Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeeestem
melduje ze Antek przyszedł na świat o 11.35 przez cc waży 3410 i mierzy54cm
denerwowalam się mega a się okazało ze cesarka jest naprawdę spoko
wklucie w kręgosłup nie boli wcale w ogóle go nie czuć. Brak czucia w nogach nie jest takie dziwne jak myślałam a szarpanie brzucha podczas cesarki nawet nie jest nieprzyjemne. Jedyne co to jak znieczulenie zaczęło działać to było mi słabo i czułam się jakby życie ze mnie uchodziło ale tak ogólnie spoko. Nie dostałam małego na klatę ale mi go pokazali i od razu trafił do mierzenia obok a tam już czekał mój mąż . Pionizowali mnie 4 h po cesarce i ogólnie pielęgniarka była w szoku bo siedziałam po turecku a potem z nogą na nodze
a dostaje tylko paracetamol
brzuch trochę boli i ciągnie ale naprawdę nie tak bardzo. Antek wisi na cycu i śpi
dziękujemy za kciuki i za wsparcie bo mega się bałam ale tak jak myślałam nie było czego
,Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 17:01
WiedźmaMaKota, Maximmum, agaton, EwelKa wielka, ~Rewianka~, ZakręconaOna, estrella, Nynusia, polkosia, Little Frog, ewwiel, Bąbelek, Aleksandra90, Mikejla, agania, zakocona, madu, maluda, Katarzyna87, miska2503, Blondik lubią tę wiadomość
-
Ja na poczatku nie głaskałam potem zaczęłam jak poczułam pierwsze ruchy i tylko wtedy dotykałam jak się ruszał żeby lepiej czuć no a teraz to trzymam brzuch żeby mi go nie rozerwał
podejrzewam ze nie ma ciężarnej która by z czułością nie pogładziła brzuszka jak czuje kopniaczki. Wiadomo ze nie powinno się go masować godzinami ale ja w ten sposób okazuje czułość mojemu synkowi, on mnie z piętki pod żebra ja go pogłaskam po pupci
-
Tez słyszałam o tym glaskaniu i każdy lekarz mi mówił ale wiadomo , ze to bardziej chodzi o początek jak brzuch pocmi , pobili okresowo zeby nie pobudzać macicy do pracy a teraz takim masowaniem raczej nie wywołamy porodu: D
Arielka silna kobietka z Ciebie !gratulacje
-
Polkosia no u mnie przeszło wiec to nie to. Na pizze to mam taką ochotę ze chyba bym zjadla całą sama a mężu dba o mnie i twierdzi ze juz nie mogę takiej jeść a jego mama jest anty pizzowa i anty kebabowa wiec mu wtoruje
Arielka ddzielna kobita z Ciebie super!!! Wielkie wielkie gratulacje!
Ja dotykam, masuje a dzięki temu czuje więź z córcia ja głaskam a ona wypycha pupke lub nóżki a lubi też jak ja smyramZakręconaOna, Kiniaminia lubią tę wiadomość
-
Nynusia mój mały to samo ! Bardzo lubi jak myziam brzuch i wtedy się wypina:)
Co do pizzy Ja ogólnie nie przepadam czy w ciąży czy bez ale za to np. Mam ciągle ochotę na chińskie ale nie jem tak ciągle bo bym była szersza niż grubsza przy mojej tendencji do tycia , mój D to z zawodu trener fitnesu plus kursy dietetyka wiec mnie tez gania zeby nie jeść swinstwa , czasem sam ze mną pójdzie bo wiadomo ... Wszystko dla ludzi:)Nynusia lubi tę wiadomość
-
Frog, jesteś wielka
Dziękuję!
I dzięki za wyrozumiałość, że nie uzupełniałam. Postaram się być bardziej na bieżąco, ale o napisałam post, a dopiero 1,5h później piszę kolejny.... Przygotujcie się dziewczyny na ten wieczny brak czasu na cokolwiek
polkosia, bardzo chętnie odkupię!
O kurcze ile nas urodziło!! Serdeczne gratulacje dla Battinki, Lexie, ss, green, dodinki, Arielki, Magdallenee, Linki, Aguś i Agu!!!! Reszcie jestem przekonana, że gratulowałam już, ale jak nie to również WIELKIE gratulacje!!!!
Która następna?!