażyczyła zwrot ubranek, jak już moja córa wyrośnie. Od tamtej pory nawet nie rozpakowuję tego, co przyniesie. Oddam jej te szmaty tak, jak ona mi dała. Brudne i wygniecione, jak psu z gardła.
    Ale, że im nie wstyd takich dawać? Ja to jakbym miała dac komuś ciuszki to najpierw selekcja, alebo tak jak teraz zrobiłam, znajoma ma termin 2 m-ce po mnie, ja dostałam bardzo dużo ciuszków po chłopcu innej znajomej i wybrałam te najładniejsze i najmniej chłopięce a resztę do worka i pisze do tej co ma w grudniu rodzić, ze mam takie a takie ciuszki i że jak jest zainteresowana to ma przyjść i sobie wybrać co chce.

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia ja chyba też tak zrobię ;p

Gdyby rzeczywiście każdy miał mnie odwiedzić, to w szpialu byłaby kolejka do mojego łóżka!

Ewelka boję sie tego olejku ;p Chyba zakupię czopka jak do wieczora nie ruszy.

Wiedźma jak widzisz, koleżanka do rany przyłóż :D Dla niej nie problem do mnie podejść. Och jak mi miło, będę waliła allahy do samej ziemi (o ile uda mi się schylić, bo ostatnio miałam problem z założeniem butów!)

WiedźmaMaKota, EwelKa wielka lubią tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha ha Polkosia i prawidłowo! Tylko żeby nie mówiła, że to Ty jej w takim stanie oddajesz po swojej córci.

Katarzyna też się zaśmiałam w końcówce "co ty to dla mnie żaden problem", no nie pomyślą niektórzy, że nie oni najważniejsi...

Katarzyna87, Blondik lubią tę wiadomość

Wysłany: 7 października 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No co Ty Kacha - może w ciąży jesteś, że butów założyć nie możesz? Ja to mam po prostu opuchnięte kostki i dlatego... chociaż... ciekawe co by powiedział test ciążowy?

EwelKa wielka, maluda, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

3i496iye8v37prd8.png
  • EwelKa wielka Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś ubrałam wkładki laktacyjne. Wczoraj tak ze mnie ciekło, ze aż nieprzyjemnie mokro było :) aktywna była lewa piers :) dziś już jestem przygotowana :) także pewnie nic nie bedzie ciekło. :)

Tez używam dużo emotek

Little Frog lubi tę wiadomość

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • StyczniowaNadzieja Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie gratulacje! Kto jeszcze dzisiaj?

caur359.png
    3ro1ov5.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, no niestety. Chociaż moja kumpela to myślałam, że terminarz będzie musiała kupić, żeby rozpisać odwiedziny w szpitalu. Cały czas ktoś przychodził ;) Chociaż ona w sumie też do szpitala do wszystkich swoich koleżanek latała.
    Z kolei druga to mówiła, że nie chciała nikogo widzieć i że drażniło ją jak inne pacjentki odwiedzali, bo ona w takim niewyjściowym wydaniu ;]

Ewelka, ja jak założę wkładki, to też nic a nic nie ciekanie. Aaaa i z emotkami to u mnie też nadużycie. Ale co ja mogę :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 13:32

EwelKa wielka lubi tę wiadomość

• polkosia Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika, powiem jej, że nawet nie zdążyłam ich małej zalożyć i tyle :D Są w idealnym stanie, jak mi dała przecież :D

Wiedźma, dokładnie. Też dostałam po chłopcach dużo, a że przyjaciółka rodziła chłopaka to jej wysłałam takie lepsze, ale i mówiłam wprost - co gorsze wg Ciebie, to wywal albo weź na ścierki, bo to dostałam. Ona i tak wniebowzięta, bo dopiero co mieszkanie kupili i są spłukani. Ale na pewno nie kazałabym jej tego oddawać. Ta moja sąsiadka, to w ogóle jest niezbyt mądra. Po jednym dziecku dała już mega styrane i co? Myśli, że po drugim będą lepsze?

Mikejla lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie to kur...ca strzelala jak do laski obok 7 osób na raz sie zwalało...jak miałam sobie wietrzyć krocze albo pobudzać laktacje jak oni stali przed moim łóżkiem bo przy tej krowy glupiej łóżku juz miejsca nie było?

iv09hdge6yql001e.png
  • maluda Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie przeczytałam: "Czekolada pochodzi z drzewa kakaowca. Drzewo jest rośliną, a więc czekolada jest sałatką" :) :) :) więc na zdrowie mamusie :) zawsze możemy się usprawiedliwić jeśli zjemy o "kosteczkę" za dużo :)

polkosia, Little Frog, WiedźmaMaKota, Mikejla, Nynusia, EwelKa wielka, Katarzyna87, ZakręconaOna, Blondik, lojkalojka, ~Rewianka~, estrella lubią tę wiadomość

relganli4wkmj4ii.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aanaa wrote:
    Mnie to kur...ca strzelala jak do laski obok 7 osób na raz sie zwalało...jak miałam sobie wietrzyć krocze albo pobudzać laktacje jak oni stali przed moim łóżkiem bo przy tej krowy glupiej łóżku juz miejsca nie było?

A ja się właśnie obawiam, że będę taką laską, co do mnie się 7 osób zwali... Mam dużą rodzinę i wszyscy chcieliby natychmiast przyjechać... Nawet, jak będę zakazywać, to wparują... Straszne...

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak byłam na patologii, to raz 5 osób na raz mnie odwiedziło i już było mi głupio. Potem jakoś ich umawiałam, żeby turami przyjeżdzali, po 2-3 osoby maksymalnie, ale po porodzie to nie będę myśleć w tych kategoriach raczej.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam, że znów wrócę do tematu, ale może trak orientacyjnie się uda odświeżyć troszkę tę listę? Jak przesadzam, to niech mnie któraś opieprzy :D

Annggela, Lexie, Agu258, BATTINKA, zakocona, ss, dodinka, malgo86, Green, Szczęśliwa-mamusia21

Kto jeszcze? Bo ja to mam problemy z pamięcią :)

polkosia, estrella lubią tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety Polkosiu, na rodzinę nie ma chyba siły. Z jednej strony to chce się tego spokoju, a z drugiej to ciężko się tak odciąć. Bo jak to tak zakazać. Wiadomo, że też czekają, martwią się i chcą dzielić szczęściem razem z Tobą. Nie ma złotego środka.

polkosia lubi tę wiadomość

Wysłany: 7 października 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aanaa masakra. Ja to nawet poproszę, rodziców, żeby moje rodzeństwo albo w ogóle do szpitala nie przychodziło albo tylko na chwilę, bo brat ma 14 lat więc jemu to w sumie bez różnicy a siostra 5 więc nie do końca ogarnia. Ale z drugiej strony nie chcę im tego odbierać jeśli będą chcieli.

A co do tych ciuszków tto już temat obwałkowany ale - w lumpeksie kupiłam najładniejsze :P

Little Frog, polkosia lubią tę wiadomość

3i496iye8v37prd8.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze jak któraś urodzi to zakoconej na pw wyśle dane i jak będzie miała czas to uzupelni,a nie będzie musiała szukac

polkosia, EwelKa wielka, Katarzyna87, lojkalojka, ~Rewianka~, estrella, zakocona lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Przepraszam, że znów wrócę do tematu, ale może trak orientacyjnie się uda odświeżyć troszkę tę listę? Jak przesadzam, to niech mnie któraś opieprzy :D

Annggela, Lexie, Agu258, BATTINKA, zakocona, ss, dodinka, malgo86, Green, Szczęśliwa-mamusia21

Kto jeszcze? Bo ja to mam problemy z pamięcią :)

Onka chyba jeszcze nie?

Little Frog lubi tę wiadomość

• Aleksandra90 Ekspertka

Wysłany: 7 października 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Cię popieram całym sercem Little Frog ;-) Jeszcze Aguś26, onka, Linka220, dodinka, malgo86, Jacusianka, soraya, , Arielka i chyba też Amerie i magdallenee jeśli się nie mylę?

polkosia, Little Frog lubią tę wiadomość

82do3e5egr62ty7k.png
    wff2df9h1v1cw6q6.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aanaa,a nie bylo parawanow jakichś? Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji. Przeciez wietrzenie jest najważniejsze po porodzie,ja bym chyba pielęgniarkom zglosila.
    Do mnie przyjdzie moja mama,moze brat, teściowa jesli będę w szpitalu na weekendzie,ja tez będę chciała spokoju,ale pewnie pochwalić sie bobasem przed najbliższymi tez będę chciała:)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
‹‹ 2585 2586 2587 2588 2589 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ