Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem, że brakuje kolorków, ale na to to już nie mam siły ani zbytnio czasu
Tak jak pisałam - jeżeli gdzieś wkradły się błędy, to proszę śmiało poprawiać
A Tu lista pozostałych:
1. Kopciuszek TP – 01.10 SYN Jakub
2. agaton TP – 01.10 CÓRKA Helena
3. Rzodkiewka TP – 01.10 CÓRKA
4. nat_alia TP – 03.10 SYN Julian/Antoni
5. Nynusia TP – 04.10 CÓRKA Lena
6. rah TP – 05.10 SYN Julian
7. binka76 TP – 07.10 CÓRKA Dagmara
8. kociczka26 TP – 08.10 CÓRKA
9. Estrella TP – 10.10 CÓRKA Kinga
10. melenaxoxox TP – 11.10 CÓRKA Nadia
11. polkosia TP – 15.10 CÓRKA Klementyna
12. madu TP – 15.10 SYN Leon
13. Beeblu TP – 16.10 SYN Tymoteusz
14. pasazerka TP – 16.10 CÓRKA
15. Katarzyna87 TP – 16.10 CÓRKA Maja
16. StyczniowaNadzieja TP – 17.10 SYN
17. Blondik TP – 18.10 CÓRKA Magdalena
18. mała mi TP – 18.10 CÓRKA Kornelia
19. Aleksandra90 TP – 18.10 CÓRKA Anastazja
20. Maximmum TP – 18.10 SYN Martin
21. nenka2 TP – 19.10 SYN Edward
22. my_dream TP – 19.10 SYN Paweł
23. ewa13 TP – 19.10 SYN Szymon
24. lojkalojka TP – 20.10 SYN Leon
25. lEwelKa wielka TP – 20.10 SYN Stanisław
26. miska2503 TP – 20.10 CÓRKA Zofia
27. Domika TP – 20.10 CÓRKA
28. Kasia82 TP – 21.10 CÓRKA Emilia
29. WiedźmaMaKota TP – 22.10 CÓRKA Hanna
30. Lucy7 TP – 22.10 SYN Alan
31. Little Frog TP – 23.10 CÓRKA
32. kasiulka87 TP – 23.10 CÓRKA Maja
33. Bąbelek TP – 23.10 SYN Antoni
34. Wredotka TP – 23.10 SYN Ignacy
35. Majaa TP – 24.10 CÓRKA Bianka
36. ZakręconaOna TP – 24.10 SYN Oskar
37. maluda TP – 24.10 SYN Wojciech
38. agnes175 TP – 25.10 SYN
39. Zajsonek TP – 25.10 SYN Jakub
40. lil_madlen TP – 27.10 SYN Nikodem
41. AsiaPoli TP – 27.10 CÓRKA Amelia
42. Mikejla TP – 27.10 CÓRKA Magdalena
43. Zorro TP – 28.10 SYN Julian
44. jaroszka TP – 28.10 SYN Michał
45. aagatkaa1984 TP – 29.10 CÓRKA Jagna
46. agania TP – 29.10 CÓRKA Oliwia
47. ewwiel TP – 30.10 CÓRKA Alicja
48. stokrotka25 TP – 30.10 SYN JakubWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 16:58
polkosia, lojkalojka, maluda, miska2503 lubią tę wiadomość
-
My w poniedziałek poprosiliśmy moja tesciowa o popilnowanie malej i wyskoczyliśmy na godzinę na zakupy. Przypominam ze mieszkamy w jednym domu na różnych piętrach. Bardzo się ucieszyła ze posiedzi z wnuczka. Jak wróciliśmy zobaczyłam obcych ludzi schodzacych ode mnie. Co się okazało jej dalsza rodzina wpadla wiec zaprosiła ich do mnie zeby małą pokazac. Jak ja się wściekłam. Lozko rozwalone bo śpię kiedy tylko mala mi pozwoli, laktatory i inne dosyc prywatne rzeczy na wierzchu których nie chowam przed tesciowa bo i tak ciągle przylazi, ale przed innymi ludźmi juz chowam. Ona nie rozumie o co mam pretensje...
-
Aanaa nawet jakbyś miała porządek to nie powinna ludzi zapraszać do Ciebie. Bez przesady. Znam ten ból oczywiście bo po wyprowadZce teściowie sąsiadów wpuszczali oglądać jak remont przebiega.
Moze jakieś turystyczne łóżeczko do nich na dół wstawić w takich sytuacjach albo bujaczek. -
Madu, super spostrzegawczość
Poprawiłam!
Maximmum, ja nie miałam okazji testować i nie wiem. Ale wiem, że tu na wątku dziewczyny sprawdzały, chociaż panie w aptece mówiły, że to wcale nie do tego i żeby sprawdzić, to kupuje się jakieś super drogie wkładki czy coś takiego.
Z tym wpuszczaniem przez teściową, to ja właśnie chyba dlatego nie chcę wykańczać w Polsce naszego mieszkania. Mamy w surowym stanie, tylko w sypialni jest grzejnik, drzwi, panele i pomalowana. Teściowa tam wstawiła kanapę od szwagra, żeby jak coś to po nocce się przespać. Mówiła jeszcze, że przydałaby się roleta lub firanka... bo widać wszystko do środka
Boję się, że jak już skończymy, to będzie pozwalała tam np komuś spać albo coś. Także ja wszystko odwlekam w czasie. Niby mamy drzwi wejściowe i zamek, ale wiadomo, że w razie czego będą mieli klucze... -
nick nieaktualnyŻabko – świetna robota! Napracowałaś się, ale ładnie to ogarnęłaś!
polkosia wrote:Rety!!! Olejek naprawdę działaAż się boję teraz wypić
Polkosia – ja też bym się trochę bała tego olejkuAle to jest taki zabawny podświadomy strach –nie przed biegunką, a przed porodem !
Blondik wrote:ja od swojej usłyszałam" dobrze, ze chcociaz jedno urodzisz przed 30, bo potem to nie wiadomo czy zdrowe będzie"...no żesz... ale moja teściowa to ogólnie jest dziwna osttanio, kiedyś była super, ateraz zdziwaczała na starośc
Na usprawiedliwienie naszych Mam i Teściowych powiem, że patrząc na nasz wiek (reprodukcyjny), one teraz wkraczają, przechodzą albo już im się kończy okres menopauzy… My z Mężem usprawiedliwiamy tym właśnie większość „dziwactw” naszych Mam. Moja teraz ma jakieś leki od ginekologa i od razu się jej „poprawiło”
GRATULUJĘ nowym Mamusiom (Battince, Lexie) i trzymam kciuki za Natalie!
Battinka i Szczęśliwa – przepiękne te Wasze Maluszki, nie mogę się napatrzeć na zdjęcia!
BTW: sorry za nadużywanie emotikonek. Nie wiedziałam, że to przypadłość gimnazjalistek, a do gimnazjum nie chodziłam
Little Frog, EwelKa wielka, polkosia, maluda lubią tę wiadomość
-
Teściowe... widzę, że nie tylko ja myślałam, że mam fajną teściową. A tu wyszło szydło z worka
A dziś byłam z mamą w szkole mojego brata, zawiesili go na jeden dzień za bójkę. A jaki gówniarz bezczelny... wstyd mi za niego ;/Robimy drugiego Dziedzica
-
No kojarzę że coś bylo o jakiś wkladkach drogich. A miałam nadzieje ze te papierki na takiej samej zasadzie działają bo właśnie nie jestem pewna czy to śluz taki dziwny czy wody.. Hmm. No nic poobserwuje się jeszcze do 20 najwyżej zadzwonie żeby mąż kupił te papierki i zobaczę ile są warte
-
Rewianka, to najwyższa pora, żeby nadrobić gimnazjum
Co do listy, to spora ilość informacji i tak mi się wszystko plątało - zakładki, itp
Moja teściowa chyba jest już po menopauzie. Zaczęła mieć jak ja zaczęłam być z mężem - łykała wtedy jakieś tabletki czy coś... To może już tak później zostaje.
Ale jak już się żalimy, to mogę dodać, że moja strasznie wszystko przekręca. Czasami to zabawne, a czasami rodzą się z tego najzwyczajniej nieporozumienia lub plotki. Dla przykładu: rozmawiam z nią przez telefon i mówię, że najwięcej mała w brzuszku szaleje tak między 20 a 23, a ostatnio nawet do 24. A ona w tym momencie powtarza córce i mówi, że mała kręci się między 23 a 24Nawet mi się poprawiać jej nie chciało, bo w sumie to nie jakieś bardzo istotne, ale często właśnie się jej zdarza tak przekręcać.
-
Litte na prawdę dobra robota!!
Jestem 15ta! Laski przede mną rodzić już bo ja czekam
~Rewianka~ Ty nadużywasz emot ;p Zobacz moje wpisy! Emotka na emotce
Choć dzięki temu czasami można coś napisać z przymrużeniem oka.Little Frog, WiedźmaMaKota, maluda lubią tę wiadomość