Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
polkosia wrote:Wiedźma, to ja już kiedyś pisałam, ale moja sąsiadka też sobie zażyczyła zwrot ubranek, jak już moja córa wyrośnie. Od tamtej pory nawet nie rozpakowuję tego, co przyniesie. Oddam jej te szmaty tak, jak ona mi dała. Brudne i wygniecione, jak psu z gardła.Robimy drugiego Dziedzica
-
Polkosia ja chyba też tak zrobię ;p
Gdyby rzeczywiście każdy miał mnie odwiedzić, to w szpialu byłaby kolejka do mojego łóżka!
Ewelka boję sie tego olejku ;p Chyba zakupię czopka jak do wieczora nie ruszy.
Wiedźma jak widzisz, koleżanka do rany przyłóżDla niej nie problem do mnie podejść. Och jak mi miło, będę waliła allahy do samej ziemi (o ile uda mi się schylić, bo ostatnio miałam problem z założeniem butów!)
WiedźmaMaKota, EwelKa wielka lubią tę wiadomość
-
Ha ha ha Polkosia i prawidłowo! Tylko żeby nie mówiła, że to Ty jej w takim stanie oddajesz po swojej córci.
Katarzyna też się zaśmiałam w końcówce "co ty to dla mnie żaden problem", no nie pomyślą niektórzy, że nie oni najważniejsi...Katarzyna87, Blondik lubią tę wiadomość
-
No co Ty Kacha - może w ciąży jesteś, że butów założyć nie możesz? Ja to mam po prostu opuchnięte kostki i dlatego... chociaż... ciekawe co by powiedział test ciążowy?
EwelKa wielka, maluda, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Hehe, no niestety. Chociaż moja kumpela to myślałam, że terminarz będzie musiała kupić, żeby rozpisać odwiedziny w szpitalu. Cały czas ktoś przychodził
Chociaż ona w sumie też do szpitala do wszystkich swoich koleżanek latała.
Z kolei druga to mówiła, że nie chciała nikogo widzieć i że drażniło ją jak inne pacjentki odwiedzali, bo ona w takim niewyjściowym wydaniu ;]
Ewelka, ja jak założę wkładki, to też nic a nic nie ciekanie. Aaaa i z emotkami to u mnie też nadużycie. Ale co ja mogęWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 13:32
EwelKa wielka lubi tę wiadomość
-
Mika, powiem jej, że nawet nie zdążyłam ich małej zalożyć i tyle
Są w idealnym stanie, jak mi dała przecież
Wiedźma, dokładnie. Też dostałam po chłopcach dużo, a że przyjaciółka rodziła chłopaka to jej wysłałam takie lepsze, ale i mówiłam wprost - co gorsze wg Ciebie, to wywal albo weź na ścierki, bo to dostałam. Ona i tak wniebowzięta, bo dopiero co mieszkanie kupili i są spłukani. Ale na pewno nie kazałabym jej tego oddawać. Ta moja sąsiadka, to w ogóle jest niezbyt mądra. Po jednym dziecku dała już mega styrane i co? Myśli, że po drugim będą lepsze?Mikejla lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Właśnie przeczytałam: "Czekolada pochodzi z drzewa kakaowca. Drzewo jest rośliną, a więc czekolada jest sałatką"
więc na zdrowie mamusie
zawsze możemy się usprawiedliwić jeśli zjemy o "kosteczkę" za dużo
polkosia, Little Frog, WiedźmaMaKota, Mikejla, Nynusia, EwelKa wielka, Katarzyna87, ZakręconaOna, Blondik, lojkalojka, ~Rewianka~, estrella lubią tę wiadomość
-
aanaa wrote:Mnie to kur...ca strzelala jak do laski obok 7 osób na raz sie zwalało...jak miałam sobie wietrzyć krocze albo pobudzać laktacje jak oni stali przed moim łóżkiem bo przy tej krowy glupiej łóżku juz miejsca nie było?
A ja się właśnie obawiam, że będę taką laską, co do mnie się 7 osób zwali... Mam dużą rodzinę i wszyscy chcieliby natychmiast przyjechać... Nawet, jak będę zakazywać, to wparują... Straszne...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Jak byłam na patologii, to raz 5 osób na raz mnie odwiedziło i już było mi głupio. Potem jakoś ich umawiałam, żeby turami przyjeżdzali, po 2-3 osoby maksymalnie, ale po porodzie to nie będę myśleć w tych kategoriach raczej.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Przepraszam, że znów wrócę do tematu, ale może trak orientacyjnie się uda odświeżyć troszkę tę listę? Jak przesadzam, to niech mnie któraś opieprzy
Annggela, Lexie, Agu258, BATTINKA, zakocona, ss, dodinka, malgo86, Green, Szczęśliwa-mamusia21
Kto jeszcze? Bo ja to mam problemy z pamięciąpolkosia, estrella lubią tę wiadomość
-
No niestety Polkosiu, na rodzinę nie ma chyba siły. Z jednej strony to chce się tego spokoju, a z drugiej to ciężko się tak odciąć. Bo jak to tak zakazać. Wiadomo, że też czekają, martwią się i chcą dzielić szczęściem razem z Tobą. Nie ma złotego środka.
polkosia lubi tę wiadomość
-
Aanaa masakra. Ja to nawet poproszę, rodziców, żeby moje rodzeństwo albo w ogóle do szpitala nie przychodziło albo tylko na chwilę, bo brat ma 14 lat więc jemu to w sumie bez różnicy a siostra 5 więc nie do końca ogarnia. Ale z drugiej strony nie chcę im tego odbierać jeśli będą chcieli.
A co do tych ciuszków tto już temat obwałkowany ale - w lumpeksie kupiłam najładniejszeLittle Frog, polkosia lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Little Frog wrote:Przepraszam, że znów wrócę do tematu, ale może trak orientacyjnie się uda odświeżyć troszkę tę listę? Jak przesadzam, to niech mnie któraś opieprzy
Annggela, Lexie, Agu258, BATTINKA, zakocona, ss, dodinka, malgo86, Green, Szczęśliwa-mamusia21
Kto jeszcze? Bo ja to mam problemy z pamięcią
Onka chyba jeszcze nie?Little Frog lubi tę wiadomość
-
Aanaa,a nie bylo parawanow jakichś? Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji. Przeciez wietrzenie jest najważniejsze po porodzie,ja bym chyba pielęgniarkom zglosila.
Do mnie przyjdzie moja mama,moze brat, teściowa jesli będę w szpitalu na weekendzie,ja tez będę chciała spokoju,ale pewnie pochwalić sie bobasem przed najbliższymi tez będę chciała:)