Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ana, tak się domyślam właśnie
Na razie się siebie uczymy, wczoraj miałam koszmarny nawał pokarmu i baby blues mi się włączył, beczałam większość dnia...
Z cycków mleko mi leci strumieniami i małego na razie mogę karmić właściwie tylko na leżąco, bo nie nadąża ze ssaniem.
Ale jest i tak przecudownieByliśmy każdego dnia już na spacerze i noce nie są takie złe, jak L pomaga przewijając.
W każdym razie następnym razem na pewno bierzemy salę rodzinną w szpitalu, jeśli tylko będzie taka możliwość. Nie odespałam jeszcze tego szpitala i zerowego snu..
A dzisiaj jest nasz TPWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 20:44
Nynusia, aanaa lubią tę wiadomość
-
Arielka,gratulacje,twarda z Ciebie sztuka;)
Nynusia,Polkosia, trzymam was za slowo. Dzisiaj mialam dwa skurcze w ciagu dnia,wiem ze dla niektórych to nic,ale dla mnie bardzo dużo,bo to moja pierwsze skurcze w tej ciąży:)
Idę spać,spróbuje zasnąć,moze się uda;)
Little Frog, polkosia, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Ja na dziś już idę spać. Nie mam mdłości, srania, przypływu energii ani nic z tych rzeczy, więc raczej nie urodzę dzisiaj w nocy. Już się pogodziłam z myślą, że czeka mnie cc, jak tak dalej pójdzie. Moja klocylda widocznie przez pochwę wychodzić nie chce...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Kurde smutno mi, że nie wiem co, u której teraz się dzieje
Tęskniłam za forum
!
Myśmy musieli domówić 15 kolejnych tetrowych pieluch, rożek i ja dokupuję koszule do karmienia, bo nie szło wyrobić z tylko 12 pieluchami, 1 rożkiem, i 2. koszulami..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 21:01
-
Ja jutro nie mogę, Marcin od rana do wieczora jest w pracy, a w piątek znów ma zajęcia ze studentami i prowadzi seminarium, więc wypiję w dniu terminu, w sobotę z rana. Muszę mieć pewność, że będzie w każdej chwili w domu... Ale może samo się rozkręci w końcu. Najlepiej w nocy, bo wtedy jestem spokojniejsza, że ktoś ze mną będzie.
agaton lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Zakocona mówisz , ze 12 za malo ??
Kuzwa Ja mam 10 tylko ... :o to muszę dokupić jeszcze kolejne raz tyle albo nawet ze dwa ...
Nynusia ale to co trafilas na jakieś niesmaczne czy po prostu nie lubisz takich połączeń ?
Ja to marzę o sushi ! Jeeeej , juz doczekac się nie mogę jak wrócę do domciu do Anglii i skoczymy do naszej ulubionej restauracji z sushi: D -
zakocona wrote:Frog, trochę zgłupiałam z tą listą. Widzę, że Arielka dopiero wpis zrobiła, a te dziewczyny po Arielce to czekają w szpitalu czy już urodziły?
Reszta uzupełnionazakocona lubi tę wiadomość
-
Frog, a ok, to mnie też nie
To może napiszą tutaj, albo któraś z dziewczyn przekaże info.
Zakręcona, jak leci z cycków, to muszę tetrę przy karmieniu przystawiać + ulewa się też po karmieniu Tadkowi, bo mam taki wypływ, do prania. Poza tym używamy ich na przewijak, jak się upaćka kupą czy siku, no to też do prania. Plus my pozwalamy mu spać nago również z nami pod kołdrą wieczorem, więc jak siknie, to też do prania. Schodzi ich u nasLittle Frog, maluda lubią tę wiadomość
-
Zakręcona ja tez 10 mam i 10 flanelowych. I też się martwię ze braknie... Najwyżej dokupię po porodzie jak trzeba będzie bo szczerze mówiąc to nie chce mi się juz po sklepach łazić za tym i prać i prasować
ale leń ze mnie