Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam dużo koleżanek a zwłaszcza z pracy wiec one tak wydzwaniaja co chwile o sprawy związane z pracą a dodatkowo pytają a moja przyjaciółka to wie żeby nie pytać bo to samo przechodziła rok temu urodziła 12 dni po terminie i chciała zabić każdego kto zapytał Rodzisz, urodziłas ?
-
nick nieaktualnyDziewczyny,
Nie, żeby straszyć, ale żeby rozbawić – oto jak rodzą faceci
[url]https://www.youtube.com/watch?v=ZlsPXpR2ORU [/url]
Mam nadzieję, że nikogo nie wystraszę, ale mnie to bawi do łez (JESZCZE, po porodzie mogę inaczej śpiewać).
(włączcie sobie angielskie napisy)
Little Frog lubi tę wiadomość
-
Max i Blondik no Teściowe Wasze nieźle poszalaly z tekstami !
Moja raz do mnie tylko powiedziała , ze pewna nie jest czy Ja córki nie urodze jednak bo zbrzydlam hahaha ale z tego się usmialam bo sama widzę swoja twarz codziennie i przerażona jestem !
Max co do owsianeczki to mmmmm .hahaha
Natalia rany , jednak !powodzonka kochana
Polkosia strach przed porodem się włączył widzę jednak na chwile jak masz świadomość , ze zadziałać może hehe
Kurcze podrzemalam trochę , wstalam na pierwsza miłość wiec sie serialuje , zaraz zjem kolacje , kąpiel i wyrko .i tak dzień zlecial ...
Dziecko malo co mi się dziś rusza , na prawdę parę ruchów delikatnych zrobił dziś ... Nawet po jedzeniu nie szalał , jedynie po soku z żurawiny trochę skiknal .EwelKa wielka, maluda lubią tę wiadomość
-
Mnie jedna znajoma raz wkurzyła. Spotkałam ja i chwile gadalysmy i akurat synciu zaczął mi się w brzuchu boleśnie rozpychać wiec glaskalam ta gule wędrująca po brzuchu a ona do mnie znudzonym tonem "nie glaszcz się po brzuchu bo ci się dziecko pępowiną owinie i umrze". Zostalam bez słowa.
Aaaa zapomniałam ze jak to mowila to akurat we wózku kolysala swojego 4 miesięcznego synka. Bardzo empatyczna i wrażliwa... -
Maximmum wrote:Mnie jedna znajoma raz wkurzyła. Spotkałam ja i chwile gadalysmy i akurat synciu zaczął mi się w brzuchu boleśnie rozpychać wiec glaskalam ta gule wędrująca po brzuchu a ona do mnie znudzonym tonem "nie glaszcz się po brzuchu bo ci się dziecko pępowiną owinie i umrze". Zostalam bez słowa.
Aaaa zapomniałam ze jak to mowila to akurat we wózku kolysala swojego 4 miesięcznego synka. Bardzo empatyczna i wrażliwa...co za człowiek ...
-
Rewianka, dokładnie tak jest, boję się jednak, że poród się zacznie na serio. Sranie mnie nie rusza
Wiecie, ja bardzo chcę, ale też i bardzo się boję, no tak już mam...
Nutellę też wcinam łyżką~Rewianka~, EwelKa wielka, maluda, Blondik lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia,ja jutro rano poczekam na obchód,jak powiedzą ze czekamy jeszcze i obserwujemy to nie ma bata,pije olej:) ale na noc nie chce bo mogę tylko się namęczyć i guzik z tego będzie,a i tak śpię po 3 h w nocy,bo zasnąć do trzeciej nie mogę,a potem juz ruch id szóstej.
Fajne macie te teściowe nie ma co:) moja jest super,nic się nie wtraca,nie komentuje,jedynie powiedziała,ze imie Helenka jej się nie widzi,ale się przyzwyczai hehe:)
Żabko,dobra robota:)
Green modlitwy za Ciebie odnowione,będzie dobrze z Kornelcią
-
~Rewianka~ wrote:Dziewczyny,
Nie, żeby straszyć, ale żeby rozbawić – oto jak rodzą faceci
[url]https://www.youtube.com/watch?v=ZlsPXpR2ORU [/url]
Mam nadzieję, że nikogo nie wystraszę, ale mnie to bawi do łez (JESZCZE, po porodzie mogę inaczej śpiewać).
(włączcie sobie angielskie napisy)
A nutelle dziś jadłam ze słoika.. nożemChałkę bym zjadła ooo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 18:52
-
Kocham te wszystkie przesądy, ostatnio się wystraszyłam w sklepie bo na mnie obrazy poleciały... na szczęście lekkie i bardziej się właśnie wystraszyłam niż poczułam. A znajoma pyta czy się złapałam. A ja do niej na czym
a chodziło o to, ze jakieś znamie się robi dziecku tam gdzie się matka złapie jak się wystraszy
no zobaczymy, czy będzie miała wielką łapę na brzuszku
Ale ja dziś sobie porozmawiałam ze znajomą co ma trójkę maluchów i jej się zwierzyłam, ze się boję porodu i to tak bardzo, fajnie, ze z nią pogadałam bo jej najmłodszy synek ma pół roczku i jest na świeżo, bardzo mnie na duchu podniosła
Polkosiu no to całe wieki nie jadłaśWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 18:51
Robimy drugiego Dziedzica
-
Cześć dziewczyny. Nie ma szans, żebym was doczytała. Idę szukać postów o narodzinach tylko, co pewnie zajmie mi kupę czasu i połowy nie zdążę zrobić, bo mały się znów obudzi..
Karmienie, pielucha, karmienie, trochę snu i tak ciągle
polkosia, masz może jeszcze te staniki z H&M na sprzedaż? Mka za mała już na mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 18:53
-
Polkosia miałam cos w podobie do Wiedźmy napisać , ze cale wieki nie jadlas wiec czas nadrobić zaległości hahahaha: D
Ja lubię nutelle ale tylko na kanapce / chalce / nalesnikach / plackach:)
I tez zjadlabym chalke z dżemem truskawkowym , mmmmBąbelek lubi tę wiadomość
-
Polkosia ja dzis pizza na kolacje ale z piekarnika, Guseppe, ahh te reklamy
O tym glaskaniu brzucha cala ciążę sluchalam ze poród sobie tym wywolam przedwczesny. No ale ta znajoma to przegięła.
W ogóle mam ostatnio wrażenie ze wszyscy dookoła testują moja cierpliwość.
I znowu nawiąże do teściowejgin po ostatniej wizycie kazał mi zrobic ktg w szpitalu bo Mały miał podwyższone tętno na usg, niby w normie ale górna granica, sprawdzic dla pewności. Mąż zadzwonił po wizycie do mamy i opowiada co tam a ona potem dzwoni do mnie i mówi czy wiem z czego to tętno podwyższone, czy lekarz powiedzial. Ja mówię ze nie wiem kazał sprawdzić w szpitalu a ona do mnie " bo tak może być jak dziecko się pępowiną owinie i się poddusza".
Moja tesciowa jest pielegniarka -
zakocona wrote:Cześć dziewczyny. Nie ma szans, żebym was doczytała. Idę szukać postów o narodzinach tylko, co pewnie zajmie mi kupę czasu i połowy nie zdążę zrobić, bo mały się znów obudzi..
Karmienie, pielucha, karmienie, trochę snu i tak ciągle
polkosia, masz może jeszcze te staniki z H&M na sprzedaż? Mka za mała już na mnie
Mam, mam, tylko metki oderwałam, bo stwierdziłam, że się jednak przemęczę z nimi, ale już kupiłam sobie zwykły stanik do karmienia, więc jeśli chcesz, to chętnie odsprzedam.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn