WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja 29. w sumie miałam taki numer w dzienniku w liceum.

Zeżarłam dwa pączki właśnie, tak dwa! A potem się dziwię, ze tyle kg na plusie :P

Idę gotować pomidorówkę :P

EwelKa wielka, maluda lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Maximmum Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 20.
    O nieee.. Zaczyna się temat jedzenia a ja nic nie gotuje i siedzę w gaciach niewyjsciowa wiec do sklepu też po nic nie pójdę.. Cos czuję że. Za chwile zrobicie mi na cos smaka ;)

Little Frog, WiedźmaMaKota, maluda, Blondik lubią tę wiadomość

wff2k6nl4cdo77as.png

Aniołek [*] 7tc - 19.02.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Rewiantka - i jeszcze teraz się mówi słit chyba :D
    Tak, coś słyszałam o „słit fociach”, ale że nie mam konta na FB, to nawet nie mam gdzie tych foci wrzucać :-P
    Little Frog wrote:
    Rewianka, to najwyższa pora, żeby nadrobić gimnazjum ;)
    O rany, to bym była najstarszą gimnazjalistką w historii polskiej edukacji :-P
    Katarzyna87 wrote:
    ~Rewianka~ Ty nadużywasz emot ;p Zobacz moje wpisy! Emotka na emotce ;D
    Choć dzięki temu czasami można coś napisać z przymrużeniem oka.

Mnie żadna ilość emotikon nie przeszkadza, a już zwłaszcza uwielbiam te na gmailu albo na komórce, bo taaaaaaaaaki wybór! ;-)
    BTW: Jak patrzę na Twoje wpisy Kasiu, to zawsze sprawdzam suwak, bo mamy ten sam termin i sobie uświadamiam, który to już dzień!

Katarzyna87 lubi tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maximmum, ja mam zazwyczaj taki sam problem jak zaczyna się temat jedzenia :D

Wysłany: 7 października 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aj tam fejsbuk to już przeżytek i teraz jest chyba instagram czy cuś takiego :D
    Ja byłam trzecim rocznikiem gimnazjum czyli jeszcze przed słoneczkami i innymi grami, nawet komórkę mało kto wtedy miał, no chyba, że taką obok domu, o której pisała dziś Kasia :D

Maximmum, ~Rewianka~, aanaa lubią tę wiadomość

3i496iye8v37prd8.png
  • Maximmum Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little to wyobraź sobie jakie katusze przeżywałam każdego dnia jak Was nadrabialam żeby być na bieżąco a tam co druga strona o jedzeniu a co jedna to lepsze smakolyki wymyslala. A potem mąż patrzył na mnie jak na wariatke jak po 3 godzinnym letargu z nosem w telefonie zaczynałam płakać bo mam ochotę na owsiankę (zakręcona to Ty mi smaka zrobilas :P) której nigdy nie robiłam xdd

WiedźmaMaKota, Little Frog, ZakręconaOna, maluda lubią tę wiadomość

wff2k6nl4cdo77as.png

• Maximmum Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepsze ze kupił mi te platki owsiane i stoją nieotwarte w szafce, czekają na swój dzień ;)

Little Frog, agaton, Katarzyna87, Blondik lubią tę wiadomość

wff2k6nl4cdo77as.png

• Maximmum Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w sumie dosyć świeży rocznik ale nie ogarniam co to jest instagram :P

wff2k6nl4cdo77as.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Aj tam fejsbuk to już przeżytek i teraz jest chyba instagram czy cuś takiego :D
    Ja byłam trzecim rocznikiem gimnazjum czyli jeszcze przed słoneczkami i innymi grami, nawet komórkę mało kto wtedy miał, no chyba, że taką obok domu, o której pisała dziś Kasia :D

Wiedźma - za moich szkolnych czasów robiliśmy zdjęcia stacjonarnym :-P :-P :-P

Maximmum, Little Frog, Nynusia, WiedźmaMaKota, PauLLa, Bąbelek, Blondik lubią tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja instagrama też nie ogarnęłam. Tzn założyłam i wrzuciłam dwa zdjęcia i tyle :D
    Chciałam mieć taką awaryjną galerię na ładniejsze zdjęcia np zachodu słońca, chmur, ptaków czy czegoś ;) Ale nie wiem o co w tym chodzi :)

Ja też ostatnio po lekturze belly kupiłam na wszelki wypadek dwie czekolady i masło orzechowe (poprzednim razem kupiłam chyba ze 2 lata temu jak robiłam rogaliki z czekoladą :D ). A już nie mówię właśnie o tych wymyślnych daniach, gdzie po przeczytaniu opisu dostaję ślinotoku, chociaż przyznam, że jestem dość wybredna.

• EwelKa wielka Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie mam instagrama. Na fb u mnie sie skończyło :) a snap chat brzmi jak gps dla babci Kamila, która nie mogła ogarnąć jak to wie gdzie jesteśmy????

Maximmum, ~Rewianka~, agaton, maluda, lula.91 lubią tę wiadomość

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • Maximmum Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A najgorsze jest to ze te wymyślne danie to niestety trzeba samemu zrobić :P a ja w ciąży mam dwie lewe ręce do gotowanie, nawet zupy nie umiem doprawić nie wiem o co chodzi. Dobrze że jeszcze ziemniaki umiem ugotowac i kotlety zrobić :D

wff2k6nl4cdo77as.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha ja zawsze lubiłam masło orzechowe ale na początku ciąży przesadziłam, miałam taką ochotę, że kupiłam i zjadłam prawie cały słoik... i ta reszta stoi cały czas w szafie (nie wiem dlaczego nie wyrzuciłam np. podczas przeprowadzki) i jak na to patrzę to mi się rzygać chce :D

Ja nawet nie mam instagrama ale słyszałam, że jest lepszy od fejsa :D

Kończą mi się tabletki do zmywarki!!! masakra! musze kupić jutro bo przez brzuch nie dosięgam do kranu w zlewie :D

Nynusia lubi tę wiadomość

3i496iye8v37prd8.png
  • Nynusia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia powodzenia.

Co do tesciowych moja to złota kobieta. Wiadomo ma swoje wady jak każdy ale ogólnie jest super. Na razie mieszkamy z nią od 2tyg i nawet rano codziennie czekają na mnie świeże bułeczki i zawsze stara się doradzić nie narzucić bardzo pomaga, uczę się od niej gotować także jest super nie mogę o niej złego słowa powiedzieć serio.

A mmnie coś mdli od godziny

Little Frog, ~Rewianka~, EwelKa wielka, agaton, maluda lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Maximmum Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwsza miłość <3

ZakręconaOna, Bąbelek lubią tę wiadomość

wff2k6nl4cdo77as.png

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maximmum oglądamy <3

Jak mnie to wkurwia... telefony dziś od 2 koleżanek i kumpla mojego M i te teksty:
    "Urodziłas juz ????!!! Jeszcze nie ???!!!"
    Omg...

l22nhdgeccid541p.png
  • Maximmum Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O niee nawet tv nie powinnam oglądać. JAJECZNICA! :o

wff2k6nl4cdo77as.png

Wysłany: 7 października 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja oglądam przez neta i mi nie działa dziś ;/

3i496iye8v37prd8.png
  • Maximmum Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia do mnie koleżanki nie dzwonią ale juz np tesciowa jak zadzwoni to tez pyta czy juz się cos nie dzieje i mnie to wkurza. A co dopiero Ciebie po terminie..
    Zreszta moja jedyna koleżanka całą ciaze nie zadzwoniła tylko nas fb raz na 3 mice napisze a odwiedzila mnie raz mimo ze ja ciągle zapraszam. No nic urodzę to będę miec duzo zajęć <3

wff2k6nl4cdo77as.png

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadźma, moja mama potrafi wyjeść łyżeczką słoik nutelli :/ Ja jak ją czasami widzę, to aż mi się słabo robi. Albo masę krówkową sobie otworzy i tak je... Chałwa to podstawa. Aż mnie ciarki przechodzą. A ma ponad 170 cm i waży jakieś 50-55 kg... Takie niesprawiedliwe to życie... ;)

Nynusia, u mnie póki co też spokój z pytaniami, ale pewnie jak już będę bliżej terminu to się zacznie. Poza tym moja mama jak jej powiedziałam, że dam znać już po wszystkim, to dzwoni do mnie na skype 3 razy dziennie :D Ale to bardziej taki zbieg okoliczności, bo ma w tym tygodniu L4 i się jej nudzi w domu, więc wydzwania ;) Zobaczymy jak to będzie w przyszłym tygodniu.

‹‹ 2590 2591 2592 2593 2594 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ